20 találat a(z) online számla rendszer cimkére

Számlaadat rögzítése a NAV online számla rendszerében Kérdés

Áfacsaló bűnszervezet ötven tagja ellen emeltek vádat Győrben Cikk

Áfacsaló bűnszervezet ötven tagja ellen emeltek vádat Győrben – közölte a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatóság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Kezdődik az eÁfa korszaka – útmutató az első bevalláshoz 1. rész Cikk

Az eÁfa rendszer elindítása jelentős mérföldkő a magyar adóbevallási gyakorlatban. Ez a rendszer, amely 2024-től áll rendelkezésre, lehetőséget biztosít a vállalkozások számára, hogy hatékonyabban és átláthatóbban kezeljék áfa bevallásaikat – derül ki az RSM Hungary összefoglalójából.

Számla módosítása Kérdés

e-számlák archiválása a kibocsátónál Kérdés

Karbantartás lesz az online számla rendszeren Cikk

Az online számla rendszer 2023. november 8-án 21 óra 30 perc és 22 óra 30 perc között karbantartás miatt nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Kockázatelemzés alapján fülelt le két áfacsaló céget a NAV Cikk

Adóelkerülő számlázási láncolatot tárt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két vállalkozásnál is: csaknem 100 millió forintnyi élelmiszert foglaltak le.

Online számla rendszer: szeptember 18-ától új ERROR-üzenet Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismételten felhívja a figyelmet az online számla rendszer új, blokkoló ERROR-üzenetének („INVALID_LINE_OPERATION”) bevezetésére. 2023. szeptember 18-a után a nem megfelelő adatszolgáltatás már nem lesz sikeres, ezért érdemes még időben felkészülni a változásra – írja honlapján a NAV.

NAV: új, kétlépcsős azonosítás az Online Számla rendszerben Cikk

2023. június 1-jétől – a még biztonságosabb elektronikus ügyintézésért – a másodlagos felhasználók csak kétlépcsős azonosítással léphetnek be az Online Számla rendszerbe – tette közzé honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

További felkészülési idő az online számla rendszernél az új ERROR-üzenetre Cikk

A korábban tervezett 2023. május 15. helyett szeptember 18-án élesíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az online számla rendszer új, blokkoló ERROR-üzenetét („INVALID_LINE_OPERATION”). Ettől az időponttól a nem megfelelő adatszolgáltatás már nem lesz sikeres a rendszerben, ezért mielőbb gondoskodni kell az elvárt adatszolgáltatás kialakításáról – írja honlapján a NAV.

NAV: karbantartás szerdán az online számla rendszeren Cikk

Az online számla rendszerhez kapcsolódó karbantartási munkálatok miatt 2023. május 17-én 20 óra és 21 óra között a webes felületre történő belépéskor, valamint a gépi interfészen elérhető szolgáltatások használatakor előfordulhat kapcsolódási probléma – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Üzemszünet lesz az online számla rendszeren Cikk

Az online számla rendszer 2023. február 13-án 18 óra és 19 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Könyvelés és bevallások alapbizonylatai Kérdés

Online számla rendszer Kérdés

Karbantartás lesz ma az online számla rendszeren Cikk

Az online számla rendszer 2022. április 27-én 18 óra és 19 óra 30 perc között karbantartás miatt nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

A kft. eladásra került – mi a teendő ilyenkor?

Pölöskei Pálné

adószakértő

Háromoszlopos beszámoló?

Pölöskei Pálné

adószakértő

Parkolás

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink