12 találat a(z) Belügyminisztérium cimkére

Egészségügyi magánszolgáltatók megtérítési kötelezettsége: új jogszabálytervezet a BM honlapján Cikk

Az állam az egészségügyi magánszolgáltatókkal kívánja megtéríttetni az általuk elkövetett hibák orvoslásának költségeit – ez a lényege annak a jogszabálytervezetnek, ami már olvasható a Belügyminisztérium honlapján – írja a nepszava.hu.

Átlagosan 79 500 forinttal emelkedett a rendvédelmi dolgozók bére januártól Cikk

Január elsejétől átlagosan 79 500 forinttal emelkedett a rendvédelmi dolgozók bére – jelentette be Rétvári Bence, a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalán közzétett videójában szerdán.

2024 elejétől bővül a fogyatékossági támogatásban részesülők köre Cikk

Elfogadta a parlament azt a törvénymódosítást, amelynek értelmében 2024. január 1-jétől bővülni fog a fogyatékossági támogatásban részesülők köre – közölte a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Egészségügy: jöhet a digitális időpontfoglalás és -módosítás Cikk

Az egészségügy minden területén megjelenik és nagy szerepet kap a digitalizáció, és a szakmai fejlesztések mögé informatikai támogatást kell adni – mondta a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára egy szakmai konferencián szerdán, Budapesten.

A Belügyminisztérium a hőség miatt elrendelte a „vörös kódot” Cikk

A következő napokban várható hőség miatt szombat reggeltől szerda este 8 óráig életbe lépett a „vörös kód”, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását – jelentette be a Belügyminisztérium (BM) gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten, közölte az MTI.

Elkezdték az új járóbeteg-irányítási rendszer tesztelését Cikk

Országszerte harminc intézményben kezdték meg az új elektronikus járóbeteg-irányítási rendszer tesztelését – jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán egy budapesti sajtótájékoztatón.

Közzétette a Belügyminisztérium, hogy pontosan hogyan rendezné a tanárok helyzetét Cikk

A kormány honlapjára töltötték fel a jogszabálytervezetet, melyben részletezik a pedagógusok béremelésének terveit, a köznevelési foglalkoztatási jogviszony bevezetését és más változtatásokat. Mindent lehet véleményezni, az észrevételeket március 10-ig, e-mailben várják – írja a hvg.hu.

Megszűnt a tűzgyújtási tilalom Cikk

Az elmúlt 72 órában a visszavonásra javasolt megyék jelentős részén a csapadék mértéke elérte a 15–20 mm-t, egyes területeken ezt jelentősen meg is haladta. A lehullott csapadéknak köszönhetően a tűzveszély az 1 és 10 órás éghető holt biomasszában lecsökkent. olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

Kamu álláshirdetés – a külföldi munkavállalás veszélyeire figyelmeztet a BM Cikk

A Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa kampányt indított a külföldön munkát vállalók tájékoztatására, a munkavállalással kapcsolatos veszélyek felhívására.

Vizsgálják a magyar offshore-ozókat? Cikk

Megalakult a Belügyminisztériumon belül az a koordináló munkacsoport, amelynek feladata a nemzetközi forrásokból felszínre került offshore-ügyek magyar vonatkozásainak vizsgálata – közölte a tárca szerdán az MTI-vel.

A nemzetközi helyzet fokozódik: pénzügyi nyomozói akadémia születik Cikk

Nemzetközi Pénzügyi Nyomozói Akadémia létrehozására kötött együttműködési megállapodást a Nemzeti Adó-és Vámhivatal a Belügyminisztériummal.

Rendvédelmi szakszervezetek és korkedvezményes nyugdíj: a BM lezárta az egyeztetést Cikk

A Belügyminisztérium (BM) szerdán lezárta a március óta tartó egyeztetést a rendvédelmi szakszervezetekkel az új életpályamodell kialakításáról, valamint a nyugdíjazás szabályozásáról.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Kisüzemi bortermelés

Laczi Ferenc

igazságügyi jövedéki szakértő

Kölcsön kamat

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink