34 találat a(z) közjegyző cimkére

Közjegyző – családi gazdaság Kérdés

Tisztelt Szakértő! Jelenleg közjegyzőjelölt vagyok. 2016-tól valószínűleg közjegyzőként fogok dolgozni. E tevékenység mellett lehetek-e családi gazdaság tagja? (Saját őstermelői igazolványom nincs, adószámom van.) Szíves válaszát köszönöm.

Magyarországot ismét az Európai Bíróság elé citálják Cikk

Keresetet indít az Európai Bizottság az Európai Bíróságon Magyarországgal szemben más uniós állampolgároknak a közjegyzői tisztségből és a szakma gyakorlásából való kizárása miatt.

Itt a törvénymódosítás! 900 ezer forint plusz a háromgyermekes élettársaknak Cikk

A házastársakkal azonos mértékű családi kedvezményt érvényesíthetnek a jövőben a több gyermeket élettársi kapcsolatban nevelők – az erre vonatkozó indítványt a költségvetési salátatörvényhez benyújtott összegző módosító javaslatban fedeztük fel. Pirruszi győzelem született, az érintett családok zömének ugyanis még egy évig kell várnia, hogy több adókedvezményt vehessenek igénybe, ráadásul az élettársaknak papíron is össze kell kötniük az életüket.

A közjegyzői irodák negyede becsukhat Cikk

A közjegyzők sem dolgozhatnak 70 éves korukig, s ez, az első becslések szerint, a jövő év végéig körülbelül 70-80 közjegyzőt érint - írja a Népszabadság, megjegyezve, hogy a Magyar Országos Közjegyzői Kamara most méri fel, hogy emiatt hány, állását elvesztő alkalmazottnak kell végkielégítést fizetni.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Egyéni vállalkozó költség – áfa

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Cégtelefon magánhasználata

Kelemen László

adószakértő, jogász

Készpénzes számla

Kelemen László

adószakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 március
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close