11 találat a(z) Miskolc cimkére

Új gyártócsarnokot adott át a Bosch Miskolcon Cikk

A legmodernebb technológiákkal felszerelt új gyártócsarnokot adott át a Bosch Miskolcon. A beruházásnak köszönhetően a vállalat elektromos kéziszerszámgyára az eddiginél nagyobb területen folytatja a termelést, bővül a telephely gyártási kapacitása és hatékonysága.

7 milliárd forintos beruházással bővül a Sanofi miskolci üzeme Cikk

A Sanofi több mint 7 milliárd forintból, 1,2 milliárd forintos állami hozzájárulással bővíti a miskolci üzemét – jelentette be a beruházás csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten a külgazdasági és külügyminiszter.

Már menetrend szerint közlekednek a vonatok Budapest és Miskolc között Cikk

Megjavították a leszakadt felsővezetéket Aszód és Tura között, így várhatóan csütörtökön hajnalban már menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Tovább épül az M30-as autópálya Cikk

Az alapkőletétellel ma megkezdődött a Miskolc-Kassa közötti autópálya magyarországi szakaszának építése, a borsodi megyeszékhelyet a magyar-szlovák határon lévő Tornyosnémetivel összekötő 57 kilométer hosszúságú gyorsforgalmi út uniós és hazai forrásból nettó 179,3 milliárd forintból készül el várhatóan 2021. harmadik negyedévére.

Folytatódik a sztrájk a Bosch miskolci üzemében Cikk

Vasárnap ismételten munkabeszüntetéssel folytatódik a sztrájk a Bosch-konszern miskolci üzemében, mivel eredménytelen volt a csütörtöki tárgyalás a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. cégvezetése és a munkavállalói érdekképviselet között – közölte az Életre Tervezett Munkavállalók Országos Szakszervezete (ÉTMOSz) az MTI-vel.

Foglalkoztatási program kezdődik Miskolcon Cikk

Hárommilliárd forintos foglalkoztatási program indult Miskolcon – közölte a borsodi megyeszékhely polgármesteri hivatala szerdán az MTI-vel.

Közlekedési sztrájk Miskolcon – ellenzéki vélemények Cikk

A miskolci közgyűlés ellenzékben lévő pártjai a város vezetését hibáztatják a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. dolgozói szerdai sztrájkja miatt.

Ők kaphatnak fizetési haladékot a helyi adókra Cikk

Fizetési haladékot kérhetnek a helyi adók befizetésére a miskolciak, ha a DRB-bankcsoportnál vezetik, illetve vezették számlájukat és nem jutnak időben a pénzükhöz – közölte Miskolc alpolgármestere szerdán sajtótájékoztatón.

Ezek a városok adósodtak el a legjobban Cikk

Átlagosan 1,4 milliárdot kapnak az önkormányzatok a második körös adósságkonszolidáció során. A 2014. február végén záruló átvállalással 420 milliárdot fizet az állam mintegy 300 helyhatóságnak - írja a napigazdaság.hu.

Adócsökkentés és iparűzési adó vidéken Cikk

Miskolcon még nincs döntés egy esetleges adócsökkentésről, Szombathelyen nem terveznek adócsökkentést, Kecskeméten az adócsökkentés ellenére nő az iparűzési adóbevétel,

Miskolc a jövőben sem mondhat le az ingatlanadóról Cikk

Miskolc 2006-ban 1,4 milliárd forintot szedett be építményadóból, vélhetően erről az adóról nem mondhat le a jövőben sem - nyilatkozta az Észak-Magyarország csütörtöki számában Kakas Zoltán, a miskolci önkormányzat adóosztályának helyettes vezetője.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Gépjárművezető-oktatás

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 december
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetÉs