44 találat a(z) elektronikus fizetés cimkére

NAV gépjárműadó: hibák lehetnek az internetes fizetési szolgáltatás működésében Cikk

A tárhelyre kiküldött gépjárműadó-fizetési kötelezettségről szóló levelekben szereplő befizetési linkek mögötti internetes fizetési szolgáltatás (VPOS) működésében hibák tapasztalhatók, hívja fel a figyelmet a szolgáltatás akadozására honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Céges bankkártya használata – ahogy még nem gondolt rá! Cikk

Ami a zsebünkben van, az van biztos helyen – nemcsak a magánszemélyek, hanem a vállalkozások túlnyomó része is így gondolkodott egészen addig, amíg a pandémia és a jogszabályok változásra nem kényszerítette őket. Pedig nézhetjük más oldalról is. Mi könnyebb a készpénzhasználat háttérbe szorulásával, milyen technikai fejlődést hozott a digitalizáció, milyen új technológiák segítik a vállalkozásokat, amelyekkel időt és pénzt spórolhatnak? Tartson velünk, és hallgassa meg a témában szakértőinket egy webinárium keretében, még van pár nap a jelentkezési határidőig!

Új okosórás fizetési lehetőség a K&H-nál Cikk

Szeptember végétől a Garmin Pay okosórás fizetési megoldást is elérhetővé teszi – első hazai pénzintézetként – a K&H. A Garmin okosórákba a legismertebb – Mastercard, Maestro – kártyákat lehet digitalizálni, ezt követően a telefonra telepített Garmin Connecttel használhatók NFC-s fizetésre, azonban fizetéshez elegendő az óra, a telefonnak nem kell a felhasználónál lennie.

Tovább bővülhetnek az elektronikus fizetési megoldások Cikk

A felhalmozási célú készpénzállomány növekedésével párhuzamosan az elektronikus fizetési szolgáltatások iránti igényt is felerősítette a pandémia, és ez a járvány enyhülésével is magas szinten maradhat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb tanulmánya szerint.

Elektronikus fizetés, pénztárgéphasználat Kérdés

Elektronikus fizetési lehetőség Kérdés

Elektronikus fizetés lehetősége Kérdés

Elektronikus fizetés feltétellel Kérdés

Elektronikus fizetés Kérdés

QR-kód Kérdés

Ezek várhatók 2021-ben a fizetés és bankolás területén Cikk

A koronavírus-járvány még 2021-ben is hatással lesz a pénzügyekre, a pandémiás helyzet várható javulásával azonban a bankok is több erőforrást tudnak az egyéb fejlesztésekre fordítani, új szolgáltatások, személyre szabható online megoldások jöhetnek. Januártól már nem lesz szükségünk készpénzre, amikor vásárolni megyünk, az internetes bankkártyás vásárlások pedig még biztonságosabbak lesznek. A fogyasztási hiteleknél megszűnik a THM-plafon, a személyi kölcsönöknél azonban jönnek a fogyasztóbarát hitelek. Az Erste Bank összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.

Elektronikus fizetés biztosítása Kérdés

Elektronikus fizetés, pénztárgép Kérdés

Elektronikus fizetés Kérdés

Elektronikus fizetés Kérdés

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Üzletrész értékesítése

Pölöskei Pálné

adószakértő

Árfolyam kiva elszámoló bevallásban

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Nyugdíjas tag jövedelme

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 december
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31