76 találat a(z) offshore cimkére

Offshore-botrány: egész életére eltiltották a politizálástól Cikk

Soha többé nem vállalhat közhivalalt Navaz Saríf korábbi pakisztáni kormányfő, mert a legfelsőbb bíróság pénteken egész életére eltiltotta a politizálástól.

Bezár az offshore-botrányt kirobbantó ügyvédi iroda Cikk

Bezár március végén az offshore-botrányt kirobbantó Panama-iratokról elhíresült panamai Mossack Fonseca ügyvédi iroda.

Adóparadicsomokba menekítette vagyonát a leggazdagabb francia Cikk

A leggazdagabb franciaként számon tartott Bernard Arnault üzletember, az LVMH luxuscsoport tulajdonosa „hat különböző adóparadicsomba” helyezte a magánvagyonát – derült ki azokból a dokumentumokból, amelyek a legújabb offshore-kiszivárogtatással hozott nyilvánosságra szerdán a Le Monde.

Hatalmas adócsökkentések – előterjesztették Trump reformtervét Cikk

Az amerikai képviselőház vezető republikánus politikusai előterjesztették a jelentős csökkentéseket előirányzó adóreformtervüket.

Itt él a NAV milliárdos adótartozója Cikk

Milliárdos villában él a NAV negyedéves szégyenlistájának éllovasa, Volkova Ekaterina Jurjevna, akinek az adófolyószámláján 1,44 milliárd forintos adóhiányt és 1,32 milliárd forint bírságot tart nyilván az adóhatóság – írja az Index.

Offshore-ügy miatt elmozdíthatják posztjáról a pakisztáni miniszterelnököt Cikk

Megkezdődött hétfőn Iszlámábádban az a legfelsőbb bírósági eljárás, amelynek végén a testület leválthatja Navaz Sarif pakisztáni miniszterelnököt.

Pénzmosással gyanúsítják a pakisztáni miniszterelnököt Cikk

Pénzmosás gyanújával nyomozást folytatnak Pakisztánban Navaz Sarif miniszterelnök ellen, aki csütörtökön állt a legfelsőbb bíróság által kijelölt bizottság elé.

Csalók fókuszában: foglalkoztatási, kutatási támogatások, közbeszerzés Cikk

A közbeszerzés továbbra is vonzó terület a csalók számára, akik korrupció és offshore számlák segítségével követnek el csalásokat. A kutatási és foglalkoztatási támogatásokat is jól „jövedelmező” területnek tartják a csalók – derítette fel tavalyi tevékenysége során az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF).

Többet várnak offshore-ügyben az EU-tól Cikk

A Transparency International (TI) nemzetközi korrupcióellenes szervezet felszólította csütörtökön az Európai Uniót, hogy lépjen fel az adóparadicsomokban bejegyzett cégekkel összefüggésbe hozható emberek felderítése érdekében.

Újabb politikus neve az újabb offshore-ügyben Cikk

Offshore cégben viselt vezető tisztséget uniós biztosi tevékenysége idején Neelie Kroes, és ezt elmulasztotta bejelenteni – írta a Süddeutsche Zeitung című német lap a hírportálján szerda este.

Belebukott az offshore-ozásba, most magas posztra jelölték a volt spanyol minisztert Cikk

Spanyolország az offshore-botrányba belebukott ipari minisztert, José Manuel Soriat jelölte a Világbank igazgatótanácsába; a döntést hétfőn az összes nagy parlamenti párt kifogásolta.

Megvizsgálják a volt magyar bankár offshore-ügyét Cikk

A parlament gazdasági bizottsága megvizsgálja a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) volt vezérigazgatójának, Erős Jánosnak a panamai offshore-botrányban előkerült ügyét – közölte Bánki Erik, a gazdasági bizottság fideszes elnöke a testület szerdai ülése után tartott sajtótájékoztatóján.

Offshore-cégek: már gyűjtik az adatokat Cikk

Bankjuk már gyűjti az információkat az adóparadicsomban lévő magyar tulajdonú cégekről – értesült a nol.hu.

Kiűzetés az adóparadicsomokból? Cikk

Magyarország valóságos adóparadicsom, mégsem lett igazi offshore-központ. Az ilyen hátterű cégek száma csökkenőben van, és az uniós szabályok szigorításával az adóelkerülés terepe tovább szűkül – olvasható a legfrissebb HVG-ben.

Pörölycsapást mérnek a pénzügyi rendszer sötét zugaiba. Reszkessetek adóelkerülők! Cikk

Öt EU-tagállam megpróbálja megnyerni a húsz legnagyobb feltörekvő és fejlett ipari gazdaság csoportját, a G20-akat. Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország és Spanyolország az adóelkerülés elleni közös globális fellépésben állapodott meg.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Költségmegosztás készültségi fok alapján

Pölöskei Pálné

adószakértő

Hipa

Szipszer Tamás

adószakértő

Lakásszövetkezet – felújítási alap

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 február
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close