14 találat a(z) Digi cimkére

Országos hálózatkarbantartást végez a DIGI Cikk

Február elsején, szerdán  hajnali 1 órától 5.30-ig a DIGI országos hálózatkarbantartási és fejlesztési munkálatait végzi, ezért az internet, kábeltévé, műholdas TV, valamint vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatásaiban kiesés várható – közölte a szolgáltató a honlapján.

Árat emel a Digi-csoport 2023. januárban Cikk

Emeli vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát a Digi-csoport januárban; az áremelés a hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfeleket nem érinti, és a szolgáltató új kedvezménylehetőségeket is biztosít – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A GVH 190 millióra bírságolta a DIGI-t, amiért megtévesztette ügyfeleit Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 190 milliós bírságot rótt ki a DIGI-re, miután a cég elhallgatta a fogyasztók elől a gigabites internet-szolgáltatásának egyes, sebesség szempontjából lényeges jellemzőit. A cég elismerte a jogsértést és együttműködött a versenyhatósággal, amellyel több mint kétszer ekkora mértékű bírságot sikerült elkerülnie.

Új tulajdonosa lett a DIGI Kft.-nek Cikk

A 4iG Nyrt. 100 százalékos tulajdonába került a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft., és három leányvállalata, miután ma lezajlott a tavaly márciusban bejelentett tranzakció pénzügyi zárása – közölte a 4iG. A tranzakció értéke 625 millió euró, amely az elmúlt évek egyik legnagyobb magyarországi vállalatfelvásárlása.

Hipergyors vezetékes internetet ígér még idén a DIGI Cikk

Az elmúlt évek fejlesztéseinek eredményeként csaknem minden előfizetője számára elérhetővé tette a DIGI az FTTH optikai hálózat biztosította névleges 1 Gbit/s sávszélességet, és még idén bevezeti a 10 gigabites vezetékes internetszolgáltatást, ami a lakossági szolgáltatásban jelenleg a leggyorsabbnak számít – jelentette be Dragos Spataru, a DIGI Kft. ügyvezető igazgatója.

Jogszerű volt a Digi kizárása az 5G-s frekvenciák értékesítési eljárásából Cikk

Megerősítette a Kúria, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jogszerűen járt el, amikor kizárta a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. anyacégét, a DIGI Communications N.V.-t az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák értékesítéséért indult árverési eljárásból.

Megtévesztő kampánnyal vezette félre a fogyasztókat a DIGI Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a DIGI a fogyasztókat megtévesztő kampánnyal vezette piacra mobiltelefon-szolgáltatását, ugyanis többek között valótlanul ígért korlátlan mobilnetet – írja honlapján a GVH.

A törvényszék szerint jogszerű volt a DIGI kizárása, a cég fellebbezhet Cikk

A Fővárosi Törvényszék elutasította a DIGI Communications N.V. keresetét, melyben a cég jogszerűtlennek vélte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kizáró határozatát az 5G-s frekvenciák értékesítési eljárásából. A bíróság megállapította, hogy az NMHH jogszerű és helytálló jogértelmezéssel megalapozott döntést hozott az ügyben. A cég fellebbezhet a Kúriánál – közölte az NMHH az MTI-vel kedden.

Hibás adatszolgáltatás miatt bírságot fizettet a DIGI-vel a versenyhivatal Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal módosította a DIGI-Invitel fúziót jóváhagyó tavasszal kiadott határozatát és egyúttal eljárási bírságot szabott ki a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft-re ismételten hibás információ-szolgáltatás miatt. Az eljárás alá vont vállalkozás újfent nem tájékoztatta a hatóságot a valós helyzetről, mely azonban utólag kiderült – közölte honlapján a GVH:

DIGI-Invitel fúzió: zöld út feltételekkel Cikk

2018 végén félrevezető információszolgáltatás miatt vonta vissza a GVH a DIGI-Invitel fúzióról hozott döntését, és újranyitotta a fúzió vizsgálatát. Az ismételt eljárás most lezárult, összesen 82 települést érintő beavatkozással – írja honlapján a Gazdasági Versenyhivatal.

Digi tévéje van? Januártól hűlt helye lehet kedvenc csatornáinak Cikk

Számos kedvelt tévécsatornát nem nézhetnek 2020. január 1-jétől a Digi előfizetői – hívta fel a figyelmet az Index.hu a szolgáltató oldalán közzétett ÁSZF-re hivatkozva.

Elindította mobilszolgáltatásait Magyarországon a Digi Cikk

A mai napon elindította a magyarországi piacon – saját hálózatán – mobil telekommunikációs szolgáltatásait a Digi, amit az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre – közölte a Digi csoport. Ezzel teljessé válik a szolgáltató portfóliója, a vezetékes – kábeltelevízió, vezetékes internet, vezetékes telefon – szolgáltatások és a műholdas televízió mellett a mobil (hang- és adat-) szolgáltatásokat is tartalmazni fogja.

A GVH visszavonta a DIGI és az Invitel fúzióját engedélyező határozatát Cikk

Félrevezető közlés miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) – 90 millió forint bírság kiszabása mellett – visszavonta a DIGI/Invitel-fúziót engedélyező határozatát, és egyúttal új eljárást is indított, amely a megtévesztés által érintett piacok újbóli értékelését célozza. A hatóság a felek kérelmére – gazdasági érdeküket és az előfizetői szolgáltatások folytonosságát mérlegelve – engedélyezte az új eljárás lezárásáig az összefonódás végrehajtásának folytatását a tranzakció többi részét illetően kirendelt ellenőrző biztos felügyelete mellett – írja honlapján a GVH.

Zöld utat kapott a DIGI-Invitel fúzió Cikk

Feltételek és kötelezettségek előírása mellett járult hozzá a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. megszerezze az Invitel Távközlési Zrt.-t. Az eljárásban első alkalommal zajlott előzetes értesítés nélküli helyszíni kutatás egy fúziós ügyben, közölte a GVH.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Munkába járás költségtérítése

Lepsényi Mária

adószakértő

Céges kisteherautó magáncélú használata

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3