109 találat a(z) üzemanyagár cimkére

Itt vannak a márciusi üzemanyagárak: ismét óriási a zuhanás Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban márciusban alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak a februári üzemanyagárak. Óriási zuhanás! Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban februárban alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak a januári üzemanyagárak! Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban januárban alkalmazható üzemanyagárakat.

Egyéni vállalkozó gépkocsiköltsége Kérdés

Egyéni vállalkozó taxis gyesen van, ő nem dolgozik, de vannak alkalmazottai, akik taxiznak. Van saját kocsija is, és van, aminek csak az üzemben tartója, de az össze kocsira az egyéni vállalkozónak van taxis engedélye. Kérdésem a kocsik költségelszámolására vonatkoznak cégautóadó nélkül. Úgy gondolom, hogy, ha csak azoatk a kilométereket számolja el, amelyek a napi zárásokon szerepelnek, mint munkával megtett kilométerek, akkor nem kell cégautóadót fizetni. A NAV által közzétett üzemanyagárral plusz a kilométerenkénti 9 forinttal lehet számolni? Köszönöm.

Itt vannak a decemberi üzemanyagárak! Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban decemberben alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak a novemberi üzemanyagárak Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban novemberben alkalmazható üzemanyagárakat.

Figyelem! Itt vannak az október üzemanyagárak Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban októberben alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak a szeptemberi üzemanyagárak! Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban szeptemberben alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak az augusztusi üzemanyagárak Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban augusztusban alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak a júliusra elszámolható üzemanyagárak Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban júliusban alkalmazható üzemanyagárakat.

Üzemanyag: ezek az árak érvényesíthetők júniusban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján már megtalálhatók a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban 2014 júniusában alkalmazható üzemanyagárak.

Jó hír az autósoknak! Ennyi lesz a benzin ára szerdától Cikk

Csökkenti az üzemanyagok nagykereskedelmi árát szerdától a Mol Nyrt. A benzin literenként 4, a gázolaj pedig 2 forinttal lesz olcsóbb – értesült piaci forrásokból az MTI.

Itt vannak az áprilisi üzemanyagárak! Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban 2014 áprilisában alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak a márciusi üzemanyagárak! Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban 2014 márciusában alkalmazható üzemanyagárakat.

Itt vannak a decemberi üzemanyagárak Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban decembeben alkalmazható üzemanyagárakat.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Egyházból egyesület – ingatlanok

Greff Magdolna

okleveles adószakértő

Finacont Kft

Alapítvány átad

Kis Gábor

számviteli és adótanácsadás

Finacont Kft

Mezőgazdasági vállalkozóból őstermelő

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 január
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs