19 találat a(z) rekord cimkére

Klímapolitikai Intézet: a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni Cikk

A jövőben a mostanihoz hasonló hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni – közölte az MCC Klímapolitikai Intézet pénteken az MTI-vel.

Rekordszámú magyar hagyta el az országot tavaly Cikk

A tavasszal közölt előzetes adat után pénteken közzétette A kivándorló magyar állampolgárok célországok és nemek szerint című táblázatának végleges 2023-as adatsorát a KSH. Már az előző számokból az látszott, hogy az elmúlt évben rekordra nőtt az országot elhagyók, de a végső adatsor még rosszabb lett – írja a 444.hu.

Rekordot döntöttek az internetes és telefonos csalások Japánban Cikk

Több mint 8 százalékkal nőtt a rendőrség által azonosított internetes és telefonos csalások száma 2023-ban Japánban, és szintén tavaly a külföldi bűnszervezetekhez köthető emberek száma is rekordot döntött az országban – jelentette a japán rendőrség csütörtökön.

Vámkezelési rekord a reptéren Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) repülőtéri igazgatósága csaknem 6 millió küldeményt vámkezel havonta, tavaly novemberben és decemberben az e-kereskedelmi küldemények száma már elérte a havi 9 milliót – közölte az adóhivatal csütörtökön az MTI-vel.

Rekordösszegű osztalékot fizettek a világon a második negyedévben Cikk

Rekordszintű volt a kifizetett osztalék összege a második negyedévben a világon – áll a Janus Henderson brit alapkezelő jelentésében.

Toyota: rekord a termelésben és az értékesítésben Cikk

A Toyota Motor Corporation és leányvállalatai, a Daihatsu és a Hino a március végével záródott 2022-es pénzügyi évben együttesen rekordszámú járművet gyártottak és értékesítettek világszerte.

Értékesítési rekorddal zárt az AutoWallis 2022-ben Cikk

Történetének legjobb értékesítési számait érte el 2022-ben az AutoWallis Csoport, a vártnál jobb eredmények után a társaság felülvizsgálhatja a 2025-ig terjedő időszakra vonatkozó stratégiájában megfogalmazott célokat – derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn megjelent jelentésből, tájékoztatott az MTI.

Gazprom: 21 milliárd dollárnak megfelelő osztalék kifizetésére bólintottak rá a részvényesek Cikk

Oroszországban rekordnak számító osztalék kifizetését hagyták jóvá az állami többségű Gazprom orosz gázipari óriás részvényesei a pénteken tartott rendkívüli közgyűlésükön – közölte az MTI.

MNB: rekord a kártyás fizetésben és az azonnali átutalásokban Cikk

2022 második negyedévében sem tört meg az elektronikus pénzforgalom dinamikus fejlődése, és továbbra is megfigyelhető a fogyasztók innovatív szolgáltatások felé tanúsított fokozottabb nyitottsága – közölte honlapján az MNB.

SZÉP-kártya: rekordmértékű első féléves forgalom Cikk

A kártyakibocsátók adatai szerint idén az első félévben rekordmértékben növekedett a SZÉP-kártya forgalma – közölték a kibocsátók az MTI érdeklődésére.

Újabb rekordon az euróövezeti infláció Cikk

Új rekordra gyorsult az euróövezetben az infláció, áprilisban az éves inflációs ráta 7,5 százalékra emelkedett a márciusi 7,4 százalékról – közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken előzetes adatai alapján, tette közzé az MTI.

Újabb áramfogyasztási rekord Magyarországon Cikk

Az előzetes adatok szerint a keddi csúcs után szerdán ismét megdőlt az áramfogyasztási rekord Magyarországon – tette közzé a honlapján csütörtökön a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir).

Áramfogyasztási csúcs volt csütörtökön Cikk

Új történelmi rekordot ért el Magyarország nyári villamosenergia-fogyasztása csütörtökön a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. adatai szerint.

Csúcson az amerikai kereskedelmi deficit Cikk

Közel 19 százalékkal ugrott meg az amerikai kereskedelmi deficit decemberben, ezzel a tavalyi deficit 12,5 százalékkal 621 milliárd dolláros évtizedes rekordszintre emelkedett. A Kínával folytatott kereskedelem rekordhiánnyal, 419,2 milliárd dolláros deficittel zárta az évet – közölte szerdán a washingtoni kereskedelmi minisztérium.

Rekordokat dönt az áramfogyasztás Cikk

Sorra dőlnek meg az eddigi decemberi áramfogyasztási rekordok a hideg miatt–– közölte a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir) csütörtökön az MTI-vel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Fordított áfa építési, szerelési munkánál

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Ingatlan bérleti díja

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Ingatlan átminősítése

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink