218 találat a(z) karbantartás cimkére

Figyelem! Ma áll le karbantartás miatt egy időre a NAV online számla rendszere Cikk

Karbantartás miatt az online számlarendszert a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2022. augusztus 8-án 18 órától 20 óráig leállítja. Kérik, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést tesznek közzé, olvasható a NAV honlapján.

Leállítják egy időre az online számla rendszert Cikk

Karbantartás miatt a NAV leállítja az online számla rendszert 2022. augusztus 8-án 18 órától 20 óráig – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Kéthónapos karbantartás lesz a Dunai Finomítóban: ne induljon pánikvásárlás, csak a szükséges mennyiséget tankoljuk! Cikk

A hétvégén kezdődik a Mol Dunai Finomítójának tervezett karbantartása, és a munkálatok miatti üzemanyaghiány pótlására korlátozottak a lehetőségek – mondta az Indexnek Ratatics Péter, a Mol hazai operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója.

NAV: üzemszünet az eVÁM felületén Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján arról tájékoztat, hogy 2022. július 27-én 20 óra és 22 óra között karbantartás miatt az eVÁM rendszer nem lesz elérhető.

Áfa-visszaigénylés Kérdés

Ma fennakadások lehetnek a NAV online számla rendszerében! Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) online számla rendszerének karbantartása ma fennakadások lehetnek, figyelmeztet honlapján a NAV.

NAV: üzemszünet lesz az online számla rendszerében Cikk

Az online számla rendszerének karbantartása miatt 2022. július 11-én 19 és 20 óra között a webes felületre belépéskor, valamint a gépi interfészen elérhető szolgáltatások használatakor előfordulhat kapcsolódási probléma – tette közzé csütörtökön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

Nem lesz elérhető az eSZJA portál Cikk

Karbantartás miatt 2022. július 6-án 20 órától 24 óráig az eSZJA portál nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Intézze el gyorsan ügyeit! Szünetelnek a Vodafone ügyfélszolgálati rendszerei informatikai átállás miatt Cikk

Július 11-16. között nem működnek a Vodafone ügyfélszolgálatai az értékesítési és ügyfélszolgálati rendszerek informatikai átállása miatt, az otthoni és mobil alapszolgáltatások azonban ez idő alatt is zavartalanul elérhetők lesznek – közölte a vállalat.

NAV: üzemszünet lesz az online számla rendszerében Cikk

Üzemszünet lesz az online számla rendszerében 2022. július 4-én 18 óra és 20 óra között, olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján.

Üzemszünet lesz a NAV külső kommunikációs rendszerében Cikk

Május 28-án (szombaton) 22 órától 2022. május 29-én (vasárnap) 06 óráig a NAV Külső Kommunikációs Rendszerének (KKK2) tervezett karbantartását végzi NAV Informatikai Intézete.

Kisvállalkozói kedvezmény Kérdés

NAV: nem lesz elérhető az online számlarendszer Cikk

Karbantartás lesz a NAV online számlarendszerében, olvasható az adóhatósági portálon.

Karbantartás lesz ma az online számla rendszeren Cikk

Az online számla rendszer 2022. április 27-én 18 óra és 19 óra 30 perc között karbantartás miatt nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Gödöllői és csömöri HÉV: változik vasárnap a menetrend Cikk

Karbantartás miatt vasárnap – várhatóan – reggel 6 és este 18 óra között változik a H8-as és a H9-es HÉV közlekedése – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) mai közleményében az MTI-vel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Céltartalékképzés

dr. Juhász Péter

jogász-adószakértő

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Csökkentett energiadíj – mikrovállalkozás

Greff Magdolna

okleveles adószakértő

Finacont Kft

Tartozás elengedése két cég között

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs