30 találat a(z) BKV cimkére

A 2023-as költségvetési törvényhez utolsó percben benyújtott módosító javaslatcsomagban rejtették el a fővárosi közlekedés államosításának lehetőségét Cikk

A személyszállítási törvény új passzusait a Törvényalkotási Bizottság a 2023-as költségvetési törvényhez utolsó percben benyújtott csaknem százoldalas kormánypárti módosító javaslatcsomagjában rejtették el – szúrta ki a Népszava.

Béremelést kezdeményezett a BKV Zrt.-nél a Független Egységes Szakszervezetek Szövetsége (FESZSZ) Cikk

A FESZSZ szövetség tagjai (Nsz és Kapsz) közösen konzultációt kezdeményeznek rendkívüli, év közbeni béremelés érdekében.

Óriási felárat kérnek a BKV beszállítói Cikk

A BKV üzleti partnerei 30-50 százalékos felárat is elkérnek a nyersanyag drágulás és az Ukrajnában zajló háború miatt – írja a Népszava nyomán a hvg.hu.

Füstpróba lesz a 3-as metró három állomásán Cikk

Hétfőtől március végéig a hő- és füstelvezető rendszert tesztelik a 3-as metróvonal középső szakaszának átadás előtt álló három állomásán: a Kálvin téren, a Corvin-negyednél és a Semmelweis-klinikáknál – tájékoztatta a BKV Zrt. pénteken az MTI-t.

Megállapodtak a béremelésről a BKV-nál Cikk

Átlagos 15 százalékos alapbérfejlesztésben állapodtak meg a BKV munkáltatói és munkavállalói oldalának képviselői csütörtökön – tájékoztatta a társaság az MTI-t.

15 százalékos alapbéremelést ajánl a BKV a munkavállalóknak Cikk

Elkezdődött a BKV-nál a bérmegállapodás-tervezettel kapcsolatos részletes egyeztetés, csütörtökön online tárgyaltak a munkáltatói és a munkavállalói oldal képviselői.

BKV bérlet juttatása Kérdés

Fővárosi buszok és trolik közlekedését tiltották meg műszaki problémák miatt Cikk

A Fővárosi Kormányhivatal azonnali hatállyal megtiltotta a BKV 13 autóbuszának és 5 trolibuszának közúti közlekedését műszaki hibák miatt – közölte a Fővárosi Kormányhivatal csütörtökön az MTI-vel.

Kartellt gyanít a GVH a BKV hajóüzemeltetési közbeszerzése körül Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kartellgyanú miatt vizsgálatot indított a BKV hajóüzemeltetésre vonatkozó közbeszerzésével kapcsolatban. A versenyhatóság az ügy feltárásához rajtaütéseket tartott a közbeszerzés egyes ajánlattevőinél – írja honlapján a GVH.

Jövő csütörtöktől jár a 3-as metró a felújított déli szakaszon Cikk

A Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszt október 22-én, 17 órától használhatják a közlekedők – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. (BKV) csütörtökön közös közleményben az MTI-t.

Forgalomkorlátozás lesz a Nyugati pályaudvarnál Cikk

A 3-as metró felújítása miatt forgalomkorlátozás lesz szombattól a Nyugati térnél – közölte a BKV az MTI-vel.

A 3-as metró szerelvényein javítják a hibákat Cikk

A 3-as metró minden szerelvénye biztonságos, utaztatásra alkalmas, semmilyen biztonsági kockázat nincs – szögezte le Héri József, a BKV Metró Üzemigazgatóság vezetője szerdán budapesti sajtótájékoztatón, amelyet a metróvonal felújított szerelvényeinek műszaki állapotáról megjelent hírek miatt hívtak össze. Kérdésekre válaszolva közölte, hogy az ajtóknál lévő rossz tömítés okozta hat metrókocsi padlójánál a rozsdásodást.

BKV-bérlet dolgozó részére 2019-ben Kérdés

Tisztelt Szakértő! Cégünk 2-3 főt foglalkoztat, és a cégvezetés szeretné a jövőben is biztosítani a dolgozók részére az utazási BKV-bérletet. 2019-től ki és milyen mértékben adózik ez után? Várom szíves tájékoztatásukat. Gné M.Zsuzsa

Megkezdődtek a 2019-es bértárgyalások a BKV-nál Cikk

Megkezdődtek a 2019-es bértárgyalások a BKV-nál, a felek gyors és átfogó megállapodást szeretnének tető alá hozni – közölte csütörtökön a közlekedési társaság az MTI-vel.

Munkanap lesz szombaton, változik a BKV menetrendje Cikk

Változik a közösségi közlekedés menetrendje Budapesten a hétvégi munkanap-áthelyezés miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Személygépkocsi üzembentartói jogának átadása II.

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Felmondási időtől való eltekintés

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Munkavállaló szállásköltsége

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 október
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs