30 találat a(z) lezárás cimkére

Lezárják kedden az M6-os autópályát Bátaszék és Véménd között Cikk

Alagútbiztonsági gyakorlat miatt kedd este hat és szerda hajnal egy óra között lezárják az M6-os autópályát a bátaszéki és véméndi csomópont között – közölte honlapján a rendőrség.

Lezárásokra kell készülni az augusztus 27-ei tűzijáték miatt Cikk

Az augusztus 27-ei tűzijáték miatt forgalomkorlátozásra és lezárásokra kell készülni a belvárosban, amelyek érintik a közösségi közlekedést is – tette közzé honlapján a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Mégsem zárják le a budai alsó rakpart északi szakaszát Cikk

A tervezettől eltérően nem zárják le péntektől a budai alsó rakpart északi szakaszát – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben csütörtök délután.

Technikai megszűnt vállalkozás lezárása Kérdés

Nyílt végű lízing lezárása Kérdés

Koronavírus: részlegesen lezár két hétre Szlovákia Cikk

November 25-étől veszélyhelyzetet hirdetett a szlovák kormány az elkövetkezendő 90 napra. Az intézkedés része a nap jó részére – az éjszakai órák kivételével – vonatkozó kijárási korlátozás. Emellett két hétre bezárnak az éttermek és a nem létszükségletű boltok. Az iskolák egyelőre nyitva maradnak – írja az Új Szó.

Forgalomkorlátozás lesz az M0-ás és a 6-os főút csomópontjában Cikk

Forgalomkorlátozás lesz az M0-ás és a 6-os főút csomópontjában, a Csepel felől érkező forgalom lehajtó ágán november 2-10. között helyreállítási munkák miatt – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

A Szabadság hidat és a Váralagutat is mossák – teljes lezárások éjszakánként Cikk

A Szabadság hidat, a városligeti Zielinski hidat, valamint a Váralagutat is mossák a következő éjszakákon, teljes lezárásokra kell számítani – közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF köztisztasági divíziója kedden az MTI-vel.

Két budapesti hidat is tisztítanak a hétvégén – lezárások Cikk

A hétvégén tisztítják a Margit és a Petőfi hidat, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte az FKF Köztisztasági Divízió pénteken az MTI-vel.

Jelentős közúti lezárások lesznek a vb-selejtező miatt a Puskás Aréna környékén Cikk

Jelentős közúti lezárásokra kell készülni a szerda esti budapesti világbajnoki selejtező miatt a Puskás Aréna környékén késő délutántól – hívta fel a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amely járatsűrítésekkel készül az ottani tömegközlekedési vonalakon.

Lezárásokra kell készülni a fővárosban a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus miatt Cikk

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) előkészítő munkálatai miatt közlekedési korlátozásokra kell készülni a fővárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján kedden.

Lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapesten Cikk

Számos közlekedési korlátozásra kell készülni a fővárosban a vasárnapi 36. Wizz Air Nemzetközi félmaraton futóverseny miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Futóverseny miatt lezárások lesznek szombaton a Városligetnél Cikk

Futóverseny miatt lezárásokra kell számítani szombat este Budapesten, a Városliget környékén, a forgalomkorlátozások több közösségi közlekedési járatot is érintenek.

Jelentős lezárás lesz vasárnap a Lánchíd környékén Pesten és Budán is Cikk

Egy II. világháborús bomba hatástalanítását végzik a szakemberek vasárnap délelőtt, ezért jelentős korlátozásra kell készülni a Lánchíd környékén, amely a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatait is érinti – közölte a közlekedési vállalat pénteken az MTI-vel.

Hétvégére ismét lezárják a Margitszigetet és az Óbudai-szigetet Cikk

A kormány által az önkormányzatoknak biztosított jogánál fogva a főpolgármester ismételten elrendelte, hogy a hétvégére legyen lezárva a Margitsziget.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Nem pénzbeli juttatás, jogviszonyváltozás esetén

Kiss Péter

adószakértő

TruTax Kft.

Kétéves szabály az innovációs járuléknál

Pölöskei Pálné

adószakértő

Kiva-kedvezmény munkaerőpiacra lépő után

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 október
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs