5 találat a(z) koraszülött cimkére

Koraszülött gyermek Kérdés

Tisztelt Czeglédi Bernadett! 09.27-én kėrdéssel fordultam a Adózónához, melyre Ön válaszolt. Sajnálatos módon a szülés vårható időpontjához 09.22-e helyett 09.02-ai dátumot írtam tévesen. A gyermek indított szüléssel 08.31-én született. Eredeti kėrdésünk az volt, hogy jár-e az édesanyånak a magasabb összegű ellátás a gyermek 3 éves koráig? Szíves elnézését kérjük a téves dátumért! Tisztelettel!

Koraszülött gyermek Kérdés

Tisztelt Szakértő! Terhes nő szülésre kiírva 09.02-re, augusztusban kórházba került. 08.30-ån az orvosok úgy döntöttek, hogy a baba élete veszélýben van, ezért megindították a szülést. A gyermek 08.31-én megszületett. Kérdésünk, hogy a koraszülöttekre vonatkozó 3 éves korig járó magasabb összegű családi pótlékra jogosult-e az édesanya? Tisztelettel várjuk válaszát!

Ellátások koraszülés esetén Cikk

Vannak olyan típusú emberek, akik előre megtervezik a várható eseményeket, kitöltenek minden nyomtatványt, beszereznek minden dokumentumot. Nem lehet azonban mindenre felkészülni, adódhatnak olyan helyzetek, amikor felülíródnak a dolgok. A koraszülés egy nem várt esemény, és jó tisztában lenni azzal, hogyan alakulnak a teendők ilyen esetben. Természetesen az ellátások ugyanúgy járnak, azonban érdemes összefoglalni a legfontosabb különbségeket.

Gyermek után szja kedvezmény Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kétgyermekes édesanyaként jogosult vagyok-e szja kedvezményre az oxigénhiányosan született, illetve koraszülött gyermekeimre való tekintettel? Mindkét esetben méhlepényleválás is történt a szülés közben. Válaszát előre is köszönöm! Giláné Sipos Éva

Pénzhiány miatt kevés a sofőr a koraszülött mentésnél Cikk

A forráshiány miatt a szükséges tíz helyett csak hat főállású sofőrrel rendelkezik a koraszülött mentéssel foglalkozó Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat – nyilatkozza a Világgazdaság szerdai számában a szolgálat szakmai vezetője.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Duális hallgató díjazása

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Nyugdíjas egyéni vállalkozó – egyszeri juttatás

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close