7 találat a(z) terv cimkére

Közzétette a Belügyminisztérium, hogy pontosan hogyan rendezné a tanárok helyzetét Cikk

A kormány honlapjára töltötték fel a jogszabálytervezetet, melyben részletezik a pedagógusok béremelésének terveit, a köznevelési foglalkoztatási jogviszony bevezetését és más változtatásokat. Mindent lehet véleményezni, az észrevételeket március 10-ig, e-mailben várják – írja a hvg.hu.

Bevétel elhatárolása Kérdés

A finanszírozási terv szerint jövőre 960 milliárd forinttal nő a lakossági állampapír-állomány Cikk

Jövőre újra nőni fog a teljes forint lakossági állampapír-állomány az idei visszaesés után, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 960 milliárd forintos emelkedéssel számol – derül ki a 2023-as évi finanszírozási tervből, amely az ÁKK honlapján érhető el, közölte az MTI.

A kormány átadta a jövő évi költségvetés módosításának tervezetét a Költségvetési Tanácsnak Cikk

A kormány a mai napon megküldte a Költségvetési Tanácsnak a jövő évi költségvetés módosításáról szóló rendelet tervezetét – tájékoztatott a Pénzügyminisztérium sajtóközleményében.

Nébih: segítség biomassza-termelőknek a tápanyag-gazdálkodási terv elektronikus beküldéséhez Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján felhívja a biomassza-termelők figyelmét, hogy a tápanyag-gazdálkodási tervet a [email protected] e-mail címre kell benyújtaniuk.

Kulcsfontosságú dokumentum hiányzik sok cég fiókjából Cikk

Amellett, hogy a magyar cégek innovációs kedve minimum visszafogott, sok vállalatnak továbbra sincs a következő időszakban tervezett fejlesztéseket megalapozó írásos innovációs stratégiája – áll a K&H innovációs indexben. Igaz, azért valamelyest javult a helyzet, 2021 első felében a vállalatok 12 százaléka, a másodikban már a 18 százalékuk rendelkezett ezzel. A magyar cégek mindössze 4 százaléka tartja magát az adott ágazatban vezető innovátornak; emellett a bátorság is hiányzik.

Beruházás Kérdés

Pályázati segítséggel szeretnénk műhelyt építeni. A pályázat benyújtásához előzetes terveket kell készíttetni, ezt elszámolhatom költségként, vagy könyveljem a beruházások közé? Ha beruházásra könyvelem és nem lesz nyertes a pályázat jővőre, nem valósul meg az építkezés, mi a teendő?

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

USA áfa bevallásban

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 június
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Együttműködő partnereink