83 találat a(z) hamisítvány cimkére

Hamis játékkonzolok egy kamionban Cikk

Több mint ezer hamis játékkonzolt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei rutinellenőrzés során egy Olaszországba tartó bolgár kamionban Gyulánál.

Futva menekült az árus a pénzügyőrök elől Cikk

Közel harmincmillió forint kárt okoztak a jogtulajdonosoknak azok a hamis termékek, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy budapesti piactér pavilonjában találtak. Az eladó megpróbált elszaladni a pénzügyőrök láttán, de nem járt sikerrel, olvasható a NAV honlapján.

30 millió forintnyi hamisított parfümöt találtak Cikk

Több mint 30 millió forintnyi hamisított parfümöt találtak a pénzügyőrök Budapest VIII. kerületében, a Ganz-telep ellenőrzése során – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Hamisítványokat foglalt le a NAV Cikk

Több mint 24 millió forint értékben népszerű mesekarakteres jelmezek hamisítványait és 1 millió forint értékű Bluetooth hangszórókat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópályán egy bolgár rendszámú teherautó ellenőrzésekor – közölte a vámhivatal csütörtökön az MTI-vel.

Ők befürödtek: csaknem 5000 fürdőlepedőt foglalt le a NAV Cikk

Több ezer „hamis mosollyal” szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, amikor Gyulánál felnyitottak egy magyar kamiont, olvasható a NAV honlapján.

Hamisítványokat foglalt le a NAV: játékok, táskák és informatikai eszközök voltak a szállítmányban Cikk

Megközelíti a 250 millió forintot azoknak a hamis márkajelzésű játékoknak, táskáknak és informatikai eszközöknek az értéke, amelyeket Nagykanizsán foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai – közölte a NAV csütörtökön az MTI-vel

Illegális vegyiáruüzemet, hamisított mosószereket találtak az adóellenőrök Cikk

Két hónap alatt a második illegális vegyiáru-üzemet leplezték le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei, akik 120 raklapnyi legyártott hamis terméket találtak egy budapesti telephelyen – közölte az adóhatóság.

NAV: majdnem 30 millió forintnyi hamis parfümöt találtak egy furgonban az M7-es autópályán Cikk

Majdnem 30 millió forintot érő, 1176 doboznyi parfümöt találtak a pénzügyőrök egy furgonban az M7-es autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

Adidas feliratos sapkáktól a Disney-figurákig: minden volt a kamionon „gyűjtőáru” címszó alatt Cikk

Görögországban pakolták tele különféle „gyűjtőáruval” azt a bolgár rendszámú kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Lajosmizsénél megállítottak. Az ellenőrzéskor több mint 1 milliárd forint értékű utánzatot (plüssfigurákat, kulcstartókat, matricákat, okosórákat és sapkákat) foglaltak le, olvasható a NAV honlapján.

Hamis ruhák és zárjegy nélküli cigaretta: jelentős jövedéki bírságra számíthat a csaló Cikk

Sokba kerülnek a csomagjai egy bolgár férfinak, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai nem engedtek tovább Hegyeshalomnál. Az autósnak nagy összegű jövedéki bírságot kell majd fizetnie, és költségvetési csalásért is felelnie kell, olvasható a NAV honlapján.

Hamis Nike, Adidas, Dior termékekkel volt tele a busz Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint kilencmillió forintot érő hamis ruhát találtak egy román busz ellenőrzésekor Vas megyében, olvasható a NAV honlapján.

13 millió forint értékben kerültek elő hamis sapkák egy furgonból Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint 13 millió forintot érő hamis sapkákat és sálakat találtak egy furgonban, olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

Kereskedői öngól: veszélyes hamisítvány terméket ajándékba küldeni a hatóságnak Cikk

A Perfect Play Kft. által üzemeltetett https://potencianovelo-szerek.hu webáruházban végzett hatósági mintavételt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Bár a próbavásárlás eredeti tárgya egy másik termék volt, végül a webáruház által ajándékba küldött étrend-kiegészítővel szemben kellett haladéktalanul eljárniuk a szakembereknek. A GentleManus férfiaknak szánt étrend-kiegészítő ugyanis tiltott módon gyógyszerhatóanyagot tartalmazott, ráadásul hamisítványnak is minősül – közölte a Nébih honlapján.

Nagy értékű hamisított ruhát foglalt le a NAV Cikk

Több mint 126 millió forintot érő hamisított ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban – közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Cigivel furikázott, majd hamis ruha is előkerült Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy magyar autóban mintegy hatszázezer forint értékű, ismeretlen eredetű vágott dohányt, cigarettát és alkoholt találtak, olvasható a NAV honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

NTAK adatszolgáltatás számlázás esetén

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Megbízási díj

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink