18 találat a(z) Vodafone cimkére

Új hivatalos neve van a Vodafone Magyarországnak Cikk

Módosult a Vodafone Magyarország hosszú cégneve, a mobil szó eltörlésével a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. - közölte a vállalat.

Minden, ami okos: város, épület, mérőóra – beindította országos szenzorhálózatát a Vodafone Cikk

Országszerte beindította a Vodafone a keskenysávú (Narrowband-NB) IoT szenzorok hálózatát; az új vezeték nélküli technológia nehezen hozzáférhető helyeken is képes összekapcsolni az okoseszközöket – közölte a társaság.

Megveheti a Vodafone a UPC-t Cikk

Jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is. Az ügylet július 31-én zárulhat, amikor a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország megkezdi közös működését.

Főtanácsnoki vélemény a magyar távközlési különadóról Cikk

Nem sérti a közösségi jogot a magyarországi távközlési különadó – foglalt állást csütörtökön az Európai Bíróság illetékes főtanácsnoka.

Hamarosan eldobhatjuk a SIM-kártyákat? Cikk

Az Arm és a Vodafone stratégiai megállapodást kötött, amelynek célja a „dolgok internete” (IoT) megoldások bevezetését lassító összetettség és költségek jelentős csökkentése – közölte a telekommunikációs cég – írja a napi.hu.

Több millió forintot térít vissza RED VitaMAX előfizetőinek a Vodafone Cikk

Több millió forintot térít vissza a Vodafone a 2012. november 1. és 2014. május 1. között RED VitaMAX tarifára váltó előfizetőinek a GVH eljárása eredményeként.

Szerződést hosszabbított a Vodafone Cikk

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2027. június 23-áig meghosszabbította a Vodafone frekvenciahasználati jogosultságát a 3G hang- és adatszolgáltatást biztosító 2100 megahertzes (MHz) frekvenciasávban – közölte a Vodafone.

Új adategyeztetésre számíthat több százezer Vodafone-os feltöltőkártyás előfizető Cikk

A Vodafone szerint nem helytálló a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jogértelmezése, ezért bírósági felülvizsgálatot kér a cég. Azt is hangsúlyozták, hogy a normál adategyeztetésen túl továbbiakra nincs szükség.

Óriási üzletkötés a mobilpiacon Cikk

A Vodafone csoport szerdán bejelentette, hogy 18,4 milliárd euróért felvásárolja a Liberty Global amerikai kábelszolgáltató cég németországi és közép-európai leányvállalatait.

Kétszázmillió forintra büntették a Vodafone-t Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal mintegy 200 millió forintos bírságot szabott ki a Vodafone Magyarország Zrt.-re megtévesztő tájékoztatás miatt.

Ingyen kell függetleníteniük a telefonokat a mobilszolgáltatóknak Cikk

Október 24. után kötelesek lesznek a mobilszolgáltatók – a határozott idejű szerződések lejártát követően – ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek kártyafüggését – írja a Magyar Nemzet.

Online is egyeztethetik adataikat a feltöltőkártyások a Telenornál Cikk

A személyes ügyintézés mellett már online is egyeztethetik adataikat a feltöltőkártyás ügyfelek a Telenornál – közölte a Telenor Magyarország Zrt. A szolgáltató sms-t küld az ügyfeleknek a teendőkről.

Telefonálás, mobilnet, adatküldés: ingyenes szolgáltatások karácsonykor Cikk

Ingyenesek lesznek egyes távközlési szolgáltatások a karácsonyi időszakban – közölték az MTI által megkérdezett szolgáltatók.

Megabírság a Vodafone-nak Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 90 millió forintra bírságolta a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t (Vodafone), mert úgy ítélte meg, hogy jogsértő volt a Vodafone Family tavalyi reklámfilmje – közölte a GVH.

Április 30-tól új roamingkedvezmények Cikk

Tovább csökkennek a roamingdíjak az EU-ban április 30-tól az Európai Parlament, a Bizottság és a Tanács tavalyi megállapodásának megfelelően – olvasható az Európai Parlament honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Személygépkocsi-vásárlás áfája bérbeadás esetén

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Áfa háromszereplős EU-s ügyletnél

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

2019 december
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X