32 találat a(z) kutya cimkére

Havi 12 ezer forintot költenek a magyarok kutyájuk etetésére Cikk

Egy kutya etetése havonta átlagosan mintegy 12 ezer forintba kerül; jelenleg tízből négy magyar tart kutyát otthon, a legtöbben közülük egy kutyáról gondoskodnak – derül ki a Cofidis reprezentatív kutatásából, közölte az MTI.

Kisállatokra is köthető biztosítás Cikk

A magyar háztartásokban élő több millió kisállat esetleges betegségének gyógykezelése jelentős kiadással járhat, nem beszélve arról, ha esetleg a kisállatok okoznak problémát. Az ilyen esetekre is van biztosítás – közölte a Netrisk az állatok világnapja alkalmából. Idén július és szeptember közepe között a megkötött lakásbiztosítások 10 százalékánál kértek kisállatokra – köztük kutyákra – szóló kiegészítő szolgáltatást. A kutyákra, macskákra köthető utasbiztosítások száma pedig 28 százalékkal nőtt.

Egy nyakörvvel akadt komoly probléma a nyári szezonális ellenőrzés során Cikk

A nyári szezonális ellenőrzés során kutyák számára engedélyezett, külső élősködők elleni nyakörveket is vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. Az ellenőrzött 13, házi kedvenceknek szánt nyakörv többségében megfelelőnek bizonyult, ugyanakkor néhány terméknél a hatóanyagtartalommal kapcsolatban merültek fel problémák. A szakemberek végül egy termék adott gyártási tételét kivonták a forgalomból – írja honlapján a Nébih.

Átaláanyadó költséghányad Kérdés

Cigarettát és hamisított parfümöket foglalt le a NAV Cikk

Zárjegy nélküli cigarettát, hamisított parfümöket és gazdátlan kiskutyákat találtak az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszán, egy pihenőben járőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Kutyatáp, humán gyógyszer Kérdés

Hétmillió forintnyi vágott dohányt foglalt le a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai és Koda, a területkutató kutya 153 kilogramm, több mint hétmillió forintot érő vágott dohányt találtak Újfehértón egy tanyán, olvasható a NAV honlapján.

Ismét kutyavásár a NAV-nál Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol – tette közzé a NAV honlapján.

Fontos újítás a MÁV-tól bicikliseknek és állattartóknak Cikk

Kerékpár és kutya szállításához is vásárolható már bérlet a MÁV applikációban – közölte a MÁV-START.

Kutyavásárt tart a NAV, keresőmunkára kiképezhető ebeket venne az adóhatóság Cikk

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – derül ki az adóhatóság honlapján megjelent felhívásból.

Oltatlan, chip nélküli kölyökkutyákat foglalt le a NAV Cikk

Hamis papírokkal utaztatott, chip nélküli kölyökkutyákat foglaltak le az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán egy román jármű ellenőrzésekor – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-t.

Kutyakölykök egy teherautóban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hathetes kutyakölyköket találtak egy teherautóban, olvasható a NAV honlapján.

Kutyavásár lesz a NAV-nál Cikk

Kereső munkára kiképezhető kutyákat vásárol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Akinek van a feltételeknek megfelelő eladó kutyája, és részt kíván venni a NAV augusztus végére tervezett kutyavásárán, az 2021. július 12-éig küldjön előzetes ajánlatot e-mailen! Az ajánlatban fel kell tüntetni a kutya hívónevét, fajtáját, nemét, vételárát.

Be kell oltatni a kutyákat! Lejárt a türelmi idő Cikk

A korlátozások fokozatos feloldásához igazodva, lejárt a kutyák kötelező, veszettség elleni oltására adott türelmi idő – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján ma közzétett tájékoztatóban.

NAV: oltatlan, rossz állapotú kutyákat találtak több esetben is autóban Cikk

Az elmúlt időszakban több esetben találtak kutyakölyköket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

NTAK adatszolgáltatás számlázás esetén

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Megbízási díj

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink