503 találat a(z) pályázat cimkére

Indul az új napelem-telepítési pályázat Cikk

Megjelent a Napenergia Plusz Program pályázati felhívása, a kormány a zöld energia fokozott hasznosítása érdekében a magyar családokat is segíti a modern napelemes rendszerek telepítésében – jelentette be Lantos Csaba az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalán.

Meghosszabbított kamatstop, zöldenergia pályázat vállalkozásoknak – kormányinfó Cikk

12 órás ülést tartott tegnap a kormány, a részletekről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő számolt be.

Újabb tízmilliárd forintra pályázhatnak a falvak Cikk

A néhány napja meghirdetett újabb pályázati körben tízmilliárd forint keretösszegre jelentkezhetnek a kistelepülési önkormányzatok saját tulajdonú épületeik felújítására, eszközök beszerzésére – közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön a Zala vármegyei Sárhidán.

Jól teljesít a projekt? Ha nem, akkor búcsúzhatunk a támogatástól? Cikk

A támogatások könyvelése általában is összetett feladat, különösen, ha a kifizető a szokásosnál bonyolultabb feltételeket szab. Sőt, az is lehet, hogy valójában nem is támogatás az, amit e címen számolt el a cég.

Útnak indul a Napenergia plusz program Cikk

Új napelemes pályázat indul, amelynek keretében 75 milliárd forint támogatást nyújtanak napelemek telepítésére és a megtermelt energia tárolására - közölte Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalán – közölte az MTI.

Vissza nem térítendő támogatás: pályázat élelmiszeripari beszállítóknak Cikk

Hatmilliárd forint keretösszegű pályázaton támogatják az élelmiszeripari beszállító vállalkozások technológiaváltását – jelentette be Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára csütörtökön Nobilis Mártonnal, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkárával tartott közös sajtótájékoztatón.

KIM: 35 milliárdos innovációs pályázat Cikk

Lezárult a 35 milliárd forint keretösszegű új innovációs támogatási program társadalmi egyeztetése, megjelent a három fő területre koncentráló pályázat – mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Bővül a budapesti bicikliút-hálózat, van, ahol új pályázatra lesz szükség Cikk

Hamarosan biztonságosabban, kényelmesebben lehet kerékpározni a II., a III., a X., a XI., a XIII., a XIX. és a XX. kerületekben, valamint befejeződött a munka a XV. kerületben. Azonban a Rákos-patak mentén – a közbeszerzési eljárások eredménytelensége miatt – idén mégsem valósulhat meg a tervezett projekt. A BKK és a Főváros továbbra is elkötelezett a Rákos-patak menti kerékpáros-fejlesztésben, így új pályázati lehetőségre készül – írja a bkk.hu.

Több mint négymilliárd forintra pályázhatnak még a halgazdálkodási ágazat szereplői Cikk

Nagy érdeklődés mellett tartottak szakmai napot Kecskeméten a halgazdálkodási ágazat szereplői részére, melyen érdekképviseleti szervezetek és gazdálkodók egyaránt képviseltették magukat. A műhelymunkában részt vett Papp Zsolt György, az Agrárminisztérium közös agrárpolitika végrehajtásért felelős helyettes államtitkára is – tájékoztat honlapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Támogatás a hulladék újrafeldolgozását célzó beruházásokhoz Cikk

A kormány támogatja a hulladék újrafeldolgozását célzó beruházásokat – közölte a Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön az MTI-vel.

Beruházási költségek utólagos aktiválása Kérdés

Mezőgazdasági pályázathoz kapcsolódó lekötött tartalék Kérdés

Adószámos magánszemély pályázaton nyert összeg adózása Kérdés

Pályázati összeg elhatárolásának feloldása az értékcsökkenéssel azonos összegben Kérdés

Az Agrárminisztérium meghosszabbította a tanyák fejlesztésére kiírt pályázatot Cikk

Az Agrárminisztérium (AM) a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett, „Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései” című, rendkívül sikeres pályázati felhívását ismét meghosszabbította, így a támogatási kérelmek benyújtására 2023. október 1-jéig van lehetőség – közölte Nagy István agárminiszter a tárca szerdai közleménye szerint.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Magánszemély ingatlan bérbeadása és az áfa

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Számlázás

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Üzletértékesítés

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 december
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31