6 találat a(z) előrehozott cimkére

Nyugdíjmegállapítás Kérdés

1957. október 31-én született férfi neuropátiás-cukros (lábsérült); elmehet-e 65 éves kora előtt nyugdíjba, vagy részesülhet-e más ellátásban? Dolgozni korlátozottan tud, de a cég tagjaként (tulajdonos) fizeti a minimumjárulékot.

Előnyugdíj Kérdés

Társas vállalkozó ügyvezető ügyfelemnek rosszul megy az üzlet, még nem jogosult az öregségi nyugdíjra. Valahol azt hallotta, hogy elmehet előre hozott nyugdíjba, amelyet megelőz egy nyugdíj előtti segély. Tájékozatlan vegyok ezekben az ügyekben, ezért kérdéseim a következők. – Ha társas vállalkozó, nem ügyvezető, elmehet-e "nyugdíj előtti segélyre"? – Milyen módon kérheti az előre hozott nyugdíjat, milyen teendői vannak? Köszönettel.

Előrehozott, csökkentett összegű nyugdíj és az elszámolásmentes költségtérítés Cikk

Mikor és mennyi szolgálati idővel mehet előrehozott, csökkentett összegű nyugdíjba egy 55 éves nő? Mik a feltételei annak, hogy egy munkanélküli nyugdíjat kapjon? Olvasóink kérdéseire Molnár László, az Adózóna nyugdíjszakértője válaszol.

Korengedményes nyugdíj: jogosultság 57 évesen? Cikk

Aki idén töltötte be az 57.-ik évét mikor mehet nyugdíjba? Munkanélküliként igényelhető a nyugdíj? Olvasóink kérdéseire Molnár László, az Adózóna nyugdíjszakértője válaszol.

Minden a nyugdíjról: mit kell tudni 2009-ben? Cikk

Kinek jár 13. havi nyugdíj? Hogyan számoljon a rokkantsági nyugdíj mellett dolgozó? Milyen feltételei vannak az előrehozott nyugdíj választásának? Milyen nyugdíjminimumok érvényesek 2009-ben? Összefoglaló cikkünkből a nyugdíjjal kapcsolatos kérdéseire választ kap.

Nyugdíj: milyen munkakör és hány év szolgálati idő jogosít korkedvezményre? Cikk

Milyen esetekben és milyen munkakör betöltése esetén vagyunk jogosultak korkedvezménnyel nyugíjba menni? Hány év szolgálati idő szükséges az előrehozott nyugdíjhoz? Olvasóink kérdéseire az Adózóna nyugdíjszakértője válaszol.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Szakdolgozói bértámogatás

Széles Imre

tb-szakértő

Munkabér csökkentése

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Céges autó magánhasználatra

Juhász Tibor

okleveles nemzetközi és ellenőrzési adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink