88 találat a(z) OTP cimkére

Az OTP 88,6 milliárd forint adózás utáni eredményt könyvelt el az első negyedévben Cikk

Az OTP-csoport a vártnál rosszabb eredménnyel zárta az első negyedévet, 88,6 milliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredményt könyvelt el, szemben az előző negyedév 123,3 milliárd forintos eredményével, és az egy évvel korábbi 117,2 milliárd forintos negyedéves eredményével – tette közzé az MTI.

Karbantartás lesz az OTP-nél Cikk

A Magyar Államkincstár honlapján olvasható tájékoztatás szerint tervezett tájékoztatás lesz az OTP Bank elfogadói hálózatában és részleges lesz az internetes fizetési szolgáltatás elérhetősége.

Ez nem áprilisi tréfa: jelentősen drágultak a hitelek Cikk

Az elmúlt hetekben több alkalommal is emelte a jegybank a kamatot, és ez most lecsapódott a lakossági hiteleknél. A Bank360.hu összegyűjtötte, mekkora kamatemeléssel indították az áprilist a bankok.

Nem vonul ki, de nem nyújt finanszírozást orosz bankja számára az OTP Cikk

Az OTP csoport ukrajnai leánybankja tevékenységét fenntartja, támogatja, ugyanakkor az oroszországi leánybank számára nem nyújtanak finanszírozást, az orosz állampapírok forgalmazását felfüggesztették – olvasható a pénzintézet honlapján.

Veszik a bank részvényeit az OTP vezetői Cikk

Az elmúlt napokban Csányi Sándor szingapúri alapja, a bankvezér fia, az igazgatóság egyik tagjának cége és az OTP egyik vezérigazgató-helyettese is vett OTP-részvényeket – írja a Portfolio.hu.

Óriásit zuhant az OTP árfolyama, kamikaze csúszdán a magyar tőzsde Cikk

Világszerte esnek a tőzsdék, ezek közül azok a legnagyobbat, amelyek közelebb vannak az ukrajnai háború epicentrumához – írja a Portfolio.hu.

OTP-s társasházi pályázat Cikk

Az energetikai célok eléréséhez és a zöldebb lakókörnyezet kialakításához idén is segítséget adhat az OTP Bank, ugyanis idén 14. alkalommal írta ki társasházi pályázatát, amelyben 20 lakóközösség juthat együttesen 15 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz – közölte az OTP Bank pénteken az MTI-vel.

Csalásra figyelmeztet az OTP Cikk

Soha, semmilyen médiumnak nem nyilatkozott kriptovalutás pénzkereseti lehetőségről Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, minden ilyen közléstől a leghatározottabban elhatárolódik – hívja fel a figyelmet mai közleményében az OTP.

Mától SZÉP-kártyával is fizethetünk a Tesco üzleteiben Cikk

Május 31-éig valamennyi hazai Tesco áruházban elfogadják fizetőeszközként az OTP, az MKB, valamint a K&H által kibocsátott SZÉP-kártyákat hideg élelmiszer vásárlására. A SZÉP-kártya bármelyik zsebéből, tehát nemcsak a vendéglátásról, hanem a szálláshely, illetve a szabadidő alszámláról is vásárolhatók élelmiszerek, az alkohol kivételével – ismertette hétfői közleményében az áruházlánc.

Legyen elővigyázatos, csalók telefonon próbálnak hozzáférni a bankszámlákhoz! Cikk

Telefonos banki csalás áldozata lett egyik olvasónk, akinek nem egyszerűen lenyúlták a pénzét, de még pénzmosásba is belekeverték. Emiatt a sértett számláját zárolták, így nem jut hozzá az időközben beérkezett pénzeihez, és nincs miből megélnie, olvasható a 24.hu oldalán.

Megugrott a SZÉP-kártyát használók száma Cikk

SZÉP-kártya felhasználásával 2021-ben 306 milliárd forintot költöttek, ami 60 százalékkal magasabb az előző évhez képest. A termék növekvő népszerűségét jelzi, hogy az OTP Pénztárszolgáltató adatai szerint az elmúlt évben az új ügyfelek és elfogadóhelyek száma, a feltöltések és költések összege egyaránt dinamikusan emelkedett.

Elindult az új kibocsátású AutoWallis-részvények jegyzése az OTP Banknál Cikk

A mai napon elindult az AutoWallis nyilvános részvénykibocsátása, 107-122 forint között juthatnak az AutoWallis által újonnan kibocsátott részvényekhez azok a lakossági befektetők, akik november 9-éig az OTP Banknál leadják jegyzési igényüket – közölte a társaság.

Kincstár: szünetel az internetes fizetési szolgáltatás Cikk

Karbantartás miatt szünetel az OTP Bank elfogadói hálózatában az internetes fizetési szolgáltatás, közölte honlapján a Magyar Államkincstár.

Devizahitelek: a tisztességtelen kikötés nem érvényteleníti szerződést, mondta ki az Európai Bíróság Cikk

Az Európai Bíróság szerint összeegyeztethetőnek tűnik az uniós joggal az a magyar jogszabály, amely megtiltja a devizában nyilvántartott kölcsönszerződés érvénytelenítését arra hivatkozva, hogy az az árfolyamrésre vonatkozó tisztességtelen kikötést tartalmaz.

Adathalász csalókra figyelmeztet az OTP Bank Cikk

Egy szinte érthetetlen sms-t küldenek a csalók az OTP Bank nevében. Az üzenetben egy link is található, ami egy internetbankhoz hasonló felületre visz – figyelmeztet honlapján az OTP Bank.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓAJÁNLÓ

Kérdések és válaszok

Földterület értékesítése esetén tárgyi eszközökből való kivezetés napja

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Étteremfoglaló áfája

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 május
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs