124 találat a(z) ügyfélkapu cimkére

Videókkal segíti a NAV az adózókat az adótervezet ellenőrzésében Cikk

Tájékoztató videókkal segíti a NAV az adózókat abban, ha elakadnának az adóhatóság által készített adótervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében vagy akár az szja 1 százalékának felajánlásában.

Apanap költségeinek visszaigénylése Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kérem szíves válaszát arra vonatkozóan, hogy elektronikus (ügyfélkapun keresztül) történő kérelem benyújtásra van-e lehetőség? A MÁK oldalán egy exceltábla kitöltésére látok lehetőséget... Melyik hivatalhoz kell benyújtani: a MÁK-hoz vagy kormányhivatalhoz? Ha van lehetőség nem papír alapon küldeni a visszatérítési kérelmet, kérném szépen, a pontos elérhetőségben segítsen. Előre is köszönöm, üdvözlettel: Reményi Gyné

Szja-bevallás: március 16. után is elérhetők lesznek a NAV által készített tervezetek Cikk

A személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet nyomtatott változatának postázása március 16-áig kérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), ugyanakkor a papír alapú tervezetek a határidőt követően is elérhetőek lesznek, csak akkor már az ügyfélszolgálaton személyesen kell átvenni a dokumentumot – hívta fel a figyelmet Kis Péter András, az adóhivatal adószakmai szóvivője az M1 aktuális csatornán.

Nem lesz elérhető a kormányzati portál és az Ügyfélkapu Cikk

Ma este 22:00 óra és holnap hajnali 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a kormányzati portál és az Ügyfélkapu – közölte a NAV.

Karbantartás miatt üzemszünet lesz a kormányzati portálon Cikk

A jövő héten ismét karbantartás lesz a kormányzati portálon, ezért a honlap és az Ügyfélkapu nem lesz elérhető – közölte a NAV.

Figyelem, nem lesz elérhető a kormányzati portál és az ügyfélkapu! Cikk

Karbantartás miatt nem lesz elérhető a kormányzati portál és az ügyfélkapu.

Üzemzavar az ügyfélkapun: toleranciát ígér a NAV Cikk

Figyelembe veszi eljárása során a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eljárása során, ha az ügyfelek önhibájukon kívül esnek késedelembe – közölte honlapján az adóhatóság honlapján azzal kapcsolatban, hogy hétfőn üzemzavart észleltek az ügyfélkaput használni kívánó adózók.

Sms-ben is kérhető az adóbevallás elkészítése a NAV-tól Cikk

A NAV ebben az évben mindenkinek, mintegy 3,8 millió magánszemélynek, elkészíti az adóbevallási tervezetét a kifizetőtől, munkáltatótól érkezett adatszolgáltatás alapján, olvasható az NGM honlapján.

Újítás a NAV-tól: adófizetés bankkártyával interneten keresztül is Cikk

Interneten keresztül, bankkártyával is kiegyenlíthető lesz az adótartozás. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fokozatosan vezeti be idén az új szolgáltatást.

Nem lesz elérthető a kormányzati portál és az ügyfélkapu Cikk

Karbantartás lesz ma este és holnap hajnalban az ügyfélkapun és a kormányzati portálon – közölte a NAV.

Rossz kezekbe is kerülhet az elektronikus megbízólevél Cikk

Bővült az az illetékességi kör, amelynek eredményesen lehet adóhatósági ellenőrzésre vonatkozó elektronikus megbízólevelet kézbesíteni. Ezért át kell tekinteni a meghatalmazottak körét, máskülönben úgy indulhat adóellenőrzés, hogy arról a társaság valójában nem is értesül, emiatt pedig önellenőrzésre sem lesz lehetősége – figyelmeztet a Deloitte adó- és jogi tanácsadási részlegének partnere.

Küzdjön a nyugdíjáért! Sokat veszíthet, ha ezeket nem tudja Cikk

A nyugdíjjogosultságnál figyelembe vehető szolgálati idő, a nők kedvezményes nyugdíjára jogosító idő kiszámításához sok-sok adatra van szükség, illetve azokat mind egyeztetni, igazolni kell. A nyilvántartásokban szereplő adatok igazolására az alábbi eljárások kezdeményezésével nyílik lehetőség.

Üzemszünet lesz a kormányzati portálon és az ügyfélkapun Cikk

Karbantartás lesz a kormányzati portálon és az ügyfélkapun – közölte a NAV.

Karbantartás lesz a kormányzati portálon és az ügyfélkapun Cikk

Karbantartás miatt nem lesz elérhető a kormányzati portál és az ügyfélkapu – közölte a NAV.

Gazdálkodók, figyelem! Július 1-jétől már csak így lehet pereskedni Cikk

Július 1-jétől kötelező a polgári peres eljárásokban az elektronikus kapcsolattartás a gazdálkodó szervezetek, a jogi képviselővel eljáró peres felek, valamint a közigazgatási szervek számára. Tehát valamennyi gazdálkodó szervezet, bíróság előtti beadványait csak elektronikusan, ügyfélkapun, ÁNYK segítségével nyújthatja be, függetlenül attól, hogy van-e jogi képviselője vagy nincs.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓAJÁNLÓ

Kérdések és válaszok

Kiva – ingatlanértékesítés

Szipszer Tamás

adószakértő

Ebrendészet

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 május
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs