369 találat a(z) euró cimkére

Enyhülésre várva – Heti PénzPiac – 2023. 48. hét Cikk

A Global Tax-Office Kft. heti pénzpiaci összefoglalója az elmúlt hét fontosabb pénzpiaci és gazdasági eseményeit tartalmazza, melyek hatással lehetnek a hazai vállalkozások életére.

Péntek reggelre erősödött kissé a forint Cikk

Péntek reggelre felfelé korrigált kissé előző napi nagy gyengüléséből a forint a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Gyengült csütörtök reggelre a forint, de van olyan nap, amelyhez viszonyítva erősödött Cikk

Gyengült kissé a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Alig változott a forint árfolyama szerda reggelre Cikk

Szerda reggelre alig változott a forint árfolyama az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Örök vita – Heti PénzPiac – 2023. 47. hét Cikk

A Global Tax-Office Kft. heti pénzpiaci összefoglalója az elmúlt hét fontosabb pénzpiaci és gazdasági eseményeit tartalmazza, melyek hatással lehetnek a hazai vállalkozások életére.

Változatlan a forint árfolyama Cikk

Szinte nem változott a forint árfolyama péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Erősödött a forint csütörtök reggelre Cikk

Erősödött csütörtök reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Gyengült a forint szerda reggelre Cikk

Gyengült szerda reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Hogyan hat a magyar kereskedelmi cégekre az euró háttérbe szorulása és a kínai jüan térhódítása? Cikk

Az euró nemzetközi fizetésekben való részesedése 38 százalékról 23 százalékra csökkent, míg az amerikai dollár a 42 százalékos részesedésével továbbra is erős. Ez tükrözi az európai energiaágazatban bekövetkezett változásokat, az Európán belüli kereskedelem csökkenését és az európai vállalatok alacsonyabb versenyképességét. Kína elmúlt évtizedekben mért felgyorsult növekedése és a jüan nemzetközi térnyerése Európára és különösen az euróövezetre van negatív hatással, hiszen az Egyesült Államok továbbra is a globális GDP 25 százalékát képviseli, írja az iBanFirst közleményében.

Erősödött reggel a forint árfolyama Cikk

Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre a kedd kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Vegyesen mozgott a forint reggel Cikk

Vegyesen alakult a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben kedden reggel a bankközi devizapiacon hétfő kora estéhez képest – közölte az MTI.

Változó világ – Heti PénzPiac – 2023. 45. hét Cikk

A Global Tax-Office Kft. heti pénzpiaci összefoglalója az elmúlt hét fontosabb pénzpiaci és gazdasági eseményeit tartalmazza, melyek hatással lehetnek a hazai vállalkozások életére.

Gyengült péntek reggelre a forint Cikk

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Első beszámoló szerkezete forintról euróra történő áttérés esetén Kérdés

Gyengült csütörtök reggelre a forint Cikk

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Rendes felmondás esetén mikor kell elszámolni a dolgozóval?

dr. Kéri Ádám

ügyvéd, compliance szakértő

Kiküldetés

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 december
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31