6 találat a(z) jogász cimkére

Jogász munkakör ügyvédnél Kérdés

Tisztelt Szakértő! Jelenleg cégnél dolgozom, megvan a 3 év gyakorlatom. Dolgozhatok jogszerűen ügyvédnél vagy ügyvédi irodánál olyan jogász munkakörben, melyhez nem kell ügyvédjelöltnek lennem? Ebben az esetben persze nem látnék el peres képviseletet. Köszönettel.

Kolozsváron bemutatkozott a magyar jogászok nemzetközi együttműködési hálózata Cikk

A Kolozsvári Magyar Napok keretében pénteken lépett először a nyilvánosság elé a Kárpát Jogi Network, a magyar nyelven is dolgozó jogászok nemzetközi együttműködési hálózata.

Munkajog Kérdés

Tisztelt Adózóna! Személyes probléma megbeszélésére keresek közalkalmazotti jogviszonyt jól ismerő munkaügyi jogászt Tolna (Pakson lakom), Fejér vagy Baranya megyében. E-mail címem: [email protected] Legyenek szívesek segíteni. Köszönettel: Binder Klára előfizető

Visszakértek a megbízási díjból, börtönre ítélték őket Cikk

Jelentősen súlyosította a Budapest Airport (BA) Zrt. egykori jogi előadójának és jogi igazgatójának minősített vesztegetés miatt első fokon kiszabott büntetését a Fővárosi Ítélőtábla szerdán kihirdetett másodfokú, javarészt jogerős döntésében.

Munkavállalóként jogász mint pályakezdő Kérdés

Tisztelt Szakértő. Van egy pénzügyi vezető munkavállalóm 2013 óta okleveles közgazdász végzettséggel és júniusban szerezte meg a jogi diplomáját, amelyhez kizárólag a kötelező szakmai gyakorlata van. Most megkért arra, hogy januártól legyen inkább jogászként bejelentve, hogy szaporodjanak a gyakorlati évei. Ez lehetséges-e? Nem kellene előbb a bojtári éveit letölteni mielőtt főállásban jogászként vagy megbízási szerződéssel jogászként foglalkoztatnám? Nem szeretnék valami butaságba belemenni, mert ő most kitalálta, hogy jogász végzettséggel jogászként legyen bejelentve az egyesületbe. Minimális jogászi szaktudásra van szükségünk, e feladat elvégzése mellett természetesen az eddigi pénzügyi feladatokat is neki kell továbbra ellátnia. Lehetséges, hogy őt így jelentsék be januártól? Köszönöm. Üdvözlettel: egy egyesületi vezető

dr. Verbai Tamás, új szakértő az Adózónán Cikk

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Csed, gyed, munkanélküli ellátás

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Belföldi és külföldi munkavégzés

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Társas vállalkozó heti 36 órás munkaviszonya lecsökken

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 június
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close