130 találat a(z) dohány cimkére

Több zsák dohányt foglalt le a NAV egy közúti balesetnél Cikk

Több zsák dohányt foglaltak le az Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Tolna vármegyei balesetben érintett autóban – közölte az MTI.

Dohánytermék-, alkohol-, üzemanyag-vásárlás EU-tagállamból – mikor jövedékiadó-köteles és mikor nem? Cikk

Sokan azt gondolják, hogy az EU-csatlakozás óta nagyon egyszerű jövedéki terméket vásárolni más tagállamból: megrendelem a neten, és a futár kihozza. Nos, el kell oszlatnunk ezt a félreértést, ugyanis nagyon nem így van – aki került már eljárás alá emiatt, az megerősítheti.

Dohánylevelekkel ügyeskedtek – eljárást indítottak ellenük Cikk

Illegálisan szerzett és feldolgozott dohánylevelekkel buktak meg azok az ügyeskedők, akiket Szabolcs-Szatmár Bereg vármegyében ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, olvasható a NAV honlapján.

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak a zöldhatárnál Cikk

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy tarpai gyümölcsöskertben, egy árnyékszékben – közölte a vámhivatal szerdán a Facebook-oldalán.

Röntgenképelemző központtal erősít a NAV Cikk

Átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új röntgenképelemző központját ma. A röntgensugaras csomag- és rakományátvilágító berendezések segítik az adóhivatalt a határt átlépő szállítmányok, csomagok ellenőrzésében.

Érettségi vizsga, felnőttképzés, szakképzés, háziorvosok és fogorvosok – újabb rendeleteket hirdetett ki a kormány Cikk

Nyolc új kormányrendelet – többek között a szakképzésben lezajlott átalakítás utólagos hatásvizsgálatából adódó kormányrendelet-módosításokról szóló 292/2023. kormányrendelet –, valamint kettő új rendelet és nyolc határozat jelent meg a Magyar Közlöny 2023. évi 101. számában.

Nőtt az illegális cigarettapiac 2022-ben Cikk

Tovább nőtt az Európai Unióban az illegális cigarettapiac tavaly, a hamisított termékek fogyasztási listáját Franciaország vezeti, de Magyarországon is emelkedett az illegális cigarettaforgalom – derül ki a KPMG éves tanulmányából.

Adózatlan dohány a fagyasztóban – a legújabb NAV-fogás Cikk

Csaknem hárommillió forint értékű adózatlan cigarettát és finomra vágott fogyasztási dohányt találtak a pénzügyőrök egy Bács-Kiskun vármegyei családi ház számos rejtekhelyén – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

NAV: 203 kilogramm vágott dohányt foglaltak le Kislétán Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 203 kilogramm vágott dohányt foglaltak le Kislétán – tudatta a hivatal pénteken az MTI-vel.

Ezek a fogyasztóvédelmi ellenőrzések várhatók 2023-ban Cikk

Átfogó fogyasztóvédelmi vizsgálatokra számíthatnak 2023-ban is a hazai vállalatok – hívja fel a figyelmet az EY sajtóközleményében. Idén a speciális élelmiszerek, a webshopok működése, valamint az úgynevezett greenwashing is felkerült a betervezett ellenőrzések listájára.

133 millió értékű dohányterméket foglaltak le a pénzügyőrök Cikk

Több ezer szál szivart és kubai cigarettát találtak a pénzügyőrök egy dél-alföldi autósnál. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a férfi lakhelyén és a kocsijából előkerült zárjegy nélküli, illetve külföldi zárjegyű füstölnivalót is lefoglalták. A gyanúsítottat őrizetbe vették, olvasható a NAV honlapján.

Hétmillió forintnyi vágott dohányt foglalt le a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai és Koda, a területkutató kutya 153 kilogramm, több mint hétmillió forintot érő vágott dohányt találtak Újfehértón egy tanyán, olvasható a NAV honlapján.

Nyolcezer doboz adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök Záhony mellett Cikk

Nyolcezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy Záhony melletti tanyán – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Dohányágazat: átmeneti támogatásról szóló tájékoztatás jelent meg Cikk

Idén nem a szokásos módon és jogcímeken zajlott a támogatás igénylése, így probléma esetén figyelni kell a megfelelő felületen történő bejelentésre is. Cikkünkben a Magyar Államkincstár által közzétett tájékoztató tartalmát ismertetjük.

NAV: nagy fogás a fővárosban Cikk

Több mint egymillió szál adózatlan cigarettát, rengeteg Elf Bart, heetset, vágott dohányt, potencianövelő tablettákat és kábítószergyanús anyagot is találtak a pénzügyőrök egy nagyszabású fővárosi akció során – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel. Az egyik helyszínen tetten ért három orgazdát letartóztatták.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Unión belüli jövedelem adózása, árfolyama II.

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Revolut

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink