38 találat a(z) kifizetés cimkére

Osztalék ki nem fizetése Kérdés

Tisztelt Szakértő! Ügyfelem egyszemélyes kft. A 2014. évi eredmény megállapításakor jóváhagyott osztalékot ez évben nem akarja fel venni. Indoka: az idei évi munkák (mélyépítés) nem hoztak olyan árbevételt, ami eredményt produkálna. A ki nem vett osztalék nyújtana fedezetet a tavaszi munkák indításához. Megteheti-e, hogy nem veszi ki a jóváhagyott osztalékot? Milyen következményei vannak, lesznek? Köszönöm! KM

Korlátozzák a készpénzkifizetést Romániában Cikk

Májustól a magánszemélyek készpénzkifizetéseinél is korlátozást vezetnek be Romániában – közölte pénteken a román sajtó.

Ha osztalék nem fizethető, munkabér sem jár? Kérdés

Lehetséges, hogy az új Ptk. egyik új szabálya szerint, ha egy társaság eredménytartaléka negatív, akkor tagjainak sem teljesíthet semmilyen egyéb kifizetést, így például munkabért? Tisztelettel.

Havi bevallás, adók, járulékok, egyéb adatok Esemény

November 12.

Pénzforgalmi eredmény Kérdés

A kisvállalati adó alapja a pénzforgalmi eredmény+személyi jellegü kifizetés. /vannak még korrekciók, de ez kiolvasható/ Nem látom sehol, hogy le lenne vezetve a pénzforgalmi eredmény. Gondolom, hogy ez cash flow lehet, mivel azonban még ilyet nem csináltam, hogy ugy tünik alulmüvelt vagyok e témában. Kérem sziveskedjenek levezetni "plusz" "minuszokkal" . Köszönöm segitségüket.

Családi fotók értékesítése Kérdés

Archívumunk számára járműveket ábrázoló fotókat (legtöbbször családi képek)szeretnénk vásárolni magánszemélyektől 5-30 ezer forint értékben. Nyilván lesz olyan is akitől több alkalommal is. Az eladó kifizetésekor kell-e valamilyen címen levonni összeget?

Reálhozam: a PSZÁF szerint 2012-ig elhúzódhatnak a kifizetések Cikk

Extrém esetben akár 2012 januárjáig is elhúzódhat egyesek magánnyugdíjpénztári reálhozamának kifizetése a szabályozás módosítása miatt. A változások következtében a PSZÁF várakozásai szerint ismét emelkedhet a felügyelethez érkező panaszok száma.

Mégsem kell nullás igazolás a 100 ezer forint feletti kifizetésekhez Cikk

Március 10-én felfüggesztették az Art. közbeszerzési kifizetésekről rszóló rendelkezés alkalmazását! Mivel jár ez?

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Családi gazdálkodó szocho elszámolása

Lepsényi Mária

adószakértő

Ingatlan ajándékozása utáni szja

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 május
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close