55 találat a(z) lista cimkére

Itt a NAV listája a bejelentési kötelezettségüket elmulasztókról Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) teljesítendő bejelentkezési kötelezettségüket elmulasztó adózók legfrissebb listáját.

500 ezer forint alatt lehet majd névtelenül adományozni Cikk

Hamarosan pontosítják a névtelen adományozás betiltásáról szóló, múlt szerdán megjelent, és csütörtöktől hatályos kormányrendeletet – közölte Facebook-oldalán Orbán Balázs államtitkár – számolt be a 444.hu.

Mészáros Lőrinc megelőzte Csányit. Ők a legvagyonosabb magyarok Cikk

A 100 Leggazdagabb magyar listáját már nem az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, hanem Mészáros Lőrinc vezeti. Kettejük becsült vagyona között 35 milliárd forint a különbség – írja a hvg.hu.

Frissült az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek jegyzéke Cikk

Az Európai Unió gazdasági és pénzügyi tanácsa (Ecofin) felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, amelyből kettő országot törölt, majd a megmaradt tíz mellé kettő országot, illetve területet felvett.

Három magyar cég a leggyorsabban fejlődők listáján Cikk

Idén három magyar vállalat került fel a Deloitte Technology Fast 500 EMEA listájára, amely az európai, közel-keleti és afrikai régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégeit rangsorolja – közölte a Deloitte Zrt.

Nem jelentkeztek be a NAV-hoz, listára kerültek Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzé tette a teljesítendő bejelentkezési kötelezettségüket elmulasztó adózók listáját.

Itt van a NAV friss listája az alkalmazottat bejelentés nélkül foglalkoztatókról Cikk

Összesen 5097 olyan adózó szerepel a NAV januári adatoka tartalmazó listáján, akik bejelentés nélkül foglalkoztatnak alkalmazottakat.

Friss lista a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatókról Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatók nevét, székhelyét, adószámát (adószámmal nem rendelkező természetes személy foglalkoztatók nevét, lakcímét, adóazonosító jelét), akik vagy amelyek esetében végleges és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, nem tettek eleget a munkaviszony létesítésével összefüggő bejelentési kötelezettségüknek.

Friss lista a NAV-tól a bejelentkezést elmulasztókról Cikk

A legutóbbi lista közzététele óta 27 magánszemélyről bizonyosodott be, hogy nem tettek eleget bejelentési kötelezettségüknek.

Újabb NAV-lista: ők foglalkoztatnak be nem jelentett alkalmazottat Cikk

Az állami adó- és vámhatóság a honlapján a be nem jelentett foglalkoztatottat foglalkoztató adózók közzétételi listáján folyamatosan nyilvánosságra hozza azoknak az adózóknak a nevét, székhelyét, adószámát (adószámmal nem rendelkező természetes személy foglalkoztató nevét, lakcímét, adóazonosító jelét), akik vagy amelyek tekintetében végleges és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem tettek eleget a munkaviszony létesítésével összefüggő bejelentési kötelezettségüknek – írja a nav.gov.hu.

Iparmágnások, irodalmárok és zenészek a brit szupergazdagok listáján Cikk

Vagyonrekordot döntöttek a brit gazdagok leggazdagabbjai az elmúlt egy esztendőben.

Itt van a legalább 100 millió forinttal tartozó adózók listája! Cikk

A NAV közzétette az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül, folyamatosan fennálló 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező – nem magánszemély – adózók legfrissebb listáját.

Ez a NAV újabb listája Cikk

A NAV közzétette azon személyek listáját, akikről az eljárások során a legutóbbi lista közzététele óta bebizonyosodott, hogy bejelentési kötelezettségüket elmulasztották.

Közzétette a NAV a jelentős összegű adóhiánnyal rendelkező adózók listáját Cikk

Összesen 98 adózó szerepel a NAV jelentős összegű adóhiánnyal érintett adózókat felsoroló legfrissebb listáján.

Itt van a NAV legfrissebb feketelistája Cikk

Összesen 4172 adózó szerepel a NAV legfrissebb (februári), be nem jelentett alkalmazottakat foglalkoztató adózók listáján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Külföldre költözött személy magyarországi adózása

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Osztalékfizetés és szocho

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Ügyvédi iroda

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close