19 találat a(z) Hamis ruha cimkére

Futva menekült az árus a pénzügyőrök elől Cikk

Közel harmincmillió forint kárt okoztak a jogtulajdonosoknak azok a hamis termékek, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy budapesti piactér pavilonjában találtak. Az eladó megpróbált elszaladni a pénzügyőrök láttán, de nem járt sikerrel, olvasható a NAV honlapján.

Hamisítványok a raktérben – nem jutottak el Barcelonába Cikk

A spanyolországi Barcelonába tartott az a román furgon, amely magánszemélyek feladott csomagjait szállította, azonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei az M5-ös autópályáról ellenőrzésre terelték ki. A járőrök a csomagok szúrópróbaszerű vizsgálatakor több száz hamis ruhát, cipőt és parfümöt is találtak, ezért a jármű tételes átvizsgálásáról döntöttek, olvasható a NAV honlapján.

Turkálóban razziáztak a pénzügyőrök Cikk

A debreceni turkálóban használt ruhák közé keverve, új, népszerű márkajelzésű (Nike, Adidas, Hugo Boss, Tommy Hilfiger stb.) cipőket, pulóvereket, fehérneműket, zoknikat és papucsokat találtak a pénzügyőrök. Az üzlet tulajdonosa arról számolt be, hogy a portékákat egy ismert közösségi oldalon vásárolta nagyobb mennyiségben, kedvező áron. Hozzátette: tisztában volt azzal, hogy a termékek nem eredetiek, írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Hamis ruhákat füleltek le a pénzügyőrök Cikk

Fekete zsákokba gyűrt hamis ruhákat fuvarozott autójában anyja és fia Szlovénia felé, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M7-es autópálya melletti pákozdi pihenőhelyre kiterelték a kocsit ellenőrizni, olvasható a NAV honlapján.

Kartondobozban hamis ruha, hűtőládában zárjegy nélküli cigaretta Cikk

A jégakkuknak sem hagyott helyet, annyira teletömte cigarettával a hűtőtáskáját, mégis először a hamis ruhákkal bukott meg az a bolgár sofőr, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az 1-es főútról már nem engedtek tovább.

Galambok alatt találtak hamis ruhákat a NAV-ellenőrök Cikk

Galambok alá rejtett cigarettát, zsákokba pedig hamis ruhát egy bolgár férfi, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M7-es autópályán ellenőriztek, olvasható a NAV honlapján.

Cigivel furikázott, majd hamis ruha is előkerült Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy magyar autóban mintegy hatszázezer forint értékű, ismeretlen eredetű vágott dohányt, cigarettát és alkoholt találtak, olvasható a NAV honlapján.

Adidas, Nike, Puma és társai – hamis ruhák egy személyautóban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai kétmillió forint értékű hamis ruhát találtak egy személyautóban.

Hétezer hamis márkajelzésű ruhát találtak egy teherautóban Rajkánál Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétezer hamis márkajelzésű ruházati termékekre bukkantak egy Horvátországból Szlovákiába tartó teherautóban Rajkánál.

Több mint 1100 hamis ruhát találtak egy teherautóban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy közúti ellenőrzésen több mint 1100 hamis ruházati terméket találtak egy teherautóban – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Egymilliárd forintnyi hamis ruha a teherautóban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több tízezer hamis ruházati terméket találtak egy teherautóban az M5-ös autópályán – írja honlapján a NAV.

Bokorban bújtak el a NAV ellenőrei elől Cikk

Csaknem kétmillió forint értékben találtak hamis ruhát, parfümöt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjében. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértésének gyanúja miatt indult eljárás, olvasható a NAV honlapján.

300 millió forintnyi hamis ruha Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint 10 ezer hamis ruhát találtak egy teherautóban az M43-as autópályán, olvasható a NAV honlapján.

117 millió forint értékű hamis ruhát foglaltak le a NAV munkatársai Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai több mint 9 ezer hamis ruhát találtak egy teherautóban az M43-as autópályán.

Rejtett butik a garázsban Cikk

A NAV munkatársai egy békéscsabai garázsban működő rejtett divatüzletet találtak – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Ingatlan bérleti díja

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Ingatlan átminősítése

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Tárolási díj áfatartalma

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink