8 találat a(z) Semjén Zsolt cimkére

Új törvényjavaslat: meghosszabbodhat a veszélyhelyzet év végéig Cikk

Törvényjavaslatot nyújtott be dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény módosításáról, a veszélyhelyzetet 2022. január 1-jéig történő meghosszabbítása érdekében.

Ezek a törvényjavaslatok lesznek az Országgyűlés napirendjén ősszel Cikk

Összesen 16 törvényjavaslat szerepel a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által az Országgyűlés elnöke részére megküldött őszi törvényalkotási programban.

Rendkívüli ülésszak lesz az Országgyűlésben Cikk

Az Országgyűlés rendkívüli ülésszakának összehívását kezdeményezte a június 29-e és július 3-a közötti időszakra Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Rendeleti jogalkotásról nyújtott be törvényjavaslatot a kormány Cikk

Felfüggesztheti egyes törvények alkalmazását, azoktó eltérő szabályokat alkothat, rendkívüli intézkedéseket hozhat a kormány, ha az Országgyűlés elfogadja a koronavírus elleni védekezésről ma benyújtott törvényjavaslatot.

Jön a tudományos alkotói járadék Cikk

Tudományos alkotói járadékban részesülhetnének a 65. életévüket betöltött Széchenyi-díjjal kitüntetett személyek, ha az Országgyűlés megszavazza Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes T/3296. számon benyújtott törvényjavaslatát.

Kutyások, figyelem: új adó a láthatáron! Cikk

Ebrendészeti hozzájárulást fizettetne a kutyatartókkal az állatok védelméről szóló törvény módosításáról szóló, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által jegyzett törvényjavaslat.

Új munkaszüneti nap, itt a törvénymódosítás Cikk

Az Országgyűlés elé terjesztették a kormánypártok vezető politikusai a nagypénteket munkaszüneti nappá nyilvánító törvényjavaslatot.

Semjénnek 4 kérése van Orbánhoz Cikk

A családi adókedvezmény bővítését, a családok csődvédelmének bevezetését, a szociális adócsökkentés megvédését, valamint a rokkantellátásból kikerültek egészségügyi állapotuknak megfelelő újrafoglalkoztathatóságának megteremtését kéri a KDNP a kormánytól a ciklus hátralévő felében - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn, azt követően, hogy pártja budapesti székházában fogadta Orbán Viktor kormányfőt, a Fidesz elnökét.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Külföldi ügyvezető magyar cégben

Széles Imre

tb-szakértő

Ingatlaneladás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Személygépkocsi – áfa

Kelemen László

adószakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 október
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs