18 találat a(z) euro cimkére

Alig változott a forint árfolyama Cikk

Alig változott a forint árfolyama péntek reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Vegyes forintmozgás reggel Cikk

Vegyesen mozgott a forint a vezető devizákkal szemben hétfőn reggel a péntek esti szintekkel összevetve – közölte az MTI.

Vegyes forintmozgás péntek este Cikk

Vegyesen mozgott a forint a vezető devizákkal szemben péntek estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest – közölte az MTI.

Vegyesen alakult péntek reggelre a forint árfolyama Cikk

Vegyesen alakult, kevéssé változott péntek reggelre a forint árfolyama az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Heti PénzPiac – 50. hét Cikk

A Global Tax-Office Kft. heti pénzpiaci összefoglalója az elmúlt hét fontosabb pénzpiaci- és gazdasági eseményeit tartalmazza, melyek hatással lehetnek a hazai vállalkozások életére.

Erősödött pénteken a forint Cikk

Közel egy százalékot erősödött a forint pénteken a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon – közölte az MTI.

Forinterősödés péntek reggel Cikk

Erősödött a forint a vezető devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök esti szintekkel összevetve.

Külföldi pénznemben szerzett bevétel és felmerült költség megállapításának fő szabályai Cikk

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy a magánszemélyek külföldön vállalnak munkát, illetve más módon szereznek külföldről származó bevételt, vagy bevételükre ugyan belföldön tesznek szert, de nem forintban, hanem valamely külföldi pénznemben, vagy tevékenységük végzése során olyan kiadásokat teljesítenek, amelyek nem forintban, hanem valutában merülnek fel. Cikkünkben a külföldi pénznemben szerzett bevétel és felmerült költség megállapításának szabályait mutatjuk be.

Hathetes csúcson zárt a forint Cikk

Az euró árfolyama a reggeli 405,46 forintról estére 402,57 forintra gyengült, napközben a jegyzés megközelítette a 400-as jegyzést, amelyre utoljára szeptember közepén volt példa.

430 felett az euró, 445 felett a dollár árfolyama Cikk

Kora reggeli jegyzéséhez képest mintegy fél százalékkal gyengült a forint és új árfolyammélypontot ért el a főbb devizákkal szemben szerdán a kora délutáni órákra – közölte az MTI.

100 bázispontos kamatemelést követően kis mértékben erősödött a forint Cikk

A forint árfolyama kis mértékben erősödött a jegybank piaci várakozásokkal egybeeső keddi kamatemelését követően – közölte az MTI.

Bérleti szerződés Kérdés

Erősödött csütörtök reggelre a forint, de az augusztusi kezdéshez képest gyengült Cikk

Erősödött a forint csütörtök reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti árfolyamához képest, miután a dollárral és a svájci frankkal szemben új mélypontot ért el – közölte az MTI.

Osztalékfizetés euróban Kérdés

Efo, pénztárgép Kérdés

Tisztelt Szakértő! 1.) A pénztárgép kasszáját forint és euro fizetőeszköz esetében külön-külön kell kezelni, tehát 2 db kell, vagy elegendő egyben kezelni? 2.) Egy kft., ahol 2 alkalmazott dolgozik, nyári fesztiválra egyik esetben kitelepüléssel, másik esetben mozgó büféből árul. Kérdésem: a 2x1 hét időtartamra maximum hány egyszerűsített munkavállalót (efo) foglalkoztathat a kft.? Köszönettel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Munkáltatói kölcsön és munkabérelőleg

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Unión belüli munkavégzés, Spanyolország

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 március
H K Sze Cs P Sz V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetÉs