348 találat a(z) cigaretta cimkére

Több mint ezer doboz bolgár cigarettát találtak a pénzügyőrök egy francia autóban Cikk

Több mint ezer doboz bolgár cigarettát találtak elrejtve a pénzügyőrök egy francia rendszámú, Bordeaux-ba tartó autóban a lepsényi pihenőhelyen – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

Babaruhaboltnak álcázta – cigarettát árusított Cikk

Babaruhaboltnak álcázott illegális dohányboltot lepleztek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Nyírségben.

Cigarettacsempészeket fogott a NAV, a nyomozás folytatódik Cikk

Négy cigarettacsempészt fogott el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a magyar-román-ukrán hármashatárnál, a gyanú szerint a szervezetten működő bűnbanda mintegy 50 ezer doboznyi illegális dohányáru csempészésében és értékesítésében vett részt – közölte a hatóság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Adózatlan dohányt talált a NAV egy kisbuszban Cikk

Több száz doboz cigarettát és fogyasztási dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy angol rendszámú kisbuszban Hegyeshalomnál.

Több zsák dohányt foglalt le a NAV egy közúti balesetnél Cikk

Több zsák dohányt foglaltak le az Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Tolna vármegyei balesetben érintett autóban – közölte az MTI.

Az elmúlt évek legnagyobb illegális lerakata – négymilliárdos cigarettafogás Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói négymilliárd forint értékben foglaltak le ukrán gyártmányú cigarettát. Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményük szerint az elmúlt évek legnagyobb illegális cigarettadepóját fedezték fel.

Sajtok és konzervek között volt a cigaretta Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M1-es autópályáról kísérték le azt a Hollandiába tartó bolgár buszt, amelyből 740 doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta került elő, olvasható a NAV honlapján.

NAV tájékoztató a jövedéki termékek meghatározásáról Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a jövedéki termékek meghatározásáról szóló tájékoztatót tett közzé 2024. január 19-én honlapján.

Csomagok alól került elő 1580 doboz csempészett cigaretta Cikk

Csomagok alá rejtett és ragasztószalaggal körbetekert dobozokkal sem tudták megtéveszteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőreit. Több mint 1500 doboz csempészcigaretta útját szakították meg az egyenruhások az M1-es autópályán, olvasható a NAV honlapján.

Hamis ruhákat és zárjegy nélküli cigarettákat találtak két bolgár autósnál Cikk

A pénzügyőrök 700 doboz, magyar zárjegy nélküli cigarettát és 107 hamis ruhát találtak két bolgár autósnál az M7-es autópálya lepsényi pihenőhelyén – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel.

Új trükkel csempésztek cigarettát Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei egy Romániából Anglia felé tartó kamiont ellenőriztek november 8-án délután. A jogsértők újszerű trükkje nem járt sikerrel, a zártszelvényekbe bújtatott több, mint 26 ezer doboz román zárjeggyel ellátott cigaretta – a fuvarozó minden erőfeszítése ellenére – nem ért célt a ködös Albionban, írja a NAV honlapja.

Cigaretta a kerékbe rejtve Cikk

Nem volt jövedelmező az „ötletes rejtekhely”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai megtalálták a 160 doboz cigarettát egy gépkocsi kerekébe rejtve, olvasható a NAV honlapján.

Több mint 29 ezer szál cigaretta csaknem 3 milliárd forint értékben: itt vannak az első három negyedév lefoglalási adatai Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a 2023. január és szeptember között lefoglalt dohánygyártmányok adatait.

Hatezer doboz adózatlan cigarettát talált az adóhatóság Vámosatya külterületén Cikk

Hatezer doboz adózatlan cigarettát találtak Vámosatya külterületén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség munkatársai – közölte az MTI.

Adó és vám cigaretta, alkohol, üzemanyag magánszemély általi, harmadik országbóli behozatalanál, rendelésénél Cikk

A korábbi cikkben érintettük a magánszemélyek más EU tagállamból történő beszerzéseinek lehetőségeit. Beszerezni, vásárolni, rendelni azonban nem csak az EU-ból lehet, hanem azon kívülről is, ezek az úgynevezett harmadik országból történő beszerzések. Az uniós beszerzéseknél láttuk, hogy óriási jelentősége van annak, hogy a magánszemély személyesen vásárol más EU tagállamban és ő maga hozza be a termékeket belföldre, vagy itthonról rendeli meg a kívánt árut. A helyzet az, hogy ez a harmadik országból történő beszerzések esetén sincs másként.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Cserepótló ingatlan, illeték

dr. Magyar Attila

ügyvéd

Magyar-Hajós-Dobos Ügyvédi Iroda

Szálláshely-szolgáltatás

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink