39 találat a(z) büfé cimkére
Turizmusfejlesztési hozzájárulás Kérdés
2800 vidéki büfé kap egymillió forintos állami támogatást Cikk
Összesen 2,8 milliárd forint értékű vissza nem térítendő forrásra pályázhat keddtől országszerte 2800 vidéki, egész évben nyitva tartó büfé – jelentette be közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). Az érintetteknek igyekezniük kell, a támogatást a beérkezés sorrendje alapján határozzák meg.
Sportegyesület általi büfé üzemeltetése Kérdés
Büfé nyitás működési engedély Kérdés
Áfakulcs helyes megállapítása Kérdés
Visszaváltási kötelezettség Kérdés
Helyi fesztivál szervezésével kapcsolatos tennivalók Kérdés
Büfé 5 százalékos áfakulcs alkalmazása Kérdés
Turizmusfejlesztési hozzájárulás Kérdés
Megkezdődött a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés Cikk
A korábbi évekhez hasonlóan idén is megkezdődött a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés, melyre július 1-je és augusztus 20-a között kerül sor. Az ellenőrzéseket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a kormányhivatalok szakemberei végzik. Valamennyi ellenőrzés alkalmával fokozott figyelmet fordítanak a hűtési lánc fenntartásának és dokumentálásának vizsgálatára – közölte a Nébih pénteken.
Pályázat lovardák és kapcsolódó létesítményeik kialakítására Cikk
Magyarország számára a ló és a lótartás kiemelt érték, nemzeti kultúránk szerves része – olvasható az Agrárminisztérium közleményében. Az Agrárminisztérium a lovas ágazat megerősítését és több lábon állását kívánja támogatni az április elején megjelent, 5 milliárd forint keretösszegű pályázati lehetőséggel, amely fedett lovardák és az ehhez kapcsolódó infrastruktúra kialakítását támogatja.
Büféhelyiség bérbeadása Kérdés
Ellenőrzés a nyaralóhelyeken: kevesebb ital a poharakban Cikk
A boltok mellett a vendéglátóhelyeken próbavásárlásokkal is ellenőriznek a fogyasztóvédelmi revizorok a szeptember végéig tartó célzott akció keretében. Az eddigi tapasztalatok szerint tipikus probléma a csomagolóanyag belemérése a termék tömegébe, és az úgynevezett szűk mérés, amikor a kifizetettnél kevesebb italt töltenek a vendég poharába.