6 találat a(z) Adózóna előfizetés cimkére

Nyerjen családi hétvégét Villapark Várgesztes üdülőparkba, vagy a HVG Extra Pszichológia csomagok egyikét! Cikk

Nyaralásra fel! Idén sokan töltik hazai üdülőhelyeken a szabadság röpke napjait azok közül is, akik ilyenkor inkább távoli tájakra szoktak utazni. Nagyszerű lehetőség arra, hogy felfedezzünk egy-egy gyöngyszemet a hazai kirándulási lehetőségekből. Ehhez mi is adunk most egy kitűnő tippet! Üdüljön családjával együtt a Villapark Várgesztes üdülőparkban. Fizessen elő az Adózónára, és nyerje meg a családi wellness hétvégét vagy a HVG Extra Pszichológia csomagok egyikét!

Lazítson egy kicsit a HVG legújabb könyveivel – nyugodt lehet, az Adózónával eközben is mindenről időben értesül Cikk

A bevallási időszak és az éves beszámolók leadása minden évben próbára teszi az adózási kérdésekkel foglalkozó szakembereket. Idén ezt még a koronavírus okozta veszélyhelyzet is fokozta. Ember legyen a talpán, akinek mostanra még nem zilálódtak szét az idegszálai. Május végével szerencsére mindkét szempontból egy kicsit fel lehet lélegezni, ki lehet lazítani. A pihenéshez szeretnénk mi is hozzájárulni, a legfrissebb HVG könyvekkel és egy kis friss nyári illattal szeretnénk örömet szerezni.

Cégek átalakulása és megszűnése. Ismét elérhető hiánypótló kiadványunk! Cikk

Ahogyan a cégek megalakulnak, úgy meg is szűnnek. Ez természetes folyamat és nem feltétlenül jár veszteséggel vagy kudarccal. Bármilyen esetről is legyen szó, egy cég működésének lezárása azonban hosszú és összetett folyamat. A cégeljárási feladatok mellett rendezni kell az adózási és számviteli tennivalókat, emellett az adatszolgáltatási kötelezettségről sem szabad megfeledkezni. Ezek a feladatok ugyanakkor komoly kihívás elé állíthatják a társaságokat, hiszen a cégek megszüntetése nem a mindennapi rutin részét képezi. Hiánypótló kiadványunk a fenti feladatok elvégzésében nyújt gyakorlati segítséget a szakemberek számára.

Az Adózona online előfizetés több felhasználó esetén Kérdés

Az Adózona online előfizetés esetén hogyan használhatja cégen belül több személy? Csak egy regisztráció lehetséges, vagy több is?

Áfa – Speciális problémák. Megjelent legújabb kiadványunk! Cikk

Nem mindig egyértelmű, milyen szempontok szerint kell eljárni a határon átnyúló ügyletekben, de a számlakezelés is tartogathat meglepetéseket, sőt még a látszólag egyszerű adónemeket is megbonyolíthatja az áfa. Legújabb kiadványunk abban segít Önnek, hogy a leggyakoribb félreértésre okot adó speciális eseteket áttekintve magabiztosan tudja alkalmazni a jogszabály előírásait.

Gondot okoz a cégkapu használata? – Az Adózóna segédanyagaival könnyebben eligazodik Cikk

Több hónapja kötelező már a cégkapu használata, amely azonban sokak számára még mindig nem zökkenőmentes. Nem világos az értesítések vagy a jogosultságok kezelése, az EGYKE, az e-Papír, az eBEV, a KÜNY tárhely használata és több más terület sem. Pár hete megkérdeztük, mi okozza a legtöbb fejtörést önöknek. Véleményüket figyelembe véve összeállítottunk egy segédanyagcsomagot a cégkapu használatához, amelyből három kiválasztott segédletet akciónk keretében, az előfizetési csomag részeként kapnak meg a most előfizető vagy hosszabbító ügyfeleink.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Minimum járulék

Széles Imre

tb-szakértő

Közhasznú nonprofit kft. beszámoló típus

Pölöskei Pálné

adószakértő

Egyszerűsített végelszámolásnál érvényes határidők

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close