11 találat a(z) termékvisszahívás cimkére

Termékvisszahívás: Oh Aik Guan szezámolaj Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tette közzé az Oh Aik Guan szezámolaj visszahívását. A termék a hazai kereskedőkhöz is eljutott.

Termékvisszahívás: Anela márkájú keksz Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal határérték feletti glicidil-észter tartalom miatt hívta vissza az orosz eredetű, Anela márkájú kekszet. A termékből hazánkba is érkezett.

Nézzen a pohara fenekére! Visszahívja egy utazópoharát az Ikea Cikk

Az Ikea lakberendezési vállalat arra kéri minden vásárlóját, aki „Made in India” jelölésű Troligtvis utazópoharat vásárolt, hogy ne használja a poharat, mert az előírt határértéknél nagyobb mennyiségben bocsáthat ki bizonyos vegyi anyagokat.

Visszahívják a Milbona Selection Brie de Nangis francia lágy sajtot Cikk

A német hatóság a RASFF rendszeren keresztül értesítette a Nébih-et, hogy Shigatoxin termelő E. coli baktérium szennyezettséget mutattak ki francia, lágy sajtban. Az érintett tételek hazánkban egyes Lidl üzletekben voltak kaphatók 2019. 12. 28-át megelőzően – írja honlapján a Nébih.

Parlagfűtartalmú készítményt zárolt a Nébih Cikk

Több hatósági ellenőrzés során összesen mintegy 10 liter illegálisan forgalmazott, emberi fogyasztásra szánt parlagfűterméket vontak ki azonnali hatállyal a forgalomból és vettek hatósági zár alá a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei egy Zala megyei vállalkozásnál. A szakemberek elrendelték az érintett élelmiszerek forgalomba hozatalának tilalmát és visszahívását is. A Parlagfű+ és Cseppecske+ néven forgalmazott termékeket – darabonként 50 milliliteres fogyasztói kiszerelésben – számos bioboltban, valamint az interneten is árusította a cég közölte honlapján a Nébih.

Visszahívták a dmBio bébiételét Cikk

Idegen anyag esetleges jelenléte miatt visszahívták a dmBio csirkehúskészítményét.

Ezt a terméket hívja vissza az Auchan Cikk

Az egyik Auchanban kapható hajszárítóval probléma lehet, a boltlánc intézkedett – írja a napi.hu.

Szennyezettség miatt visszahívta egy friss tej termékét Németország legnagyobb tejfeldolgozója Cikk

Szennyezettség miatt visszahívta egyliteres kiszerelésű zsírszegény friss tej termékét pénteken a legnagyobb német tejfeldolgozó társaság, a DMK. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerint Magyarországra nem érkezett ebből a termékből.

Széleskörű német kolbászvisszahívásra figyelmeztet a Nébih Cikk

Az EU RASFF rendszerén október 2-án este érkezett információk miatt a Nébih felhívja a Németországba (pl. Müncheni sörfesztiválra) és a többi érintett országba utazók figyelmét, hogy a Wilke Wurstwaren vállalat által előállított kolbásztermékekből ne fogyasszanak – írja honlapján a Nébih.

Fulladásveszély: visszahívja egy babaelőkéjét az Ikea Cikk

Az Ikea visszahívja Matvra nevű kétdarabos, kék/piros előkéjét, mert lejöhet a patentja, amely lenyelve fulladást okozhat.

Gyermek étkészletet hív vissza a Nébih Cikk

Határérték feletti melaminkioldódást mért a kisgyermekeknek szánt Coffret Vaisselle Bamboo Azur – bambusz gyermek étkészletből a francia hatóság kereskedelemi ellenőrzés során. A kínai eredetű termékből hazánkba is érkezett – írja honlapján a Nébih.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Bontási költség aktiválása

Szolnoki Béla

adószakértő, könyvvizsgáló

Özvegyi nyugdíj és saját nyugdíj

Winkler Róbert

nyugdíjszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 február
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close