13 találat a(z) applikáció cimkére

Egészségmegőrző applikáció adó- és járulékvonzata Kérdés

Bankkártyás terminál Kérdés

Védelem az adathalászat ellen: a csoportos beszedési megbízás Cikk

Védelmet nyújt az adathalász próbálkozások ellen, ha a közmű- és energia számlákat csoportos beszedési megbízás útján vagy a szolgáltatói applikációk segítségével egyenlíti ki az ügyfél – hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) hétfőn az MTI-nek eljuttatott közleményében.

Applikáció, foglalás, számlázás Kérdés

Applikációs volánjegyek elszámolhatósága Kérdés

Új kormányrendelet a koronavírus elleni védettség igazolásáról Cikk

A Magyar Közlöny 21. számában megjelent a 60/2021. (II. 12.) a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló kormányrendelet.

Elektronikus fizetés – januártól a legtöbb online kassza mellett kötelező lesz biztosítani Cikk

Januártól – bizonyos kivételekkel – a kereskedők kötelesek lehetővé tenni az úgynevezett elektronikus fizetést, a változtatás a feketegazdaság ellen is hatásos lehet – mondta a Magyar Nemzetnek Gion Gábor, a Pénzügyminisztérium pénzügyekért felelős államtitkára.

Számlázás és adatszolgáltatás okostelefonról a NAV új applikációjával Cikk

Már elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű mobilapplikációja, amivel a számlák mobiltelefonon is kiállíthatók. Az alkalmazás letöltése és használata is ingyenes, automatikusan teljesíti a kötelező adatszolgáltatást. Az új fejlesztéssel kiegészült Online Számlázó a legkényelmesebb és legtakarékosabb megoldás az Online Számla rendszerbe újonnan bekapcsolódó vállalkozások számára is, olvasható a NAV honlapján.

Sürgősen frissíteni kell a közlekedési mobiljegy applikációt Cikk

A közlekedési mobiljegy alkalmazást használók legkésőbb 2020. április 24-én 10 óráig frissítsék telefonjukon a mobiljegy applikációt a további zökkenőmentes használathoz – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.

Az amputációk megelőzéséért jelent meg ingyenes telefonos alkalmazás a veszélyeztetett betegeknek Cikk

Egy új, ingyenes telefonos alkalmazás jelent meg, amelynek a célja, hogy a veszélyeztetett embereknek segítsenek elkerülni a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek okozta szövődmények miatti esetleges végtag-amputációt – írta a Magyar Hírlap kedden.

Mobiltelefonon is intézhetők a kötelező gépjármű-biztosítási ügyek Cikk

Elindult ma a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) új, digitális kárbejelentője, így egy esetleges baleset után az autósok már a mobiltelefonon is bejelenthetik a baleset után a kötelező gépjárműfelelősség-biztosítási (kgfb) károkat – közölte egy mai sajtóbeszélgetésen a szövetség elnöke.

Új magyar applikációt fejlesztettek az éttermek üres időszakainak kihasználására Cikk

Új magyar applikációt fejlesztettek az éttermek csúcsidőszakon kívüli kapacitásainak feltöltésére, az alkalmazásban jelenleg 70 minőségi budapesti étterem ajánlja időpontra foglalható üres asztalait jelentős kedvezménnyel – közölte a DiningHour az MTI-vel pénteken.

Google app Kérdés

Tisztelt Tanácsadó! Kérdésem az alábbi. Magyar tulajdonú bt. saját fejlesztésben készített egy szellemi terméket (app), és a Google-vel értékesíti Google App Store-on keresztül. A letöltések után a bt. jutalékot kap. Az lenne a kérdés, hogyan kell számlázni? Hol adózik ez a jutalék? Az app értékesítésének van-e áfavonzata? Az áfabevallásban hol kell szerepeltetni? Nagyon köszönöm a választ!

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

FOKSZ tanuló szakmai gyakorlata

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 február
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3