14 találat a(z) kártya cimkére

Nyert kártya könyvelése Kérdés

Gépjárműflotta-kezelő cég, üzemanyag áfája Kérdés

MÁV prémium kártya – áfalevonás Kérdés

Ha nyugdíjas, így úszhatja meg olcsóbban a nyaralást, gyógyfürdőt, vásárlást Cikk

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ) által tagszervezeti tagjai számára 2012-ben bevezetett nyugdíjas kártya számos olyan kedvezmény igénybevételére jogosít, amely az ország több üzletében, szolgáltatójánál 5–10 százalékos engedményt garantál.

Jön a horgászkártya: új korszak a horgászatban Cikk

Egy ideje már közbeszéd tárgya, hogy a horgászok mintegy fél évszázada használatos „kiskönyvét”, a már ikonikussá vált horgászigazolványt hamarosan az úgynevezett horgászkártya váltja fel, amely tulajdonképpen egy plasztikkártya. A bevezetésével kapcsolatos hivatalos tájékoztatást a MOHOSZ a napokban adta ki – írja a khesz.hu.

Elégedett az MNB a fizetési rendszerrel Cikk

A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási Tanácsa megtárgyalta és elfogadta a 2018-as Fizetési rendszer jelentést. A Tanács megállapítja, hogy az MNB által felvigyázott hazai pénzügyi infrastruktúrák 2017-ben is hatékonyan és biztonságosan működtek, magas rendelkezésre állásukkal támogatták a pénz és tőkepiacok működését, ezzel hozzájárultak a pénzügyi stabilitás erősítéséhez – olvasható az MNB közleményében.

Kártya Kérdés

Utalvány kártya elszámolása Kérdés

A kártyás vásárlások csaknem kétharmada érintéses Cikk

Folytatódott az elektronikus pénzforgalom bővülése 2017 első negyedévében: a kártyás forgalomban meghatározó lett az érintéses fizetés, a vásárlások 63 százaléka történt így, ami értékben a teljes forgalom közel felét jelentette – közölte a jegybank a honlapján csütörtökön.

Külföldi bank által adott visszatérítés Kérdés

Üzletpolitikai célú kedvezmény Kérdés

Exportértékesítés tárolási nyilatkozattal Kérdés

Üdülési csekk kontra SZÉP kártya: költségek, adóvonzat Cikk

A cafeteria rendszerek gyakorlati alkalmazásának legforróbb témája 2011 nyarán az üdülési csekk és az őt leváltó Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) témája. A munkáltatók szemszögéből prioritás az új juttatási elem helyes alkalmazásának megismerése, illetve az évközi váltás zökkenőmentes megoldása. Bár egyre több és több információ lát már napvilágot a témával kapcsolatban, még mindig sokan bizonytalanok a jövőt illetően.

Start - kártyák: kedvezmények kinek és hogyan? Cikk

Kit illet meg a START, START Plusz és START Extra kártya? Milyen kedvezményeket vehet igénybe a munkaadó "startos" munkavállalója után?

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Ügyvezető elnök

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Üzletág-értékesítés szabályai az áfában

Szipszer Tamás

adószakértő

Családi adókedvezmény

Surányi Imréné

okleveles közgazda

2020 január
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X