16 találat a(z) ruha cimkére

Nagy értékű hamisított ruhát foglalt le a NAV Cikk

Több mint 126 millió forintot érő hamisított ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban – közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

NAV: 125 millió forintnyi hamis ruhát találtak egy teherautóban az M1-esen Cikk

Több mint 125 millió forint értékű hamis ruhát találtak egy cseh teherautóban az M1-es autópálya győri szakaszán – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

130 millió forint értékű hamisított parfümöt és más termékeket találtak egy olasz járműben Cikk

Mintegy 130 millió forint értékű hamisított parfümöt és más árut találtak egy olasz felségjelű járműben Zala megyében – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Hamisított ruhákat foglaltak le a pénzügyőrök Cikk

Hárommillió forint értékű hamisított ruhát találtak a pénzügyőrök egy magyar rendszámú kocsiban, az M86-os autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Hétezer hamisított márkájú ruha lapult egy kamionban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint hétezer hamisított ruhát találtak egy kamionban.

Hamisítványokat szállított a teherautó Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hamisított ruházati termékeket találtak egy teherautóban az M1-es autópályán.

Törökországból származó hamisítványokkal buktak le Ártándnál Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai megközelítőleg 245 millió forint értékű ruhahamisítványt találtak egy bolgár teherautóban.

200 milliót érő hamis ruhát és 15 millió forint értékű cigit foglaltak le a pénzügyőrök Cikk

Hamis ruhákat és nagy mennyiségű adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök Budapesten, egy ellenőrzéssorozatban, közölte fb-oldalán a NAV.

Hamis márkajelzésű ruhaszállítmányt találtak a pénzügyőrök Cikk

Három kamionban, összesen 626 millió forint értékűre becsült hamis márkajelzéssel ellátott ruhaszállítmányt találtak a pénzügyőrök az M43-as autópálya Krak-éri pihenőhelyén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

Hamis ruha és vipera a piacon Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több ezer hamis parfümöt, ruhát és táskát, valamint viperát és sokkolót is találtak egy budapesti piacon – írja honlapján a NAV.

Hamis ruhák, játékok: jelek, amelyek gyanút ébreszthetnek Cikk

A bevétel 7,4 százaléka esik ki évente a hamisítás és a kalózkodás különböző formái miatt az EU-ban. A leginkább érintett területeknek a ruházati cikkek, a játékok, a sportcikkek, az ékszerek, a kézitáskák számítanak, derül ki az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) éves jelentéséből.

Előadóművész Kérdés

Tisztelt Szakértő! Társaság főtevékenységi köre: előadó-művészet. A társaságban személyesen közreműködő tag zenei előadó-művészettel foglalkozik. Koncertjeire megjelenni, esetleg televízióban szerepelni meg kell jelennie. Az szja törvény értelmében kizárólag jelmezszerű öltözet biztosítható adómentesen az előadó-művészeknek, vagy esetleg más fajta ruházat is? A koncerteken az előadónak meg kell jelennie, ilyen alkalmakkor jellemzően zakó, ing, nadrág kell, amin azonban nincs semmiféle megkülönböztető jelzés, embléma stb. Köszönöm!

Hamis játékokat, ruhákat és parfümöket foglaltak le a pénzügyőrök Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy játékboltban és egy bevásárlóközpont parkolójában foglaltak le hamis termékeket (játékokat, ruhaneműt, karórákat, parfümöket). Iparjogvédelmi-, valamint szerzői jogok megsértése miatt indult eljárás.

KSH: kevesebbet fizetünk a ruhákért és a tartós fogyasztási cikkekért Cikk

Januárban a fogyasztói árak 5,5 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban; a növekedésben szerepet játszottak egyes adó intézkedések, valamint a forint árfolyamának alakulása is. Az előző havinál nagyobb mértékben emelkedett az üzemanyagok, a szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára, a tartós fogyasztási és a ruházkodási cikkekért viszont kevesebbet kellett fizetni - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Váratlan NAV-razzia: hamisítványokkal bukott le egy ruhaüzem Cikk

Ruhahamisító üzemet buktatott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bács-Kiskun Megyében, Páhin; a pénzügyőrök mintegy 8 millió forint értékű márkavédett címkét és hamisított termék előállításához szükséges eszközöket foglaltak le.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Közvetített szolgáltatás/alvállalkozói teljesítés

Antretter Erzsébet

adószakértő, igazgató

Niveus Consulting Group Kft.

Szeszes ital dekorációként

dr. Juhász Péter

jogász-adószakértő

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Rejtett munkaviszony egyéni vállalkozó esetén?

dr. Juhász Péter

jogász-adószakértő

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs