38 találat a(z) lefoglalás cimkére

Adótartozás behajtása kft.-tagokon Kérdés

Védjegyoltalom alatt álló termékeket foglalt le a NAV Cikk

Védjegyoltalom alatt álló termékeket, ajándéktárgyakat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy egri üzletben – közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Kétmillió forint értékű silány, hamisított ruhát foglalt le a NAV Cikk

Több mint kétmillió forintnyi hamisított ruhát találtak egy Somogy vármegyei piacon áruló nőnél – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Jogkövetkezmények az adózási rendszerben 6. – Intézkedések Cikk

Az adózási rendszerben alkalmazható jogkövetkezményeket összefoglaló cikksorozatunk befejező – hatodik – részében az adóhatósági intézkedéseket ismertetjük.

Tizenegy millió forintnyi partikelléket foglalt le a NAV Cikk

Több mint tizenegy millió forintnyi partiszettet foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópályán egy bolgár rendszámú teherautó ellenőrzésekor – közölte a vámhivatal csütörtökön az MTI-vel.

Nyolcmillió forintnyi gyógyszeres ampullát foglalt le a NAV az M5-ösön Cikk

Csaknem nyolcmillió forint értékben gyógyszeres ampullákat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópályán egy német rendszámú teherautó ellenőrzésekor – közölte a vámhivatal szerdán a Facebook-oldalán.

Több tízmillió forint értékben foglalt le dohányárut idén a NAV Cikk

Több ezer esetben több tízmillió forint értékben foglalt le 2023 első negyedévében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – olvasható a hatóság honlapján.

Cigarettát és hamisított parfümöket foglalt le a NAV Cikk

Zárjegy nélküli cigarettát, hamisított parfümöket és gazdátlan kiskutyákat találtak az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszán, egy pihenőben járőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Csempészett cigarettát találtak három román autóbuszban a pénzügyőrök Cikk

Három román autóbuszban is csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök az M7-es autópálya zalai szakaszán – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Egyéni vállalkozás tartozás esetén Kérdés

Jó fogásuk volt a pénzügyőröknek Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az elmúlt napokban több mint 2,5 millió forint értékben foglaltak le adózatlan terméket, cigarettát és alkoholt az M1-es autópályán.

Kft.-tag részesedéslefoglalás vs tagsági jogviszony megszüntetése Kérdés

5025 liter alkoholt semmisítettek meg a NAV munkatársai Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 5025 liter alkoholt semmisítettek meg a közelmúltban; a korábban lefoglalt ismeretlen eredetű italokból a folyamat végén biogáz lesz, ami hőenergiaként hasznosul – közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.

Tiltott gyógyszert foglalt le a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Kiskunhalasnál több levél gyógyszerkészítményt találtak egy járműben elrejtve – írja honlapján a NAV.

Ezeket a cigarettákat már fújhatják Cikk

Kilencmillió forintot érő adózatlan dohányt foglaltak le néhány nap leforgása alatt közúti ellenőrzésen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkatársai. A több mint ötezer doboz cigarettát és a csempészetükhöz használt autókat a pénzügyőrök lefoglalták, olvasható a NAV honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Garantált bérminimum vagy minimálbér

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Ingatlan-bérbeadás adózása

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Mérlegbeszámoló tipusa

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink