7 találat a(z) termékvisszahívás cimkére

Parlagfűtartalmú készítményt zárolt a Nébih Cikk

Több hatósági ellenőrzés során összesen mintegy 10 liter illegálisan forgalmazott, emberi fogyasztásra szánt parlagfűterméket vontak ki azonnali hatállyal a forgalomból és vettek hatósági zár alá a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei egy Zala megyei vállalkozásnál. A szakemberek elrendelték az érintett élelmiszerek forgalomba hozatalának tilalmát és visszahívását is. A Parlagfű+ és Cseppecske+ néven forgalmazott termékeket – darabonként 50 milliliteres fogyasztói kiszerelésben – számos bioboltban, valamint az interneten is árusította a cég közölte honlapján a Nébih.

Visszahívták a dmBio bébiételét Cikk

Idegen anyag esetleges jelenléte miatt visszahívták a dmBio csirkehúskészítményét.

Ezt a terméket hívja vissza az Auchan Cikk

Az egyik Auchanban kapható hajszárítóval probléma lehet, a boltlánc intézkedett – írja a napi.hu.

Szennyezettség miatt visszahívta egy friss tej termékét Németország legnagyobb tejfeldolgozója Cikk

Szennyezettség miatt visszahívta egyliteres kiszerelésű zsírszegény friss tej termékét pénteken a legnagyobb német tejfeldolgozó társaság, a DMK. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerint Magyarországra nem érkezett ebből a termékből.

Széleskörű német kolbászvisszahívásra figyelmeztet a Nébih Cikk

Az EU RASFF rendszerén október 2-án este érkezett információk miatt a Nébih felhívja a Németországba (pl. Müncheni sörfesztiválra) és a többi érintett országba utazók figyelmét, hogy a Wilke Wurstwaren vállalat által előállított kolbásztermékekből ne fogyasszanak – írja honlapján a Nébih.

Fulladásveszély: visszahívja egy babaelőkéjét az Ikea Cikk

Az Ikea visszahívja Matvra nevű kétdarabos, kék/piros előkéjét, mert lejöhet a patentja, amely lenyelve fulladást okozhat.

Gyermek étkészletet hív vissza a Nébih Cikk

Határérték feletti melaminkioldódást mért a kisgyermekeknek szánt Coffret Vaisselle Bamboo Azur – bambusz gyermek étkészletből a francia hatóság kereskedelemi ellenőrzés során. A kínai eredetű termékből hazánkba is érkezett – írja honlapján a Nébih.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Bérlemény felújítása

Nagy Norbert

adószakértő

Végrehajtási eljárás felfüggesztése

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

2019 december
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X