321 találat a(z) cigaretta cimkére

Hamis ruhák és zárjegy nélküli cigaretta: jelentős jövedéki bírságra számíthat a csaló Cikk

Sokba kerülnek a csomagjai egy bolgár férfinak, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai nem engedtek tovább Hegyeshalomnál. Az autósnak nagy összegű jövedéki bírságot kell majd fizetnie, és költségvetési csalásért is felelnie kell, olvasható a NAV honlapján.

Drónnal csempészték a cigit – lebuktak Cikk

Drónokkal szállítva is próbálnak cigarettacsempészek dohányárut bejuttatni az országba, de a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei egészen a légtérig folyamatosan ellenőrzik a zöldhatárt: hőkamerákkal figyelik az eget és a repülési pontokat is feltérképezik, így követik, majd földet érés után begyűjtik az érkező csomagokat.

Cigarettacsempészeket fogott a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 4500 doboz román zárjegyes cigarettát találtak egy Romániából Angliába tartó kisteherautóban az M5-ös autópályán. Egy másik helyszínen Elf Bart foglaltak le.

NAV: 203 kilogramm vágott dohányt foglaltak le Kislétán Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 203 kilogramm vágott dohányt foglaltak le Kislétán – tudatta a hivatal pénteken az MTI-vel.

A motortérben levő cigaretta meggyulladt a hőtől – leégett a füstölnivaló és az autó is Cikk

Egy ukrán férfi egyedül utazott, a járőrök megérkezésekor megégett cigaretták hevertek körülötte, olvasható a NAV honlapján.

Ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak a sofőrnél – mellényzsebből fizette a hárommilliós bírságot Cikk

Nem okozott gondot a helyszínen megfizetni a több mint hárommilliós bírságot annak a férfinak, akinél csaknem ezer doboz csempészcigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, olvasható a NAV oldalán.

Cigarettát és hamisított parfümöket foglalt le a NAV Cikk

Zárjegy nélküli cigarettát, hamisított parfümöket és gazdátlan kiskutyákat találtak az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszán, egy pihenőben járőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Nem tudta a sofőr, hogy 740 karton zárjegy nélküli cigit is szállít Cikk

Hétszáznegyven doboz, magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán egy bolgár autóban, olvasható a NAV honlapján.

Galambok alatt találtak hamis ruhákat a NAV-ellenőrök Cikk

Galambok alá rejtett cigarettát, zsákokba pedig hamis ruhát egy bolgár férfi, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M7-es autópályán ellenőriztek, olvasható a NAV honlapján.

Mesterdobozokba rejtett cigarettaszállítmány Cikk

Több mint 22 millió forint értékű csempészett cigarettát foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a magyar-ukrán zöldhatáron Tiszabecs térségében – közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei igazgatóságának főosztályvezetője szerdán az MTI-vel.

133 millió értékű dohányterméket foglaltak le a pénzügyőrök Cikk

Több ezer szál szivart és kubai cigarettát találtak a pénzügyőrök egy dél-alföldi autósnál. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a férfi lakhelyén és a kocsijából előkerült zárjegy nélküli, illetve külföldi zárjegyű füstölnivalót is lefoglalták. A gyanúsítottat őrizetbe vették, olvasható a NAV honlapján.

Mágnessel csatolták a vonat kocsijához a cigarettát rejtő csomagokat Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Záhonynál több mint másfél millió forintot érő cigarettát találtak a vasúton érkező tartálykocsik alá rejtve, olvasható a NAV honlapján.

Csempészett cigarettát találtak három román autóbuszban a pénzügyőrök Cikk

Három román autóbuszban is csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök az M7-es autópálya zalai szakaszán – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Csaknem 28 ezer doboz cigivel bukott le egy csempész Cikk

Csaknem hatvanmillió forint értékű, magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak a Csengeri Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Porcsalmán – közölte honlapján a rendőrség szerdán.

23 millió szál cigaretta, 3,5 milliárd forint költségvetési kár: csempészeket fülelt le a NAV Cikk

Egy debreceni szállodában fogta el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azt a magyar férfit, aki a Dubajból érkezett csempészcigi továbbszállítását koordinálta Európába. Az autóalkatrészek közé rejtett kétmilliárdos szállítmányt a debreceni repülőtéren szúrta ki a NAV. A bűnszervezet többi tagja ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, olvasható a NAV honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Fejlesztési tartalék

Nagy Norbert

adószakértő

Civilszervezet társasági adója

Greff Magdolna

okleveles adószakértő

Iparűzési adó

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 március
H K Sze Cs P Sz V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetÉs