113 találat a(z) OTP cimkére

102 millió forintra bírságolta az OTP Bank Nyrt.-t az MNB Cikk

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) százkétmillió forintra bírságolta az OTP Bank Nyrt.-t. A hitelintézetnek az MNB kötelezése alapján 2024. november közepéig orvosolnia kell az általa elkövetett pénzforgalmi jogszabálysértések döntő részét – írja honlapján az MNB.

Több mint ezermilliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredménnyel zárta az OTP a 2023. évet Cikk

Az OTP Bank a tavalyi utolsó negyedévben a várakozások átlagát meghaladva 229,987 milliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredményt ért el, így éves szinten 1008,583 milliárd forinttal zárt – derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján péntek hajnalban közzétett tájékoztatóból, közölte az MTI.

Jó bér, munka és magánélet egyensúlya, értelmes tevékenység – ezek fontosak az alkalmazottaknak Cikk

Korábban nem látott gyorsasággal alakul át a munkaerőpiac, a folyamatok a cégvezetőket és az alkalmazottakat is állandó alkalmazkodásra késztetik – mondták a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a PwC Magyarország gazdasági tanácsadó szerdai munkaerőpiaci konferenciájának szakértői Budapesten.

Ekkor szünetel az internetes bankkártyás (VPOS) fizetés a NAV-nál Cikk

Az OTP SimplePay háttérrendszerének karbantartása miatt 2024. február 22-én, csütörtökön 0 óra 45 perc és 3 óra 45 perc között szünetel az internetes bankkártyás (VPOS) fizetés a NAV-nál – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Díjmentes készpénzfelvétel 9 külföldi országban Cikk

Év elejétől kilenc külföldi országban díjmentesen vehetnek fel készpénzt az OTP Bank ügyfelei a bankcsoport több mint 2700 készpénzautomatájából – közölte az OTP Bank.

Megbírságolta az OTP Bankot az MNB Cikk

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 49 millió forint bírságot szabott ki az OTP Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenységével kapcsolatban feltárt hiányosságok miatt. A hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését – szögezte le a jegybank közleménye.

Átverés: nem ad befektetési tanácsokat Csányi Sándor a Facebookon Cikk

Csalók élnek vissza Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója nevével a Facebookon megjelenő félrevezető hirdetésekben, ezért az elnök-vezérigazgató ismét arra kérte a közösségi oldalak használóit, ne kattintsanak ezekre, ugyanis adathalászok csapdájába kerülhetnek – közölte a bank pénteken az MTI-vel.

Lekerült az OTP a háború nemzetközi szponzorainak listájáról Ukrajnában Cikk

Pénteken még csak felfüggesztette, hétfőn azonban már véglegesen levette az ukrán Nemzeti Korrupció-megelőzési Ügynökség (NAZK) a háború nemzetközi szponzorainak listájáról az OTP-t – közölte hétfő este az Evropenszka Pravda című ukrán lap, írja a nepszava.hu.

25-30 százalékos visszaesés várható idén az ingatlanpiacon Cikk

A magyarországi lakáspiaci forgalom 25-30 százalékos visszaesésével számolnak az előző évhez képest az OTP szakértői, akik szerdán, egy budapesti sajtótájékoztatón ismertették várakozásaikat.

A vártnál jóval eredményesebb lett az OTP Cikk

Az OTP-csoport az elemzői várakozásoknál számottevően jobb, 283,940 milliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredményt ért el a második negyedévben, ami az előző negyedévit 52 százalékkal, az egy évvel korábbit 75 százalékkal meghaladja.

Bezuhant az új lakások piaca a fővárosban Cikk

Az idén az első fél évben mélyrepülésbe váltott a budapesti új lakások piaca, mind a kereslet, mind az új kínálat volumene a 2014–2015-ös szinteket idézi – derül ki az OTP legfrissebb, publikus beruházói és értékesítői adatokból összeállított budapesti újlakás értéktérképéből.

Az OTP 84 milliárd forint osztalékot fizet a 2022. év után Cikk

Az OTP Bank Nyrt. részvényenként 300 forint osztalékot fizet a 2022-es év után a bank pénteki budapesti közgyűlésének döntése alapján, az osztalék kifizetése június 5-én indul – közölte az MTI.

Háromszáz forint osztalék kifizetését javasolja az OTP Cikk

Az OTP Bank az április 28-i éves közgyűlésén részvényenkénti 300 forint osztalék kifizetésére tesz javaslatot – derül ki a BÉT honlapján csütörtökön közzétett részletes közgyűlési napirendi pontokból, közölte az MTI.

Az Aegon és az OTP alapkezelők elkülönítik orosz részvényalapjaik befagyott és likvid eszközeit Cikk

Az Aegon Alapkezelő Zrt. és az OTP Alapkezelő Zrt. elkülönítik orosz részvénybefektetési alapjaikon belül a befagyott, illetve a likvid eszközállományt. A befektetési jegysorozatok megosztása nem változtatja meg a befektetők vagyonát, pusztán annak megosztásáról van szó. A hazai orosz kitettségű befektetési alapok állománya minimális a befektetési alapok piacán belül – tette közzé honlapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

A vártnál nagyobb lett a nyereség az OTP-nél Cikk

Az OTP-csoport az elemzői várakozásokat valamivel meghaladó, 153,421 milliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredményt ért el az utolsó negyedévben, ami az előző negyedévinél 19 százalékkal kisebb, az egy évvel korábbihoz képest 24 százalékkal magasabb – derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján ma hajnalban közzétett, nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerinti jelentés alapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Társasházak beszámolási kötelezettsége

Pölöskei Pálné

adószakértő

Lekötött betét kamata

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Pótbefizetés II.

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 június
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Együttműködő partnereink