41 találat a(z) termékvisszahívás cimkére

Visszahív három húskészítményt a Metro Cikk

Húskészítményeket hív vissza a forgalomból a Metro, etilén-oxid jelenléte miatt – olvasható az áruházlánc honlapján közzétett felhívásokban.

Termékvisszahívás: üvegdarabok lehetnek az italban Cikk

Visszahívja az ALDI az Aperitivo Sprizz aromatizált, boralapú, 3×0,2 literes kiszerelésű termékét, mert nem zárható ki az üvegdarabok jelenléte, olvasható az ALDI honlapján.

Visszahívtak három ételízesítőt Cikk

Nem jelölt allergén (zeller) jelenléte miatt visszahívtak két ételízesítőt – derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján július 20-án közzétett bejegyzésekből.

Termékvisszahívások: jégkrém, chips, müzli és ételízesítő Cikk

A Nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági hivatal (Nébih) honlapján több termék visszahívásáról tájékoztat.

Snack-eket hív vissza a Nébih Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján visszahívja a Eat Real snack termékek néhány sorozatát.

Termékvisszahívás: DETKI Bio Babakeksz és Lupilu Bio babakeksz Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tájékoztat arról, hogy a DETKI Bio Babakeksz, 180 g és Lupilu Bio babakeksz, 180 g termékeket visszahívják, mert a lehetséges műanyag szál előfordulása a termékekben.

Müzlit hív vissza az Aldi Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tájékoztat az Aldi által forgalmazott Natur Aktiv Bio Basis Müsli 5-Korn-Mix termék visszahívásáról.

Libamájat hív vissza a Lidl Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) oldalán található tájékoztatás szerint a Lidl visszahívja a Regius Kézműves libamáj, 180 g kiszerelésű termékét.

Figyelem! Szalmonellás rágócsontot hív vissza a Nébih Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján figyelmeztet, hogy a lenti azonosítókkal ellátott rágócsontot szalmonella jelenléte miatt visszahívják.

Termékvisszahívás: üvegdarab lehet a sajtban Cikk

A Lidl Magyarország honlapján tájékoztatja ügyfeleit a Kőröstej Kft. termékvisszahívásáról.

Termékvisszahívás – Milupa müzlik Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tájékoztat a Milupa Kinder-Porridge / Kindermüsli Früchte / Kindermüsli Bircher termékek visszahívásáról.

Ne fogyassza el! Mazsolát hív vissza a Tesco Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján figyelmezteti a fogyasztókat, hogy a Tesco által forgalmazott 200 grammos szultán mazsolát ne fogyasszák el, mert az határérték feletti növényvédőszer-maradványt tartalmazhat.

A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Cikk

A BiOrganik Kft. etilén-oxid szennyezettség miatt kivonta a forgalomból és visszahívta a 250 grammos kiszerelésű Naturmind fekete szezámmag nevű termékét – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden az MTI-vel.

Visszahívott szezámolaj Cikk

Visszahívta és kivonta a forgalomból a Clearspring Bio szezámolaj (Organic Sesame Oil) és Bio pirított szezámolaj (Organic Toasted Sesame Oil) terméket etilén-oxid szennyezettség miatt a Sunrice Makrobiotica Bt. – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

Termékvisszahívás: kutyáknak szánt jutalomfalat Cikk

A Fressnapf-Hungária Kft. salmonella jelenléte miatt visszahívja a MultiFit Native sertéscsök 200 grammos kiszerelésű, kutyáknak szánt jutalomfalatot, olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Szolárkezelő egyéni vállalkozó támogatása

Szipszer Tamás

adószakértő

Kapott támogatás katabevétel-e?

Szipszer Tamás

adószakértő

Önfoglalkoztatók kompenzációs támogatása

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 július
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close