9 találat a(z) Adózóna előfizetés cimkére

Visszautasíthatatlan ajánlat! Most még idei áron rendelhet, kreditpontos online konferenciával, 2021-es HVG adó- és tb-különszámokkal Cikk

Az Adózóna előfizetők 99%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!* Nézze meg kedvezményeinket!

Visszautasíthatatlan ajánlat! Idei ár, kreditpontos konferencia, 2021-es HVG adó- és tb-különszámok és extra ajándék Cikk

Az Adózóna előfizetők 99%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!* Nézze meg kedvezményeinket!

Válságkezelés az Adózónával – új kiadványunk segíti vállalkozását az újrakezdésben Cikk

A koronavírus-járvány miatti kényszerű leállás korábban soha nem látott és tapasztalt hirtelenséggel ütötte meg a gazdaságot. Az élet lassan kezd visszaállni a korábbi kerékvágásba, ám a vállalkozások számára a neheze még csak most jön. Rendeljen most Adózóna előfizetést, és a csomag részeként elküldjük önnek legújabb kiadványunkat is, amelyben az újrakezdéshez nyújtunk hatékony, gyakorlatias segítséget.

Nyerjen családi hétvégét Villapark Várgesztes üdülőparkba, vagy a HVG Extra Pszichológia csomagok egyikét! Cikk

Nyaralásra fel! Idén sokan töltik hazai üdülőhelyeken a szabadság röpke napjait azok közül is, akik ilyenkor inkább távoli tájakra szoktak utazni. Nagyszerű lehetőség arra, hogy felfedezzünk egy-egy gyöngyszemet a hazai kirándulási lehetőségekből. Ehhez mi is adunk most egy kitűnő tippet! Üdüljön családjával együtt a Villapark Várgesztes üdülőparkban. Fizessen elő az Adózónára, és nyerje meg a családi wellness hétvégét vagy a HVG Extra Pszichológia csomagok egyikét!

Lazítson egy kicsit a HVG legújabb könyveivel – nyugodt lehet, az Adózónával eközben is mindenről időben értesül Cikk

A bevallási időszak és az éves beszámolók leadása minden évben próbára teszi az adózási kérdésekkel foglalkozó szakembereket. Idén ezt még a koronavírus okozta veszélyhelyzet is fokozta. Ember legyen a talpán, akinek mostanra még nem zilálódtak szét az idegszálai. Május végével szerencsére mindkét szempontból egy kicsit fel lehet lélegezni, ki lehet lazítani. A pihenéshez szeretnénk mi is hozzájárulni, a legfrissebb HVG könyvekkel és egy kis friss nyári illattal szeretnénk örömet szerezni.

Cégek átalakulása és megszűnése. Ismét elérhető hiánypótló kiadványunk! Cikk

Ahogyan a cégek megalakulnak, úgy meg is szűnnek. Ez természetes folyamat és nem feltétlenül jár veszteséggel vagy kudarccal. Bármilyen esetről is legyen szó, egy cég működésének lezárása azonban hosszú és összetett folyamat. A cégeljárási feladatok mellett rendezni kell az adózási és számviteli tennivalókat, emellett az adatszolgáltatási kötelezettségről sem szabad megfeledkezni. Ezek a feladatok ugyanakkor komoly kihívás elé állíthatják a társaságokat, hiszen a cégek megszüntetése nem a mindennapi rutin részét képezi. Hiánypótló kiadványunk a fenti feladatok elvégzésében nyújt gyakorlati segítséget a szakemberek számára.

Az Adózona online előfizetés több felhasználó esetén Kérdés

Az Adózona online előfizetés esetén hogyan használhatja cégen belül több személy? Csak egy regisztráció lehetséges, vagy több is?

Áfa – Speciális problémák. Megjelent legújabb kiadványunk! Cikk

Nem mindig egyértelmű, milyen szempontok szerint kell eljárni a határon átnyúló ügyletekben, de a számlakezelés is tartogathat meglepetéseket, sőt még a látszólag egyszerű adónemeket is megbonyolíthatja az áfa. Legújabb kiadványunk abban segít Önnek, hogy a leggyakoribb félreértésre okot adó speciális eseteket áttekintve magabiztosan tudja alkalmazni a jogszabály előírásait.

Gondot okoz a cégkapu használata? – Az Adózóna segédanyagaival könnyebben eligazodik Cikk

Több hónapja kötelező már a cégkapu használata, amely azonban sokak számára még mindig nem zökkenőmentes. Nem világos az értesítések vagy a jogosultságok kezelése, az EGYKE, az e-Papír, az eBEV, a KÜNY tárhely használata és több más terület sem. Pár hete megkérdeztük, mi okozza a legtöbb fejtörést önöknek. Véleményüket figyelembe véve összeállítottunk egy segédanyagcsomagot a cégkapu használatához, amelyből három kiválasztott segédletet akciónk keretében, az előfizetési csomag részeként kapnak meg a most előfizető vagy hosszabbító ügyfeleink.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Egyéni vállalkozó csed mellett

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Apai gyed

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Egyszerűsített foglalkoztatás

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 január
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close