55 találat a(z) podcast cimkére

Az Adózóna válaszol: ekho választása Cikk

Kinek érdemes az ekho szerinti adózást választani az Ekho tv. 2022. szeptember 1-jei változásával, és milyen feltételekkel teheti ezt meg? Lepsényi Mária adószakértőnket hallhatják.

Heuréka! Az Adózóna podcastsorozata – 2. rész: a támogató eljárás Cikk

Az adóhatóság szolgáltató „arcával” az úgynevezett támogató eljárások lefolytatása során találkozhat az adózó. Beszélgetésünkben szakértőink eszmecseréjét hallhatják a támogató eljárás adórendszerben betöltött szerepéről, fő szabályairól és az eljárás gyakorlati tapasztalatairól.

Heuréka! Az Adózóna podcastsorozata – 1. rész: a fizetési kedvezményi eljárások Cikk

Az adóhatóság által gyakorolható méltányossági jogkör rendszer szinten a fizetési kedvezményi eljárásokban ölt testet. A beszélgetésben szakértőink ezen eljárások alapvető szabályairól és a gyakorlati tapasztalatokról folytatnak eszmecserét, pár olyan konkrét tanácsot is adva, melyek hasznosak lehetnek a hallgatóknak.

Nagy adócsalások: itt a mozdony, hol a mozdony – itt az Adózóna podcastsorozatának 6. része Cikk

Megjelent az Adózóna „A világ legnagyobb adócsalásai” című podcastsorozatának hatodik része: „Itt a mozdony, hol a mozdony?”. A mikrofonnál: dr. Kiss Anna kriminológus és Sinka Júlia okleveles adószakértő.

Nagy adócsalások: a Pandora-botrány – itt az Adózóna podcastsorozatának 5. része Cikk

Megjelent az Adózóna „A világ legnagyobb adócsalásai” című podcastsorozatának ötödik része: „A Pandora-botrány". A mikrofonnál: dr. Kiss Anna kriminológus és Sinka Júlia okleveles adószakértő.

Nagy adócsalások: beruházás bérelt ingatlanon – itt az Adózóna podcastsorozatának 4. része Cikk

Megjelent az Adózóna „A világ legnagyobb adócsalásai” című podcastsorozatának negyedik része: „Beruházás bérelt ingatlanon". A mikrofonnál: dr. Kiss Anna kriminológus és Sinka Júlia okleveles adószakértő.

Nagy adócsalások: a Mahagében-ügy – itt az Adózóna podcastsorozatának 3. része Cikk

Megjelent az Adózóna „A világ legnagyobb adócsalásai” című podcastsorozatának harmadik része: „A Mahagében-ügy". A mikrofonnál: dr. Kiss Anna kriminológus és Sinka Júlia okleveles adószakértő.

Nagy adócsalások: a Ronaldo-ügy – itt az Adózóna podcastsorozatának 2. része Cikk

Megjelent az Adózóna „A világ legnagyobb adócsalásai” című podcastsorozatának második része: „A Ronaldo-ügy". A mikrofonnál: dr. Kiss Anna kriminológus és Sinka Júlia okleveles adószakértő.

A világ legnagyobb adócsalásai – az Adózóna podcastsorozata Cikk

Az Adózóna podcastsorozatot indít „A világ legnagyobb adócsalásai” címmel. Az egyes adásokban dr. Kiss Anna kriminológus és Sinka Júlia okleveles adószakértő beszélget egy-egy híres adóbotrányról és annak adó- és büntetőjogi vonatkozásairól.

Podcast adásban érte jogsérelem? Ezek a lehetőségek a jogorvoslatra Cikk

Különösen nehéz helyzetben találhatja magát az a vállalat, amely egy podcast adásban hamis állítások miatt jogsérelmet szenved el. Ugyanis igencsak problémás lehet a helyreigazítás kérése, hiszen egy podcast nem minden esetben sajtótermék, így a tartalom közzététele sem minősül mindig médiaszolgáltatásnak – mutat rá az act Bán és Karika Ügyvédi Társulás.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Közbeszerzés

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Áfa rendezetlen tétel

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3