7 találat a(z) Új-Zéland cimkére

Munkahelyi kapcsolat miatt menesztették Cikk

Leváltotta Iain Lees-Galloway bevándorlási minisztert Jacinda Ardern új-zélandi kormányfő, mert a tárcavezető kapcsolatot kezdeményezett egyik munkatársával – derült ki Ardern szerdai sajtótájékoztatóján.

Négynapos munkahét: sikeres volt a próbaidőszak Cikk

A sikeres nyolchetes próbaidőszak után négynapos munkahétre áll át egy új-zélandi cég.

Szerzői jog megsértése miatt kell kártérítést fizetnie egy pártnak Cikk

Hatszázezer újzélandi dollár (109 millió forint) kártérítésre ítélte egy bíróság szerdán az Új-zélandi Nemzeti Pártot (New Zealand National Party), amely jogtalanul használta fel még 2014-es kampányában Eminem Lose Yourself című dalát – írta a BBC News.

Különadóból mentenék meg a keát, a ferdecsőrű lilét és a karimáscsőrű récét Cikk

Idegenforgalmi különadó bevezetése lehet az egyik módja a csak Új-Zélandon honos ritka madarak megmentésének – áll a szigetország madárvilágának „kétségbeejtő helyzetéről” szerdán közzétett parlamenti jelentésben.

Új-zélandi munkavégzés adóvonzata Kérdés

Tisztelt Szakértők! Magyar állampolgár magyarországi bejelentett lakcím nélkül él, dolgozik és adózik Új-Zélandon. Kell-e neki Magyarországon személyi jövedelemadót fizetni, ha nincs Magyarországi jövedelme? A tb-re vonatkozó válaszukat köszönöm, és várom az adóra vonatkozó válaszukat is. Köszönettel.

New Zealand-i munkavégzés magyar adó vonzata Kérdés

Magyar állampolgár magyarországi lakcímmel vagy lakcím-bejelentés nélkül él, dolgozik és adózik New Zealandon. Mit kell neki Magyarországon fizetni (tb, egészségügyi szolgáltatási járulék, szja)? Van különbség ha van lakcíme vagy ha nincs? Köszönettel várom a válaszukat

Újabb cégeket tiltott le az MNB Cikk

Az MNB az új-zélandi székhelyű 3TG FX FINANCIAL LIMITED PARTNERSHIP és PERFECTO FX CAPITAL MANAGEMENT LIMITED társaságoknak azonnali hatállyal megtiltotta, hogy engedély nélkül vagy bejelentés hiányában bármely, a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéshez kötött tevékenységet végezzenek. Az MNB mindkét társaságnál piacfelügyeleti eljárást folytat.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Ügyvezető nem működő cégben

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Osztalékelőleg előző év

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Import Angliából

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 március
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close