56 találat a(z) mobiltelefon cimkére

Mobilszolgáltatás: díjkorrekciók és új díjcsomagok Cikk

Az idei év jelentős átrendeződést hozott a mobilszolgáltatások piacán. Az év eleji kisebb-nagyobb mértékű roamingadatkeret-emeléseket követően március elejétől mindegyik jelentős mobilszolgáltató inflációkövető díjkorrekciót vezetett be, majd alig egy-másfél hónapon belül sorra mindhárom szolgáltató teljesen megújította az előfizetéses mobiltelefon-díjcsomagjainak kínálatát, és többségében rövidesen lezárta vagy már bejelentette, hogy lezárja a korábban előfizethető, díjkorrekcióval megemelt havi díjú tarifacsomagjait – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága.

Mobiltelefonkészülék-vásárlási keret II. Kérdés

Mobiltelefonnal is lehet ATM-ből készpénzt felvenni Cikk

Az ATM-ek egy része mobiltárca-alkalmazással is használható, a bankkártya digitalizálása esetén. Fontos tudni, hogy ekkor is kell használni a PIN-kódot – hívja fel a figyelmet írásában a Bankmonitor.hu.

Mobiltelefonegyenleg-feltöltés Kérdés

Pénzért mobiltelefonokat csempésztek a fogvatartottaknak Cikk

A gyanú szerint pénzért mobiltelefonokat csempészett be az a két büntetés-végrehajtási (bv) dolgozó, akinek a letartóztatását indítványozta az ügyészség – tudatta a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) közleményben csütörtökön.

Magáncélú telefonhasználat Kérdés

Személyazonosság igazolása, ügyintézés mobiltelefonnal: jön a digitális állampolgárság Cikk

Hamarosan egy mobiltelefonnal is igénybe lehet venni az állami szolgáltatásokat, például digitálisan lehet majd ügyeket intézni – mondta Both András, a Digitális Állampolgárság Program megvalósításáért felelős vezérigazgató-helyettese ma a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Óriási áremelkedés a DIGI Mobilnál Cikk

Esetenként 50 százalékot meghaladó áremelésre számíthatnak március 1-jétől a DIGI mobilszolgáltatásának előfizetői – írja a media1.hu.

Kiszáll a Yettelből a magyar állam, repülőtér-vásárláshoz kell a pénz Cikk

A PPF-Csoporthoz tartozó TMT Hungary Holdco B.V. holland holdingtársaságnak adja el a magyar államnak a Yettel Magyarország Zrt-ben. és a Yettel Real Estate Hungary Zrt.-ben lévő 25 százalékos, illetve a CETIN Hungary Zrt.-ben lévő 20 százalékos tulajdonrészét – állapodott meg az értékesítésről a 100 százalékos állami tulajdonban álló Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. a Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleménye szerint.

0 forintos mobiltelefonok Kérdés

Okosórával vagy mobiltelefonnal is lehet majd készpénzt felvenni a K&H Bank ATM-jeiből Cikk

A K&H Bank lecseréli a bankjegykiadó automatáinak egy részét az év végéig, így 100 készülékből hamarosan már akár mobilbanki alkalmazásból, bankkártya nélkül is lehet majd készpénzt felvenni – írja a Bankmonitor.hu.

Céges telefon plusz internet Kérdés

Telefon magáncélú használata II. Kérdés

Mobiltelefon, utazás, szállodai elhelyezés felügyelőbizottsági tagoknak: adószabályok pontról pontra Cikk

Megválasztott felügyelőbizottsági tagok, akik tiszteletdíjat nem kapnak, egyéb juttatásai, például informatikai eszközök használata, mobiltelefon-készülék használata, kiküldetés esetén utazás, szállodai elhelyezés, dologi költségtérítés, személyi használatú járművek és azokhoz kapcsolódó biztosítás, továbbá a személyhez köthető reprezentációs költségek) adókötelesek vagy adómentesek? A fentiekre vonatkozóan a Tao-törvény szerint mi minősül elismert költségnek? – kérdezte olvasónk. A kérdésekre Pölöskei Pálné és Surányi Imréné szakértőink közösen válaszoltak.

Hárommilliárd forint áfát tüntettek el: húsz évet is kaphatnak Cikk

Az unióból beszerzett prémium kategóriás mobilokkal üzletelt az a bűnszervezet, amelyre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói csaptak le a közelmúltban. A több mint harminc helyszínt érintő akcióban tíz főt vettek őrizetbe, akiket azóta letartóztattak, olvasható a NAV oldalán.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Rokkantsági ellátás újraszámítása

Winkler Róbert

nyugdíjszakértő

NTAK adatszolgáltatás számlázás esetén

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink