29 találat a(z) visszahívás cimkére

Többféle Mogyi terméket hívott vissza a Nébih Cikk

Különböző ízesítésű Mogyi pörkölt kukoricaszem termékeket hívott vissza a gyártó bejelentésére a Nébih.

Ha ilyen kukorica tallért vásárolt, ne egye meg! Cikk

A spanyol gyártó bejelentése alapján kukorica tallérokat hívott vissza a Nébih.

Esetleges fémdarab jelenléte miatt fogyókúrás porokat hív vissza a Nébih Cikk

Fogyókúrás porok visszahívásáról tett közzé tájékoztatót honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Pohárból kioldódó veszélyes anyagokra hívja fel a figyelmet a Nébih Cikk

Elefánt motívummal ellátott Leonardo BAMBINI pohár visszahívásáról tett közzé tájékoztatót honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Hagymás tortilla visszahívásáról tett közzé tájékoztatót a Nébih Cikk

Hagymás tortilla visszahívásáról tett közzé tájékoztatót csütörtökön honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Citromot távolít el a Nébih az Auchan polcairól Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján található jogsértési lista arról tájékoztat, hogy a hivatal az Auchan polcairól Törökországból származó citromot távolít el, mert az megengedett határértéket meghaladó szermaradékot tartalmaz. A Nébih elrendelte az érintett élelmiszertétel forgalomból való kivonását, forgalomba hozatalának megtiltását valamint annak visszahívását.

Nébih: mikrobiológiai szennyezettség miatt tejfölöket hív vissza Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján figyelmeztet az Alföldi Tej Kft. néhány tejfölének visszahívásáról.

Koronavírus: szennyeződés miatt visszahívtak 1,6 millió Moderna vakcinát Japánban Cikk

Japánban visszahívtak 1,63 millió adag, koronavírus elleni Moderna vakcinát szennyeződés miatt – közölte csütörtökön a Nikkei japán gazdasági napilap a tokiói egészségügyi minisztériumra hivatkozva.

Műanyag van a csokiban, visszahívta a Nébih! Cikk

Visszahívták a Müller üzletekben árusított 100 grammos Ovomaltine csokoládé terméket, mert műanyagdarabokat találtak benne – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján. Az esetet Németország élelmiszerbiztonsági hatósága jelentette be az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerébe (RASFF).

Balesetveszélyes akkus fűnyírót és sövényvágó ollót hív vissza az Aldi Cikk

Azonnali hatállyal visszahívja a FERREX akkumulátoros fűnyíró és sövényvágó ollót valamennyi magyarországi üzletéből az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a Mogatec GmbH – közölte az áruházlánc csütörtökön.

Akus porszívót hív vissza az Aldi Cikk

Az Aldi Magyarország és beszállítója, az EIE Import azonnali hatállyal visszahívja a 99135-ös cikkszámú, EASY HOME 2 az 1-ben akkus porszívót, mert az akkumulátor töltése során elektronikai hiba léphet fel, ami szélsőséges esetben az akkumulátor kigyulladásához vezethet.

Több, mint 220 ezer autót hív vissza a Porsche és a Volkswagen Cikk

A Stuttgarter Zeitung értesülése szerint 227 ezer autót kénytelen visszahívni a Volkswagen és a Porsche a légzsákok és a biztonsági öv előfeszítő lehetséges meghibásodása miatt – írja a totalcar.hu.

Kétmillió autót hív vissza javításra a Subaru Cikk

A Subaru Corp. japán autógyár világszerte 2,27 millió autót hív vissza szervizekbe javításra a féklámpa-kapcsoló meghibásodásának megelőzésére – derül ki az autógyár által a tokiói közlekedési minisztériumnak benyújtott közleményből.

Kétszemélyes kft.-ben kisebbségi jogok Kérdés

Tisztelt Szakértő! Alábbiakban kérem a segítségét. Adott egy kft., melynek két tagja van: "a" személy, aki 80%-ban tulajdonos és egyben egyedüli ügyvezető is, valamint "b" személy, aki 20%-ban tulajdonos – a szavazati arányuk ennek megfelelő is. Kérdéseim az alábbiak lennének: a) Normál esetben milyen lehetőségei vannak a kisebbségi tulajdonos "b" személynek, hogy "a" személyt az ügyvezetésből visszahívja, mivel azzal elégedetlen? Hogy tud taggyűlést összehívni, ott erről szavazni stb.? b) Mit tud tenni "b" személy, ha "a" személy cselekvőképtelenné válik és ez esetre nem rendelkezett? Akkor azonnal összehívhat taggyűlést és választhat új ügyvezetőt? Illetve jól gondoljuk-e, hogy ez esetben – egyéb rendelkezés hiányában – "a" tag tulajdonrésze nem száll át senkire? Segítségét előre is köszönöm!

Ezt a gnoccit ne egye meg! Cikk

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kivonta a forgalomból az olasz gyártmányú S-Budget gnocchi 500 g megnevezésű termékét fémdarab esetleges jelenléte miatt.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Indiai áru árutovábbítása – áfa

Tüske Zsuzsanna

vámszakértő

Belföldi ingatlanvagyonnal rendelkező társaságban tőkeemelés illetékkérdése

dr. Buzády Csongor, LL.M. (Berlin)

ügyvéd, vállalatfinanszírozási szakjogász

Buzády és Udvari Ügyvédi Iroda, partner

EPR-díj könyvelése

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3