3 találat a(z) kisvállalkozások cimkére

Ötpontos csomaggal védené a kisvállalkozásokat az LMP Cikk

Az LMP ötpontos javaslatcsomagot dolgozott ki a kisvállalkozások védelme érdekében – jelentette be pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján Lengyel Szilvia és Scheiring Gábor képviselő. Indítványaikat benyújtják az Országgyűlésnek is.

Adóváltozások 2013: minden, amit tudni kell Cikk

A kormány a múlt héten beterjesztette a 2013-as adójavaslatait. A munkahelyvédelmi terv megvalósítása érdekében meghatározott célcsoportok foglalkoztatása esetén csökkenne a cégek által fizetett szociális hozzájárulási adó és a szakképzési hozzájárulás mértéke, és bevezetik a kisvállalati adót, valamint a kisadózó vállalkozások tételes adóját. Összefoglaltuk, kiket érintenek a változások és mikor, melyiket éri meg választani az új adózási modellek közül.

Hogyan tovább kisvállalkozások? – Választási lehetőség az adózási modellek között Cikk

A kisvállalkozási körben adózási választási lehetőségek sorozata várja jövőre az adózókat, hiszen a jelenlegi speciális formák – úgymint eva, ekho, átalányadó – mellett két újabb modell is szerepel a beterjesztett törvényjavaslatban. A következőkben ezeket hasonlítjuk össze, továbbá azt vizsgáljuk, hogy a kisvállalkozás költségszerkezet függvényében hogyan alakulnak az egyes adózási formáknál az elvonások.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Biztosítás adóvonzata 2

Szipszer Tamás

adószakértő

Egészségügyi szolgáltatási járulék fizetése

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Tervezett kata szigorítás

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 július
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close