6 találat a(z) Otthonteremtési Program cimkére

Otthonfelújítási támogatás januártól Cikk

Otthonfelújítási támogatást indít a kormány január 1-jétől – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter sajtótájékoztatóján.

Újabb adócsökkentés és otthonteremtési program jövőre is Cikk

Jövőre az adócsökkentés és az otthonteremtési program is segíti a családokat – erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az MTI-nek.

Csok: több gyermek, több pénz a családnak Cikk

Az otthonteremtési program egyszerre támogatja a családokat, a gyermekvállalást, és hozzájárul a gazdaság élénkítéséhez is – mondta egy tegnapi sajtótájékoztatón Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

A héten kijön a használt lakásokra is a rendelet Cikk

Az a cél, hogy minden magyar család a lehető legolcsóbban saját lakáshoz jusson, ezért várhatóan már a jövő héten megjelenik az otthonteremtési program használt lakásokra vonatkozó rendelete - jelentette ki Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap Budapesten.

A bankok már mindent tudnak – kormánytájékoztató a csok-ról Cikk

Annak érdekében, hogy a családok mielőbb hozzájuthassanak a családi otthonteremtési kedvezményhez, a kormány részletes tájékoztatást küldött a programról a bankoknak – tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Babaház 10 millióval, babaruha ötszörös kamattal Cikk

Legény legyen a talpán, aki el tud igazodni az új és a megváltozott otthonteremtési szabályok között. Most a legnagyobb érdeklődést kiváltó támogatás legfontosabb tudnivalóit ismertetjük. Jó tudni előre, hogy – ha bekövetkezik a „vissza a babaruhát” – a kamat ötszörösével kell visszafizetni a kapott összeget.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Tűzifa adómentessége

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Tárgyi adómentes szolgáltatás

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 október
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs