11 találat a(z) politikus cimkére

Politikusokra hivatkozva csaltak ki jelentős összeget zalai vállalkozóktól Cikk

Csalás miatt emeltek vádat három férfi ellen, akik több mint 18 millió forintot csaltak ki egy zalaegerszegi vállalkozó pártól arra hivatkozva, hogy ismert politikusok közbenjárásával európai uniós támogatást szereznek nekik – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség az MTI-t.

Olimpia, metró – politikusok a megvesztegetési botrányban, már az ügyész is vizsgálatot kért Brazíliában Cikk

Rodrigo Janot brazil főügyész újabb 83, vezető politikusok elleni vizsgálat megindítását kérte a legfelsőbb bíróságtól kedden a Petrobras állami olajvállalat megvesztegetési botrányában.

Adóelkerülés: Önnek ki ugrik be a szóról? Cikk

Az adóelkerülésről a magyaroknak nem a multik, hanem a politikusok és a politikához közeli emberek ugranak be – derül ki abból a kutatásból, amelyet a DemNet készített. A megkérdezettek maguk is kevesebb adót fizetnének, mint amennyit elvár tőlük a NAV, írja a hvg.hu.

Ez vár a 100 ezer dollárnál több készpénzt bevalló ukrán politikusokra Cikk

Az ukrán főügyészség ellenőrizni fogja azokat a parlamenti képviselőket és más tisztségviselőket, akik a vagyonbevallásukban 100 ezer dollárnál nagyobb készpénzt vallottak be, hogy befizették-e az adót a megjelölt összeg után – jelentette ki Jurij Lucenko főügyész keddi kijevi sajtótájékoztatóján.

Politikusokat fizetett le közbeszerzési megbízásokért az üzletember – szövevényes korrupciós botrány Spanyolországban Cikk

Politikusok lefizetését ismerte be egy spanyol üzletember. Francisco Correa csütörtökön Spanyolország egyik legnagyobb és legszövevényesebb korrupciós botránya, az úgynevezett Gürtel-ügy madridi bírósági tárgyalásán elismerte, hogy közbeszerzési megbízásokért cserébe pénzt és nagy értékű ajándékokat adott a jelenleg kormányzó spanyol konzervatív Néppárt (PP) több politikusának.

Újabb politikus neve az újabb offshore-ügyben Cikk

Offshore cégben viselt vezető tisztséget uniós biztosi tevékenysége idején Neelie Kroes, és ezt elmulasztotta bejelenteni – írta a Süddeutsche Zeitung című német lap a hírportálján szerda este.

Vizsgálnák a politikusok vagyongyarapodását Cikk

Az Együtt-PM törvénymódosítást kezdeményez annak érdekében, hogy a hatóságoknak kötelező jelleggel vagyongyarapodási vizsgálatot kelljen lefolytatni bármely kormánytag vagy országgyűlési képviselő ellen, amennyiben azt a parlamenti képviselők egyötöde indítványozza.

Néhány közismert áfacsalás: színészek, bírók, politikusok Cikk

Kiket ítéltek el áfacsalásért Magyarországon? Néhány közismert közéleti sumákolás.

Kiscsoportos APEH-ellenőrzés: a művészeken és a politikusokon a sor Cikk

Kiscsoportos ellenőrzés tapasztalt revizorok irányításával az adótudatosság növelése és a korrupció visszasorítása jegyében - így fogalható össze az APEH középtávú stratégiájának lényege.

Politikusok adóvizsgálata Cikk

Sokat sejtető félmosolyok az ellenzéki oldalon, kényszeredett, ellentmondásos magyarázkodás a kormányzatin - mindez azok után, hogy a Fidesz két vezetője adóvizsgálata kapcsán politikai támadást emleget.

Miért nem vizsgálja a politikusokat az APEH? Cikk

Bár az országgyűlési képviselőknek már jó ideje kell nyilatkozniuk vagyoni helyzetükről, vagyonnyilatkozatuk alapján eddig még senki nem vizsgálta esetlegesen eltitkolt adóforintjaikat. Draskovics Tibor, tárca nélküli miniszter a rendszer átalakítását szorgalmazná, részletesebb és szigorúbb számadást javasol. A politikus mondatait a VI. Pénzügyi Csúcstalálkozón kommentálta Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Felmondáskori bér kifizetésének napja

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Végkielégítés, felmondási idő

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Munkavégzés helye

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 május
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close