74 találat a(z) lista cimkére

NAV: friss lista a 100 millió forint feletti adótartozással rendelkező, nem magánszemély adózókról Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező, nem magánszemély adózók listáját (2023. 12. 31-ei állapot).

Közzétették a nagy összegű adóhiányosok legújabb listáját Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a 2023. IV. negyedévi listáját a nagy összegű adóhiányt felhalmozó magánszemélyekről és vállalkozásokról.

Megjelent az alkalmazottat bejelentés nélkül foglalkoztatók legújabb listája Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján rendszeresen közzéteszi azoknak a foglalkoztatóknak a nevét, székhelyét, lakcímét, adószámát (természetes személyeknél az adóazonosító jelet), amelyeknél/akiknél a végleges és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem jelentették be az alkalmazottuk munkaviszonyát. A NAV közzéteszi továbbá a jogsértést megállapító határozat keltét és végrehajthatóvá válásának napját is – írja honlapján a NAV.

10 millió feletti adótartozással rendelkező magánszemélyek és egyéni vállalkozók legújabb listája Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező – magánszemély (és egyéni vállalkozó) – adózók listáját (2023. 09. 30-i állapot).

Itt a bejelentkezési kötelezettségüket elmulasztó adózók legfrissebb listája Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 266. § g) pontjának megfelelően közzéteszi a bejelentkezési kötelezettséget mulasztók adatait.

Friss NAV-lista a bejelentési kötelezettségüket elmulasztókról Cikk

Közzétette legfrissebb listáját a bejelentési kötelezettségüket elmulasztó adózókról a NAV.

Itt a NAV friss feketelistája: ezeknél az adózóknál nincs minden rendben az alkalmazottak körül Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétette a bejelentési kötelezettséget elmulasztók listáját.

Itt a 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező nem magánszemély adózók listája Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön közzétette honlapján azon nem magánszemély adózók listáját, akik 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkeztek 2023. március 31-én. A listán 1578 nem magánszemély adózó szerepel.

Magánszemélyek, akik 10 millió forintnál többel tartoznak a NAV-nak Cikk

A NAV közzétette azon magánszemélyek listáját, akik 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkeztek 2023. március 31-én. A listán 2454-en szerepelnek.

Friss NAV-lista a bejelentési kötelezettségüket elmulasztókról Cikk

A NAV, ahogy azt a törvény előírja, közzéteszi a bejelentkezési kötelezettséget mulasztók adatait1. A legutóbbi lista közzététele óta, a NAV eljárásaiban a most megjelent listában szereplő személyekről bizonyosodott be, hogy bejelentési kötelezettségüket elmulasztották.

A köztartozásmentes adózói listába kerülés feltételei – friss információs füzet a NAV-tól Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közhiteles nyilvántartást vezet azokról az adózókról, amelyeknek nincs köztartozásuk. Ez a köztartozásmentes adózói adatbázis (KOMA).

Elérhető a NAV honlapján az alkalmazottat bejelentési kötelezettség nélkül foglalkoztatók listája Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzé tette a bejelentési kötelezettséget elmulasztók listáját.

Bejelentkezési kötelezettségüket elmulasztó adózók legújabb listája Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), ahogy azt az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 266. § g) pontja előírja, közzéteszi a bejelentkezési kötelezettséget mulasztók adatait – áll a NAV honlapján.

Több súlyos következménye van a bejelentés nélküli foglalkoztatásnak Cikk

Sokan nem tudják, hogy ha nem jelentik be alkalmazottjukat, nemcsak mulasztási bírságra számíthatnak, hanem felkerülnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétett be nem jelentett foglalkoztatottat foglalkoztató és a rendezett munkaügyi kapcsolatok követelményének nem megfelelő adózók listájára is. Adataik a NAV honlapján 2 évig elérhetők, a listákról sem befizetéssel, de még méltányosságból sem lehet lekerülni – emlékeztet honlapján az adóhatóság.

Itt vannak a legújabb NAV-feketelisták Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 266. § g) pontja alapján rendszeresen közzéteszi a bejelentkezési kötelezettséget mulasztók adatait. Közzéteszi továbbá azoknak a foglalkoztatóknak a nevét, székhelyét, lakcímét, adószámát (természetes személyeknél az adóazonosító jelet), amelyeknél/akiknél végleges és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem jelentették be alkalmazottuk munkaviszonyát. A NAV közzéteszi a jogsértést megállapító határozat keltét és végrehajthatóvá válásának napját is. A közzétett adatokat két év elteltével törlik.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Megbízási jogviszony szocho fizetése

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Fejlesztési tartalék feloldása

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 február
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3