485 találat a(z) pályázat cimkére

Így veszíthetik el a támogatást az energiahatékonysági pályázatokon nyertes cégek Cikk

Akár el is bukhatják a vissza nem térítendő támogatást azok a cégek, amelyek energiahatékonysági pályázat segítségével valósítanak vagy valósítottak meg naperőmű-beruházást. Azzal ugyanis, hogy a napelemes rendszerek hálózatra visszatáplálnak, gyakran előfordul, hogy többet termeltek, mint amit elhasználtak, ezáltal jövedelmük képződik. „Ez pedig automatikusan a pályázat feltételeivel ellentétes helyzetet teremt, mivel a pályázatok saját célú villamosenergia ellátását célzó naperőmű telepítésére szóltak, nem pedig bevételtermelésre” – hívja fel a figyelmet közleményében Lamos Zsolt, az Assix Intersolar ügyvezetője.

Újra megnyílik a tavaszi fagykár elleni gépek beszerzésére irányuló felhívás Cikk

A szélsőséges időjárási jelenségek, a klímaváltozás, illetve kiemelten a tavaszi fagykár évről-évre komoly nehézségeket okoznak a növénytermesztési ágazatnak. A környezeti feltételekhez alkalmazkodás, valamint a kármegelőző- és mérséklő tevékenység rendkívül fontos a termésbiztonság és a jövedelmezőség szempontjából. Az Agrárminisztérium ezért újra elérhetővé teszi a Vidékfejlesztési Program keretében 2021. október 19-én megjelent Tavaszi fagykár megelőzésére szolgáló beruházások támogatása című pályázati kiírást.

A méhészeti ágazat támogatását célzó pályázatot hirdetett meg az Agrárminisztérium Cikk

Az Agrárminisztérium 10 milliárd forint keretösszeggel meghirdette a méhek állatjóléti támogatását – jelentette be Nagy István tárcavezető, olvasható a kormány.hu-n.

Új kerékpáros útvonalak jöhetnek létre Újbudán Cikk

Gyors és biztonságos kerékpáros kapcsolatok jöhetnek létre a XI. kerületben: a közlekedési fejlesztések azt a célt is szolgálják, hogy egyre többen döntsenek a kerékpározás mellett. A kivitelezési munkákra vonatkozó ajánlati felhívás május 24-én jelent meg – írja a bkk.hu.

Kiskérődzők állatjóléti támogatása: hamarosan benyújthatók a pályázatok Cikk

Május 16-ától egészen egy hónapon át benyújthatóak a pályázati támogatási kérelmek az 5 milliárd forintos keretösszegű kiskérődző állatjóléti támogatásra – olvasható az agrártárca honlapján.

5 milliárd forint keretösszegű pályázat lovas létesítmények fejlesztésére Cikk

Az Agrárminisztérium a lovas ágazat megerősítését és több lábon állását kívánja támogatni a Lovas létesítmények fejlesztése című, 5 milliárd forint keretösszegű felhívással, amely fedett lovardák és az ehhez kapcsolódó infrastruktúra kialakítását támogatja – közölte az Agrárminisztérium szerdán az MTI-vel.

Saját tőke negatív Kérdés

Lovas létesítmények fejlesztése: a Nébih igazolása is szükséges a támogatási kérelemhez Cikk

A tulajdonviszonyra vonatkozó Nébih igazolásra is szükség van a „Lovas létesítmények fejlesztése” című (VP6-6.4.1.1-22) pályázat támogatási kérelmének beadásához – hívja fel a honlapján a Nébih az érintettek figyelmét. Az igazolást kizárólag hiánytalanul kitöltött kérelem és a melléklet megléte esetén állítja ki a hivatal.

Őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három munkatársát Cikk

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt április 20-án őrizetbe vette a Pénzügyminisztérium három pályázatkezelő munkatársát.

Pályázat lovardák és kapcsolódó létesítményeik kialakítására Cikk

Magyarország számára a ló és a lótartás kiemelt érték, nemzeti kultúránk szerves része – olvasható az Agrárminisztérium közleményében. Az Agrárminisztérium a lovas ágazat megerősítését és több lábon állását kívánja támogatni az április elején megjelent, 5 milliárd forint keretösszegű pályázati lehetőséggel, amely fedett lovardák és az ehhez kapcsolódó infrastruktúra kialakítását támogatja.

Kiskérődző állatjóléti támogatásra lehet pályázni Cikk

Új pályázati felhívást hirdetett meg az Agrárminisztérium, 5 milliárd forint keretösszeggel – jelentette be Nagy István tárcavezető.

Pályázat átadásának adózási és számviteli feladatai Kérdés

Elektromos rásegítésű kerékpár: ismét lehet támogatásra pályázni Cikk

Egymilliárd forint támogatási keretösszeggel elektromos rásegítésű kerékpár, pedelec beszerzésére lehet ismét pályázni április 14-étől folyamatosan a keret erejéig – jelentette be Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Pályázat útján szerzett jövedelem adózása Kérdés

Új pályázat fogyatékossággal élőket segítő szervezeteknek Cikk

Új, 206 millió forintos keretösszegű pályázatot írt ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma fogyatékossággal élőket segítő szervezetek számára – mondta a szociális ügyekért felelős államtitkár csütörtökön Békéscsabán.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Telephely eladása

dr. Kelemen László

adószakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 március
H K Sze Cs P Sz V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetÉs