45 találat a(z) Rogán Antal cimkére

Különadó-javaslat a letelepedési kötvény forgalmazóira Cikk

A Párbeszéd egy 90 százalékos különadó kivetését javasolja a letelepedési kötvényeket forgalmazó offshore-cégek bevételeire.

Ennyi pénzt költünk Orbán és Rogán fizetésére Cikk

Hat éve változatlanul nagyjából másfélmillió forint Orbán Viktor miniszterelnök fizetése, propagandaminisztere sem marad el sokkal tőle – derül ki a kormány honlapján közzétett dokumentumból.

Kinyithatnak vasárnap a boltok – kapitulált a kormány Cikk

„Fontosak az elemzések, fontosak a vélemények, de a legfontosabb mégiscsak az, hogyan gondolkodnak erről az emberek” - indokolta Rogán Antal a kormány döntését arról, hogy visszavonják a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló szabályokat.

Ismét elfogadták a lakássorsolásos törvényt – korrupciót emleget az ellenzék Cikk

A nemzeti otthonteremtési közösségekről (nok) szóló törvény vitája után határozathozatalokkal folytatta munkáját a Ház, amely újra el is fogadta a nok-törvényt szerda délelőtt.

Nok-ról és költségvetési pénzek osztogatásáról döntenek Cikk

Az Országgyűlés következő kéthetes ülésén végleges formába öntheti a nemzeti otthonteremtési közösségekről (nok) szóló kormányzati javaslatot, amelyet Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött a képviselőknek.

Járulékmentes béremelés jön? Cikk

Ha a munkaadókkal való egyeztetések a kellő ütemben lezárulnak, akkor legkésőbb nyárra megszületnek azok a döntések, amelyek alapján tisztán látni, miként működik majd az új cafeteriarendszer – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Rogánék a szingliadóról Cikk

Egy írásbeli kérdésre adott válaszban a Rogán vezette kabinetiroda államtitkára teljesen kizárta a szingliadó ötletét – írja a hvg.hu.

Lakásépítési áfa: nem lesz minden 5 százalékos Cikk

Benyújtotta a lakásépítés áfájának csökkentéséről szóló törvényjavaslatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke.

Vissza a babaruhát: meggondolta magát a Fidesz Cikk

Nem kell 2016. január 1-jétől a gyerekeknek adóazonosító ahhoz, hogy az utánuk járó adókedvezmény igénybe vehető legyen – jelentette be a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön az M1 aktuális csatorna esti hírműsorában.

Körvonalazódik a reklámadó Cikk

A kormány 3-5 százalékos reklámadót mérlegelhet, és arra törekszik, hogy a kisebb médiacégeket megvédje - ez körvonalazódott az Országgyűlés gazdasági bizottságának keddi ülésén Lázár János és Rogán Antal szavaiból.

A reklámadó módosításával előznék meg Brüsszel beavatkozását Cikk

A gazdasági bizottság összehívását kezdeményezi Lázár János a reklámadó módosítása kapcsán.

A vasárnapi pótlék emelését ígéri a Fidesz Cikk

A munka törvénykönyvének módosítását kezdeményezi a Fidesz, hogy vasárnapi munkavégzés esetén százszázalékos bérpótlék járjon a munkavállalóknak, és hogy egy hónapban legfeljebb csak két vasárnap lehessen őket dolgoztatni - közölte Rogán Antal, a kormánypárt frakcióvezetője szerdán újságírókkal.

Így módosítaná az internetadót a Fidesz Cikk

Ígéretéhez híven a mai napon benyújtotta az internetadót módosító indítványát a 2015-ös adócsomaghoz Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.

Drágább lesz - jól fogy a letelepedési kötvény Cikk

Augusztus végéig 1102 letelepedési államkötvényt értékesített az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) - közölte a központ az MTI kérdésére. Az államkötvény 250 ezer eurós névértékét a parlament várhatóan 300 ezer euróra emeli.

Drágulhat a magyarországi letelepedés Cikk

Növelné a befektetői letelepedési kötvény névértékét, vagyis a harmadik országból származók letelepedésének jelenlegi 250 ezer eurós árát az Országgyűléshez hétfőn benyújtott törvényjavaslata szerint Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Új munkaviszony – belépő iratai

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Munkaidőkeretes bér munkaszüneti napon

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Nyugdíjas munkavállaló tovább foglalkoztatás

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 június
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close