38 találat a(z) Miniszterelnökség cimkére

Ingyenes kkv-knak szóló képzésekkel csökkentené a Miniszterelnökség az egyajánlatos közbeszerzési eljárások számát Cikk

Ingyenes képzések indulnak mikro, kis- és közepes vállalkozásoknak, hogy a megszerzett ismeretek segítségével aktív szereplőivé váljanak a közbeszerzési piacnak – mondta a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Horgászoktól vár véleményt a Miniszterelnökség Cikk

Ősszel kerülhet a kormány elé a horgászturisztikai stratégia és program, az előkészítő munkacsoportban a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) mellett a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda is részt vesz – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten a miniszterelnök főtanácsadója.

Miniszterelnökség: a földhivatalokban is szünetel az ügyintézés az igazgatási szünet alatt Cikk

Speciális szabályokat vezetett be a kormány a földhivatalok esetében az igazgatási szünet idejére – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.

Ingyenes marad a tulajdoni lapok letöltése Cikk

Nem szűnik meg a tulajdoni lapok ingyenes letöltésének lehetősége – áll a Miniszterelnökség közleményében, közölte az MTI.

22 ezren igényeltek falusi csokot Cikk

Huszonkétezer család igényelte a kistelepüléseken a falusi családi otthonteremtési kedvezményt (csok) – tájékoztatta a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-t.

GVH és a Miniszterelnökség: együtt a közbeszerzési kartellek ellen Cikk

Együttműködési megállapodást írt alá a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Miniszterelnökséggel a közbeszerzési kartellek hatékonyabb feltárása érdekében – közölte a GVH szerdán az MTI-vel.

Oltás: elindult az online időpontfoglaló rendszer Cikk

Az oltási program további ütemes folytatása érdekében péntektől megnyílt az online időpontfoglaló rendszer – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

Pályázat önkormányzatoknak ingatlanfejlesztésre, eszközbeszerzésre, bértámogatásra Cikk

Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére és közösségi programokhoz kapcsolódó eszközbeszerzésre, közösségszervező bértámogatásra nyújthatnak be pályázatot mától az ötezer fő és ez alatti állandó lakossal rendelkező helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások a Magyar Falu Program keretében.

Folytatódik a Magyar falu program Cikk

Újabb kategóriákban adhatják be pályázataikat szerdától a kistelepülési helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, egyházközségek és civil szervezetek a Magyar falu programban – tudatta a Miniszterelnökség.

Megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere Cikk

Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, a cél az, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot – mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az M1 péntek reggeli műsorában.

6 milliárd forint támogatás 309 vidékfejlesztési kérelemre Cikk

A Vidékfejlesztési Program keretében beérkezett kérelmek elbírálása folyamatosan zajlik, melynek köszönhetően újabb 309 darab kérelem támogatásáról és mintegy 6 milliárd forint odaítéléséről döntött a Miniszterelnökség.

FAKSZ: ezeket a dokumentumokat kell benyújtani Cikk

Tájékoztatót tett közzé a képző szervezetek számára a FAKSZ képzések elismerésének szempontrendszeréről és a kérelmekhez szükséges dokumentumokról a Miniszterelnökség.

Már veszni látszó támogatásokat játszhatnak meg újra a gazdák Cikk

Újabb sikeres tárgyalások eredményeként a Miniszterelnökség elérte, hogy az Európai Bizottság jóváhagyásával rendkívüli, egységes kérelem benyújtási felület nyílhasson 2018. február 15. és 2018. március 31. között – olvasható a kormány honlapján. Az intézkedésnek köszönhetően az érintett ügyfelek akár 2,5 milliárd forint támogatáshoz is juthatnak, állítja a Miniszterelnökség.

38 milliárd forint támogatás mezőgazdasági terménytárolók fejlesztésére Cikk

Első körben a Miniszterelnökség 838 mezőgazdasági termelő kérelmét támogatta, akik most mintegy 38 milliárd forintot fordíthatnak terménytárolók, -szárítók és -tisztítók építésére, korszerűsítésére.

44 nyertese van a népi építészet megóvására kiírt pályázatnak Cikk

A kormány határozatban foglalt állást arról, hogy a népi építészeti emlékeket és a műemléki értéket képviselő vidéki épített örökséget megóvja és fenntartja. A kormányzati szándékkal összhangban a Miniszterelnökség döntést hozott a 300 millió forint keretösszegű Népi Építészeti Programban elnyerhető támogatásokról, melyek alsó határa 2 millió, felső értéke 20 millió forint. A támogatási intenzitás minden esetben 50 százalék, olvasható a Miniszterelnökség honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Ekho minimálbér alatti jövedelem esetén, arányosítás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Rendezvénybelépő elszámolása

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Jövedéki termék értékesítése fesztiválon

Tüske Zsuzsanna

vámszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink