34 találat a(z) arany cimkére

Aranyrúd Kérdés

Befektetési arany, mint üzleti ajándék Kérdés

Befektetési arany munkavállalóknak ajándékba Kérdés

Gyorsabban, magasabbra, erősebben! – Heti PénzPiac – 2023. 10. hét Cikk

A Global Tax-Office Kft. heti pénzpiaci összefoglalója az elmúlt hét fontosabb pénzpiaci és gazdasági eseményeit tartalmazza, melyek hatással lehetnek a hazai vállalkozások életére.

Razziasorozat az illegális aranybányászok ellen Cikk

A brazil kormány környezetvédelmi és az őslakosok ügyeivel foglalkozó ügynökségei a hadsereg segítségével razziasorozatot kezdtek az illegális aranybányászok ellen, akiket azzal vádolnak, hogy humanitárius válságot okoztak Brazília legnagyobb őslakos-rezervátumában.

Háromszorosára nőtt a befektetési arany forgalma 2022-ben Cikk

Tavaly 3,3 milliárd forint értékben vásároltak az ügyfelek befektetési célú aranyat, ami a 2021-es forgalom háromszorosa; az értékesített aranytömbök mennyisége december végére elérte a 141 kilogrammot – tájékoztatta a BÁV Zrt. a fiókhálózatának adatai alapján az MTI-t közleményben szerdán.

Extraprofitadó Kérdés

Arany – különbözeti áfa Kérdés

Szombaton indul a BÁV online művészeti aukciója Cikk

Zsolnay-kerámiákra, szecessziós ezüsttárgyakra, retro lámpákra, órákra és festményekre is lehet licitálni a BÁV szombaton induló 7. Online Aukcióján december 19-ig az axioart.hu oldalon – közölte az MTI.

Arany érme ATM-ből Cikk

A világon elsőként India egyik városában lehet ATM-ből is aranyat vásárolni.

Orosz aranybehozatal ügyében vizsgálódik a svájci vámhatóság Cikk

Orosz aranybehozatal ügyében vizsgálódik a vámhivatal, tekintettel az Oroszország ellen elrendelt gazdasági szankciókra – jelentette be pénteken a svájci vámhatóság, miközben egyelőre megválaszolatlanok a kérdések a titokzatos behozatal körül.

Aranyba menekülnek a befektetők Cikk

Háromhavi csúcsra emelkedett az arany ára a menekülő eszközök iránt megnövekedett kereslet miatt, a befektetők Ukrajna esetleges orosz inváziójától tartanak.

Hosszabb távon megéri aranyban tartani a pénzt a BÁV szerint Cikk

Mérséklődhet idén az arany ára a jelenlegi laza monetáris politika kifutásával, a pénzbőség elapasztása következtében, ugyanakkor széles körben vélekednek úgy, hogy az említett fejlemények már be vannak árazva, és az infláció emelkedése, illetve a negatív reálkamatok támogatják a nemesfémek árának további növekedését – írja közleményében a BÁV Zrt., amelynek fiókhálózatában értékesített befektetési aranytömbök forgalma az egymilliárd forintot is meghaladta tavaly, az ékszerforgalom pedig összességében 10 százalékkal emelkedett.

Befektetési óra, ékszer könyvelése Kérdés

Az autó padlólemeze alá rejtették az ékszereket, de lebuktak Cikk

Több mint ezer arany ékszert találtak a pénzügyőrök Röszkén egy német személyautóban, a 90 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Őstermelő kiegészítő tevékenysége

Lepsényi Mária

adószakértő

Magyar Kultúráért Alapítvány támogatása

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3