23 találat a(z) termékvisszahívás cimkére

Termékvisszahívás: baktériummal fertőzött müncheni fehér kolbász Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal honlapján hívja fel a figyelmet a Zimmermann Bio Münchner Weißwurst (müncheni fehér kolbász) visszahívására. Az ok szulfitredukáló Clostridium baktérium jelenléte, olvasható a Nébih oldalán.

Termékvisszahívás: Tesco TS Sajtos grillkolbász 300 g Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tájékoztat arraól, hogy a Tesco-Global Zrt. jelölési probléma miatt visszahívja a TS Sajtos grillkolbász 300 g termékét.

Termékvisszahívás: Naturli Bio Veganes Streichfett Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján hívja fel a figyelmet a Naturli Bio Veganes Streichfett termék visszahívására, mivel az fogyasztói panasz szerint penészes lehet.

Mikotoxinnal szennyezett mazsolát hív vissza az Auchan Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján figyelmeztet arra, hogy az Auchan Magyarország Kft. mikotoxin (ochratoxin A) szennyezettség visszahívja az ENSA MAZSOLA 100 g termékét.

Az ALDI visszahívja két termékét Cikk

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. értesítette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy kivonta a forgalomból és országosan visszahívta üzleteiből a „pizzatészta paradicsomszósszal” elnevezésű termékét. Az intézkedés oka, hogy a paradicsomszósz idegen anyaggal (fémdarabkák) szennyeződhetett, olvasható a Nébih honlapján.

Zabpehelyliszteket hívnak vissza penészedés miatt Cikk

A BiOrganik Online Kft. határérték feletti penészszám miatt visszahívott a Naturmind Gluténmentes Zabpehelyliszt termékcsaládból több terméket – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján a vállalat tájékoztatása alapján.

Termékvisszahívás a Bonduelle-nél és a Lidlnél is Cikk

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry fehérbab konzervet, a Lidl pedig a Freshona Kukoricás babkonzerv paradicsomszószban terméket.

Túrós rétest hív vissza a Lidl Cikk

A Lidl Magyarország Bt. tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy a lent felsorolt azonosítókkal ellátott laktózmentes túrós rétes esetlegesen laktózt tartalmazhat, ezért azt visszahívja.

Termékvisszahívás: fulladást is okozhat a zselés édesség Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tájékoztat a különböző ízvariációkban kapható édesség (Jelly mini Cups zselék) visszahívásáról. A zselésítő anyagot tartalmazó Jelly mini Cups termékek alakjuk és állaguk miatt megakadhatnak a torokban, és elzárva a légutakat esetlegesen fulladást okozhatnak, ezért az Európai Unióban jogszabály tiltja számos zselésítőanyag használatát ezekben a termékekben, olvasható a Nébih oldalán.

Termékvisszahívás: veszélyes étrendkiegészítő Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tájékoztat a Hydroxycut Hardcore Next Gen étrend-kiegészítő visszahívásáról. A visszahívás oka, hogy feltételezhetően az étrend-kiegészítő fogyasztásával hozható összefüggésbe egy májelégtelenség miatti haláleset Spanyolországban.

Termékvisszahívás nem jelölt allergén miatt Cikk

A „DEMAE RAMEN SPICY 100 g” (levespor) visszahívására figyelmeztet honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A termékvisszahívás oka, hogy tej összetevő kerülhetett a levesporba, melyet a termék jelölésén nem tüntettek fel.

Nem jelölt allergén összetevők miatt hívtak vissza két élelmiszert Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) nem jelölt allergén anyag jelenléte miatt visszahívott két élelmiszert.

Termékvisszahívás: Oh Aik Guan szezámolaj Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján tette közzé az Oh Aik Guan szezámolaj visszahívását. A termék a hazai kereskedőkhöz is eljutott.

Termékvisszahívás: Anela márkájú keksz Cikk

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal határérték feletti glicidil-észter tartalom miatt hívta vissza az orosz eredetű, Anela márkájú kekszet. A termékből hazánkba is érkezett.

Nézzen a pohara fenekére! Visszahívja egy utazópoharát az Ikea Cikk

Az Ikea lakberendezési vállalat arra kéri minden vásárlóját, aki „Made in India” jelölésű Troligtvis utazópoharat vásárolt, hogy ne használja a poharat, mert az előírt határértéknél nagyobb mennyiségben bocsáthat ki bizonyos vegyi anyagokat.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Társasház egyszeres

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Tárgyi eszköz – bruttó érték meghatározása

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Csehországi adókötelezettségek

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close