8 találat a(z) csalók cimkére

Brutálisan megszaporodtak a csalók az online piactereken – Hogyan kerüljük el őket? Cikk

Az internetes csalók célba vették az online piacterek, adok-veszek oldalak felhasználóit, miután az utóbbi időben hatalmasat növekedett a forgalmuk. Szakértők mondják el, mire kell figyelni, hogy elkerüljük az átverést – írja a hvg.hu.

Csalókra figyelmeztet a NAV Cikk

Sem e-mailben, sem telefonon, sem SMS-ben nem kér adatokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adó-visszatérítés miatt ügyfeleitől, olvasható a NAV honlapján.

Vigyázat, csalók! – Visszaélés a Magyar Államkincstár nevében Cikk

Az elmúlt időszakban tapasztalt visszaélési kísérletekre való tekintettel a Magyar Államkincstár (Kincstár) ezúton hívja fel leendő és jelenlegi ügyfelei figyelmét, hogy a Kincstár nevében ismeretlen személyek adategyeztetési feladatok elvégzésére hivatkozva átutalási tranzakciók végrehajtását próbálják kezdeményezni – tette közzé honlapján a Magyar Államkincstár.

Mérőóra-leolvasás ürügyén csalók próbálhatnak bejutni az otthonokba Cikk

Mérőóra-leolvasás ürügyén csalók próbálhatnak bejutni az otthonokba, magukat egy-egy energia- vagy közműszolgáltató cég munkatársainak kiadva – figyelmeztet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az egyre gyakoribb bejelentések alapján pénteki közleményében.

Csalók küldenek sms-t vagy e-mailt az Aldi nevében Cikk

Csalók az Aldi nevében küldenek sms-ben vagy e-mailben értesítést a kereskedelmi lánctól érkező csomagról, nyereményről vagy tesztelési programról, vélhetően adathalász céllal – tájékoztatta az MTI-t a vállalat pénteken.

Csalók próbálnak bejutni lakóházakba koronavírus miatti fertőtlenítésre hivatkozva Cikk

Fertőtlenítésre hivatkozva próbálnak fehérbe öltözött ismeretlenek lakóházakba bejutni – figyelmeztetett Kiss Róbert alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a mai online sajtótájékoztatón, hangsúlyozva, ilyen tevékenységről az önkormányzat előzetes értesítést küld.

Vigyázat, csalók küldenek a NAV nevében értesítéseket, ne dőljön be! Cikk

Illetéktelenek küldenek a NAV nevében hamis értesítéseket abban a reményben, hogy bizalmas ügyféladatokat szerezzenek meg – hívja fel a figyelmet honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Álrevizorok milliós bírsággal fenyegetőztek Cikk

Adóellenőrnek adta ki magát és három és fél millió forint bírság kiszabásával fenyegetett meg két férfi egy kaposvári autókereskedő céget - közölte az APEH Dél-dunántúli Regionális Igazgatóságának sajtóreferense.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Csed új munkaviszony esetén

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Iparűzésiadó-előleg módosítása önellenőrzéssel

dr. Juhász Péter

jogász-adószakértő

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink